Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2016 » Liepos » 4

Tik 50 ml per dieną šis galingas gėrimas išvalys jūsų arterijas

Galiausiai, arterija žmogaus kūne praranda savo lankstumą ir elastingumą, ant jų sienelių susiformuoja aterosklerozinės plokštelės. Dažną galvos skausmą, padidėjusį kraujospūdį, širdies priepuolį ir insultą, gali sukelti užterštos arterijos.

Yra daug populiarių receptų arterijoms valyti, tačiau šis metodas yra turbūt efektyviausias. Gerai, kad gamta mums suteikia viską, ko reikia sveikatai!

Tik 50 ml per dieną šis galingas gėrimas išvalys jūsų arterijas ir išvengsite širdies priepuolio.

Arteriosklerozės modelis su skerspjūvine arterija

Arterijos valymas česnaku ir citrina.

Česnako vienas iš pagrindinių privalumų - gebėjimas įspėti aterosklerozės vystymąsi, o tai reikštų širdies priepuolį ir insultą. Česnakas ne tik paleidžia organizmo mechanizmą, siekiant sumažinti blogo cholesterolio koncentracija kraujyje, bet ir padeda išlaikyti pasiektus rezultatus ilgą laiką.

Citrinoje yra mineralų, eterinių aliejų, pektino, organinių rūgščių, flavonoidų, kurie taip pat turi teigiamą poveikį arterijoms.

Sudėtis:

6 citrinos;

30 skiltelių česnako;

1 litras vandens;

Naudojimas:

Citrinas nuplauti, nuvalyti česnaką. Paruoštus produktus sumalkite per mėsos malimo mašiną.
Sumalta masę įdėkite į puodą, įpilkite vandens ir padėkite ant ugnies.

Arterijos valymo su česnaku ir citrina metodas.

Masė laikykite iki vandens užvirimo, bet ne iki virimo. Atšaldykite, perpilkite į sau patogią talpą ir laikykite šaldytuve.

Gerkite 3 savaites kas diena po 50 ml gėrimo. Padarykite savaitės pertrauką, o po to vėl pakartokite 3 savaičių kursą. Profilaktikos tikslais tokį metodą naudinga kartoti 2 kartus per metus.

Gėrimas gerina kraujotaka, stiprina imuninę sistemą, apsaugo nuo auglių susidarymo. Gėrimas veikia, kaip antioksidantas ir stimuliuoja inkstų ir kepenų veiklą. Tačiau, kaip ir visos stiprios priemonės turi ir kontraindikacijų, naudojant: kas turi skrandžio opą ir dvylikapirštės žarnos opą, besilaukiančios, laktacijos periodą, epilepsija, alergija vienam iš šių komponentų.

Jūsų draugai taip pat norėtų sužinoti apie ilgaamžiškumo eliksyro receptą!

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

avatar
0
4
Tai kaip suprantu, tai nereikia virti, o tik uzvirti ir isjungti ugni? O kaip su tirsciais? Tai ir juos vartoti ar tik skysti?
avatar
3
Ar nereikia nulupti odelės, nes stipriai apkarto gėrimas.
avatar
1
O cia is kur tokia informacija ? Ar kaip visada kaskur girdejau at skaiciau
avatar
0
2
Visus receptus verčiu iš užsienio žiniasklaidos, o kaip įsiverčia taip jau išsiverčia;) verčiu savo
malonumui, nes pats turiu problemų su sveikata. Niekas nesako, kad
viskuo reikia tikėti 100 proc., bet kaip sakau niekas čia ir
nepakenks... juk čia viskas valgoma.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
20.05.2019 laikas 14:31 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai kaip gydytis lauro lapais
Gerklės vėžio gydymas lauro lapais - vieną stiklinę gerai susmulkintų lauro lapų užpilama puse litro degtinės. Laikoma 14 dienų šiltoje ir tamsioje vietoje, pastoviai sukratant. Nukošti. Šią tinktūrą patariama gerti po 1 valgomąjį...

Skaityti daugiau

08.11.2017 laikas 14:26 Receptai – Patiekalai Skatinanti prakaitavimą arbata (ramunėlės, juoduogio šeivamedis)

Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: karščiavimas, prakaitavimas. Ingredientai: ramunėlės žiedai, juoduogio šeivamedžio žiedai.

Skaityti daugiau

12.06.2019 laikas 21:57 Receptai – Patiekalai Švelnus mėsos pyragas be terlionės su tešla

Tortas yra labai minkštas, švelnus ir sultingas, neužima daug laiko jį paruošti. Išsamų maisto paruošimo procesą žiūrėkite vaizdo įraše

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.04.2024 laikas 20:16 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. balandžio 20 d.
Astrologai parengė 2024 m. balandžio 20 d. prognozę visiems Zodiako ženklams. Šią dieną gali kilti noras pasislėpti nuo bet kokių problemų ir sudėtingų užduočių.

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:52 Treji pernelyg skubotų santykių spąstai
Susipažinote prieš tris savaites, o jau planuojate gyventi kartu? Svajojate, kaip sensite kartu, auginsite vaikus, pasistatysite namą su sodu? Norite, kad šis vyras ar ši moteris būtų su jumis visą likusį gyvenimą? Tai reiškia, kad santykiai, tikslia...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:48 Kam merginai reikalingas princas gelbėtojas?
Gražioji princesė įkalinta bokšte. Ją saugo drakonas. Reikia gelbėti! Šią istoriją nuo vaikystės žino kiekvienas, tačiau šio archetipo reikšmė mažai kam suvokiama. Į bėdą patekusios merginos personažas sutinkamas visur: kine, literatūroje ir net rekl...

Skaityti daugiau