Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Burtai, Magija » 2017 » Balandžio » 19

Penki žinomi augalai ir jų magija

Naminių augalų magija gali būti naudojama įvairiausiais būdais ir formomis: tiek deginant sudžiovintą augalą žvakės liepsnoje ritualų metu, tiek nešiojantis talismaniniame maišelyje, tiek gaminant losjonus ir aliejus. Kiekvienas augalas turi savo unikalią vibraciją, kuri skirtingai reaguoja į įvairius daiktus, situacijas bei žmones, kurie juos supa. Jie geba pašalinti tiek negatyvias energijas namuose, juos išvalyti, tiek gydyti žmones. Tačiau ir kiekvienas žmogus į kiekvieną augalą reaguoja skirtingai: kol vienas džiaugsis jo magine galia, kitas negalės jo priimti, o gal ir bus jam alergiškas. Todėl renkantis naminius augalus ne tik grožio, bet ir maginiais tikslais, derėtų pasikliauti ne tik tuo, ką randate Penki žinomi augalai ir jų magija knygose ar internete, tačiau ir savo jutimais, savo intuicija – kaip būtent Jūs reaguojate į tą augalą, kaip JŪS jį priimate, kokius jausmus jis Jums sukelia. Kažin, ar augalas galės Jums didelę laimę į namus atnešti, jei vos pažiūrėję į jį raukysitės.

ALIJOŠIUS. Tikima, jog alijošius ne tik gydo nudegimus ir kitaip pasitarnauja medicinoje, tačiau pasižymi puikiomis, negatyvą sugeriančiomis bei apsauginėmis savybėmis. Alijošius priklauso vandens stichijai, atstovauja mėnulį. Yra tikima, jog virtuvėje laikomas alijošius apsaugos nuo nelaimingų nutikimų, susijusių su ugnimi. Alijošius šalina vienatvės jausmą, padeda pritraukti sėkmę. Alijošiaus ataugą deginkite pilnaties metu siekdami pritraukti naują meilę.

CIKLAMENAS. Naudojamas ritualuose, skirtuose pritraukti vaisingumą, meilę, laimę, taip pat atsikratyti košmarų, pagerinti miego kokybę. Ciklameną patariama laikyti miegamajame, siekiant padidinti aistrą, geismą bei vaisingumą. Jis priskiriamas vandens stichijai, ir atstovauja Marso planetą. Ciklamenas pasižymi ir emocijų keitimo savybėmis – didina pasitikėjimą savimi, pritraukia meilę.
Kaip žinoti, ar jo reikia? Jei pastaruoju metu spaudėte save ir buvote patys savo priešais – pradėkite auginti ciklameną savo namuose. Jis pamažu suteiks meilės sau, savęs priėmimo jausmą. Meilės pritraukimui ciklameną reikėtų laikyti dešinėje savo „altoriaus“ (specialios sukurtos vietos magijai) pusėje.

KAKTUSAS. Pasižymi apsaugančiomis valančiomis savybėmis. Auginkite namuose ar namų kieme siekdami apsisaugoti tiek nuo vagysčių, tiek nuo nepageidaujamų svečių. Dėl pilnos apsaugos kaktusus patariama laikyti kiekvienoje namų pusėje – šiaurinėje, rytinėje, vakarinėje ir pietinėje. Kaktusų ataugėles galima nešiotis su savimi taip pat kaip apsaugos priemonę.

PAPARTIS. Turi apsauginių savybių, saugo turtą, namus. Kai kurie žmonės sudžiovintus paparčio lapus beria ant savo namų palangių – tikima, jog tai apsaugo nuo piktų įsibrovėlių. Paparčių nuoviru plaunamos ir namų grindys, taip pat su tikslu apsaugoti namus. Tikima, jog audamas papartis namuose gerina bendrą sveikatos būklę. Papartį auginti pravartu ir besimokantiems žmonėms: laikykite jį toje patalpoje, kurioje mokotės – jis padės susikoncentruoti, sutelkti savo dėmesį į svarbias užduotis. Prieš egzaminą sudeginkite paparčio atžalą.

ORCHIDĖJA. Naudojama meilės ritualuose, priklauso Veneros planetai. Orchidėja turi ir atmintį stiprinančių savybių, padeda susitelkti, stiprina valią. Orchidėjas tinka auginti tiems, kurie siekia elegancijos, grožio, prašmatnaus gyvenimo, romantikos namuose. Tikima, jog orchidėja didina vaisingumą, seksualinį pasitenkinimą, padeda atkreipti kitų dėmesį į save.

 

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:
Temos

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
18.06.2019 laikas 07:43 Receptai – Patiekalai Keptų daržovių garnyras

Daržoves nuplauname, nusausiname, svogūnus nulupame. Cukiniją ir svogūnus pjaustome maždaug 1 centimetro storio griežinėliais.

Skaityti daugiau

01.11.2017 laikas 17:40 Receptai – Patiekalai Medus, kiaušinis gydo bronchitą
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Bronchitas. Ingredientai: Sviesto, Kiaušinio trynių, Miltų, Medaus

Skaityti daugiau

24.09.2019 laikas 07:21 Receptai – Patiekalai Obuolių ir varškės suflė be miltų
Suflė iš obuolių ir varškės be miltų tiems, kas skaičiuoja kalorijas! Pasigaminkite namuose suflė kurie mėgsta skaičiuoti kalorijas. Skanaus!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
18.03.2024 laikas 19:45 Kaip liaudiškomis priemonėmis mažinti padidėjusį kraujospūdį?

Dauguma sergančiųjų pradine hipertenzijos stadija nei neįtaria, kad jų kraujospūdis nuolat yra padidėjęs. Jei kraujospūdis yra nežymiai pakilęs, jokių nemalonių pojūčių neatsiranda, todėl liga nustatoma tik profilaktiškai pasitikrinus sveikat...

Skaityti daugiau

18.03.2024 laikas 19:15 Kokie produktai kraujyje PAGAUSINA HEMOGLOBINO LYGĮ?

Pablyškimas, bendras kūno silpnumas, galvos skausmai, prastas apetitas, nuovargis - tai akivaizdūs žemo hemoglobino lygio kraujyje požymiai. Kokių produktų reikia vartoti, norint kraujyje pagausinti žemą hemoglobino lygį? Sumažėjęs hemoglobino lyg...

Skaityti daugiau

18.03.2024 laikas 18:21 Kokias paslaptis saugo „išrinktųjų šventykla“, į kurią įleidžiami tik „ypatingi“ mormonai?

Į šiaurę nuo Meksikos sostinės, vos kelios minutės kelio automobiliu nuo vietinių lankytinų vietų - zoologijos sodo ir Aragono miško - stovi paslaptingas labai didelių matmenų objektas. Šviesus neįprastos formos pastatas smarkiai kontrastuoja su v...

Skaityti daugiau