Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasąmonės Galios » Pasąmonės Galios

Pasąmonės Galios:


23.02.2017, 22:24
Pasąmonės Galios Peržiūrų (4927)
Ar žinojote, kad pasąmonė turi neribotus kūrybingumo išteklius, galimybę išsaugoti daug ir įvairios informacijos ir kitų nepaprastų savybių? Pasirodo, kad pasąmonės minčių galia gali tai ir dar daugiau!
Sužinok daugiau ...
22.06.2016, 17:08
Pasąmonės Galios Peržiūrų (2253)
Žmonės įvairiai žiūri į savo sapnus: vieni jiems nesuteikia jokios prasmės ir greitai pamiršta, kiti prisimena šimtus sapnų ir susapnuotų dalykų, o ką nors pamiršę labai nusimena. Britų mokslininkai nustatė, kad tam tikros smegenų srities, esančios prie smilkinių, aktyvumas leidžia gerai išlaikyti atsiminimus apie sapnus. Ar toks aktyvumas yra naudingas psichologinei sveikatai?
Sužinok daugiau ...
09.06.2016, 21:53
Pasąmonės Galios Peržiūrų (3627)
Salvadoras Dali kartą pasakė, kad vienintelis skirtumas tarp jo ir bepročio yra tai, kad jis nėra beprotis. Galbūt tai vienintelis įmanomas atsakymas į klausymą, ar būti genijumi reiškia būti bepročiu? Vis dėlto ne kiekvienas beprotis yra genijus, bet kiekvienas genijus yra beprotis!
Sužinok daugiau ...
03.06.2016, 06:32
Pasąmonės Galios Peržiūrų (3161)
Žmonių yra labai įvairių. Vieni visada yra malonūs, kiti net patys nesupranta, kad savo elgesiu atstumia visus, kurie pasirodo jų gyvenimo kelyje. Tokie žmonės kartais vadinami toksiškais (nuodingais). Netinkamas elgesys gali sugriauti santykius su artimaisiais, kliudyti asmeniniam ar profesiniam tobulėjimui. Išvengti nuotaikų svyravimų nepajėgus joks žmogus, bet kai kurie moka labiau save kontroliuoti, geba paprasčiau reaguoti į komplikuotas situacijas.
Sužinok daugiau ...
29.05.2016, 08:40
Pasąmonės Galios Peržiūrų (3535)
Atsisveikinti dažniausiai reikia tada, kai labiausiai reikia artumo. Užtenka kelių sekundžių, kad žmogų įsimylėtum, bet gali praeiti metai, kol pagaliau jį pamirši. Psichologai yra daug parašę apie tai ką jaučia žmogus, po artimo žmogaus mirties, taip pat pastaruoju metu daugėja psichologinių skyrybų studijų. O kas su žmogumi vyksta ne šeimos, o tiesiog ilgalaikių santykių iširimo metu? Juk kiekvienas mūsų turi vienokią ar kitokią skyrimosi patirtį. Kokie čia egzistuoja dėsningumai ir kaip psichologija gali padėti pereiti šį nelengvą etapą, kad jis paskatintų, o ne sustabdytų žmogaus vystimąsi?
Sužinok daugiau ...
28.05.2016, 11:55
Pasąmonės Galios Peržiūrų (3670)
Galvoje apsigyvena mintis. Ji sukasi, nepalieka nei geriant rytinę kavą, nei skubant į susirinkimą, nei atsiimant vaikus iš darželio. Stengiesi ją visa jėga atmušti, tarsi atskriejantį lauko teniso kamuoliuką, kad liktų kažkur ten… kitoje tinklo pusėje. Akimirka. Mintis vėl čia.
Sužinok daugiau ...
08.05.2016, 10:46
Pasąmonės Galios Peržiūrų (4094)
Tikriausiai jau nieko nestebina faktas, kad spalvos įtakoja mūsų emocijas ir netgi fizinę savijautą. Dauguma turbūt esame pastebėję, kad raudona spalva skatina veikti, o žydra-svajoti, žalia spalva padeda nusiraminti, o oranžinė atrodo tokia “skani”. Visas mus supantis materialus pasaulis yra spalvotas [tik nebandykite to įrodinėti savo šuniui], tačiau Tvėrėjas buvo išties sumanus, todėl kiekvienas jo kūrinys turi ir savo formą.
Sužinok daugiau ...
02.05.2016, 14:08
Pasąmonės Galios Peržiūrų (2940)

Matymas per atstumą yra vienas iš geriausiai patvirtintų paranormalių žmogaus gebėjimų. Tokį gebėjimą turintys žmonės gali matyti vietas ir įvykius, nutolusius nuo mūsų laike ir erdvėje. Naudodamiesi prigimtiniu gebėjimu, kitaip dar vadinamu paranormalių reiškiniu (psi), tokie žmonės iki smulkmenų atpasakoja, ką matę.

