Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2016 » Liepos » 31

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


31.07.2016, 21:23
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (27152)

Liaudies medicinos receptas nuo vėžio, kuris jau padėjo tūkstančiams žmonių. Bulgarų medicinos mokslų daktaro profesoriau H.Mermerski receptas. Šis receptas visiškai iš natūralių priemonių, padedantis išgydyti nuo daugeli ligų, įskaitant vėžį, šiuo receptu pasidalino Bulgarų mokslų daktaras profesorius gydytojas Mermerski.

Sužinok daugiau ...
31.07.2016, 12:38
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (14672)

Kodėl reikia plauti kepenis ir tulžies pūslę? Kepenys yra labai greitai regeneruojantis organas ir sudarius sąlygas labai greitai atauga. Taip pat kepenys labai atsparios ir jos sugeba palaikyti žmogaus gyvybę funkcionuodamos vos 10%, ir todėl reikia labai pasistengti jas prievartauti, kol jų veikla visiškai sutrinka. Tačiau daugelio žmonių kepenų veikla dėl įstrigusių akmenų ir užblokuotų latakų yra ribota ir su tuo siejama daug sveikatos problemų. Kepenų latakuose yra įstrigę akmenų (intra hepatic stones), kurie nediagnozuojami ultragarsu. Dėl blogos mitybos nemaža dalis žmonių (apie 20%) turi akmenų ir tulžyje. Teigiama, kad morge beveik nerandama tulžies pūslės be akmens.

Sužinok daugiau ...
31.07.2016, 10:46
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (15614)

Buvo atliktas tyrimas, kur palygino linų sėmenis su probiotiku (L.paracasei bakterija, randamam jogurtuose). Post-menopauzinio amžiaus moterims turinčioms viršsvorio (nutukusios, BMI >, buvo duota (naudojo 6 savaites) arba 10 g linu sėmenų , kuris turėjo 30% skaidulų arba kapsule su Lactobacillus paracasei bakterija (ši bakterija klesti kai yra geras žarnyno floros balansas), arba placeba (maltodekstrino/cukraus su vandeniu).

Sužinok daugiau ...