Sužinok daugiau ...
08.04.2016, 07:19
Pasąmonės Galios Peržiūrų (3464)
Mintis, kad galima sapnuose telepatiškai bendrauti su kitais asmenimis, iš pirmo žvilgsnio gali pasirodyti beprotiška. Tačiau susidomėjimas telepatija neatslūgsta nuo tada, kai pasaulis susidomėjo psichoanalize. Net tokie žymūs pasaulyje psichoanalitikai kaip Sigmundas Freudas ir Carlas Jungas kai kuriuos dalykus bandė paaiškinti mistiška telepatija.
Sužinok daugiau ...
01.04.2016, 18:20
Pasąmonės Galios Peržiūrų (3970)
Mūsų laikais praktiškai nėra jokios rizikos būti palaidotam gyvu. Medikai mano, kad netgi patys sunkiausi letargo miego atvejai ir mirtis - tai dvi visiškai skirtingos būsenos, jas neatskirti gali tik labai neatidus žmogus.
Sužinok daugiau ...
21.03.2016, 07:53
Pasąmonės Galios Peržiūrų (3153)
Žmogus yra gamtos dalis, tad, jei Mėnulis savo gravitaciniu lauku judina jūras ir vandenynus, teoriškai pilnatis gali veikti ir žmones, juk 70 proc. žmogaus kūno sudaro vanduo, sako psichiatras Mindaugas Šablevičius.
Sužinok daugiau ...
28.02.2016, 16:48
Pasąmonės Galios Peržiūrų (61398)

Chiromantas Dmitrijus Trockis gerą dešimtmetį veda seminarus norintiems gyventi geriau, būti laimingiems, surasti savo pašaukimą ar išgyti. Prieš metus jis pirmą kartą atvyko į Lietuvą ir jau turi gausybę gerbėjų. Jo filosofija, regis, labai paprasta – mūsų visų ligų ir nesėkmių priežastys yra mūsų galvose, tad belieka pakeisti mintis ir imsi sveikti. Bet kodėl tai nėra taip paprasta?

Sužinok daugiau ...
17.02.2016, 09:23
Pasąmonės Galios Peržiūrų (5949)

Kaip sakoma „akys – sielos veidrodis“. Per jas mes ir gauname didžiąją dalį informacijos apie pasaulį ir patys spinduliuojame savo mintis, emocijas, savo energiją. Todėl tas posakis tikrai ne iš piršto laužtas. Net jei ne kiekvienas taip aiškiai jaučia energiją, kad galėtų pažvelgęs į akis papasakoti, kas dedasi žmogaus sieloje, visi tą pajuntame pasąmoningai ir sureaguojame emociškai. Yra net medicinos mokslo šaka iridodiagnostika, kuri įvertina žmogaus kūno organų ir jų sistemų būklę bei ligas pagal akies vyzdžio judrumą ir rainelės piešinio pasikeitimus.

Sužinok daugiau ...
17.12.2015, 23:55
Pasąmonės Galios Peržiūrų (3446)

Yra daug telepatijos rūšių, nors kai kurie žmonės ne visas jas laiko tikromis. Tos, kurios veikia yra netikros, o kurioms reikalingi specialūs gebėjimai ir juos turintys žmonės – retenybė, tikros. Tačiau, kadangi jos neįrodytos, tai nėra apie ką šnekėti…

Sužinok daugiau ...
19.11.2015, 19:33
Pasąmonės Galios Peržiūrų (3586)

Jau seniai buvo manoma, kad pagal matytus sapnus galima numatyti ateitį, buvo sudarinėjama daugybė sapnininkų, aiškinančių sapnų reikšmę, tačiau pats populiariausias buvo „Senas ir naujas įprastinis spėjimo ORAKULAS, po mirties rastas pas 106 metų amžiaus senolį Martyną Zadeką, pagal kurį jis sužinodavo kiekvieno likimą per žmogaus laimės ir nelaimės ratus, naudojant stebuklingą veidrodį arba sapnininką”.

Sužinok daugiau ...
« 1 2 ... 83 84 85 86 »