Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2016 » Liepos » 31

Kepenų ir tulžies pūslės plovimas išgydo daugelį ligų

Kodėl reikia plauti kepenis ir tulžies pūslę?

Kepenys yra labai greitai regeneruojantis organas ir sudarius sąlygas labai greitai atauga. Taip pat kepenys labai atsparios ir jos sugeba palaikyti žmogaus gyvybę funkcionuodamos vos 10%, ir todėl reikia labai pasistengti jas prievartauti, kol jų veikla visiškai sutrinka. Tačiau daugelio žmonių kepenų veikla dėl įstrigusių akmenų ir užblokuotų latakų yra ribota ir su tuo siejama daug sveikatos problemų. Kepenų latakuose yra įstrigę akmenų (intra hepatic stones), kurie nediagnozuojami ultragarsu. Dėl blogos mitybos nemaža dalis žmonių (apie 20%) turi akmenų ir tulžyje. Teigiama, kad morge beveik nerandama tulžies pūslės be akmens.

Bereikalingos tulžies pūslės šalinimo operacijos

Akmenims įstrigus latakuose prireikia daryti operacijas ir pašalinti tulžies pūslę. Ir taip kiekvienais metais be reikalo išpjaunamos šimtų tūkstančių žmonių tulžies pūslės. Žinoma tokios operacijos labai pelningos, bet jų būtų galima lengvai išvengti padarius paprastą procedūrą - kepenų ir tulžies pūslės Tulžies puslės akmenligė plovimą (liver and gallbladder flush). Išpjovus tulžies pūslę, labai suprastėja riebalų ir riebaluose tirpstančių vitaminų (A, D, E, K) virškinimas ir pasisavinimas ir tai sukelia daug sveikatos problemų. Taip pat, vidutiniškai po 20 metų išsivysto antro tipo diabetas. Tad geriau pasidaryti kepenų ir tulžies pūslės plovimo procedūrą ir tai galima atlikti namuose naudojant paprastus ingredientus. Yra keletas šios procedūros variantų.

Išplovus kepenis išnyksta ligos
Išplovus kepenis daugeliui sveikata pagerėja: sustiprėja imuninė sistema, sumažėja limfmazgiai, išnyksta net ir labai sunkios ligos, tokios kaip astma, vėžys, hepatitai, išgydoma net kepenų cirozė, diabetas, nugaros skausmai, alergijos, odos problemos ir daugelis kt.
Apie kepenų ir tulžies pūslės akmenis daug rašo Andreas Moritz, Dr. Hulda Clark, Dr. David Jubb ir kiti. Šie autoriai yra išgydę daug sunkiai sergančių žmonių, vėžinių ligonių. Jie yra parašę ne vieną knygą.

Čia pateiksiu Andreas Moritz ir Dr. Hulda Clark jugtinį metodą.

Kada geriausia daryti plovimą?
Plovimą geriausia daryti savaitgalį, kai niekas netrukdo. Ir gerai, jei šalia būtų žmogus, kuris reikalui esant galėtų padėti.

Įspėjimas

Įspėju, kad kartais gali koks akmuo įstrigti, ir nusprendę daryti, turite patys prisiimti atsakomybę. Prašau manęs nekaltinti, jei kas nors nepavyks ar įstrigs akmuo. Nepaisant to, komplikacijos pasitaiko labai retai ir, mano nuomone, rizikuoti verta. Pats jau dariau du kartus ir be jokių problemų, tiesa akmenų dar neišploviau. Bet tam tikriausiai reikia daugiau kartų, arba pas mane tų akmenų tiesiog nėra, bet tai gana retas atvejis ir dauguma žmonių bent jau kepenyse akmenų turi (jie vadinami Intra hepatic stones) ir jie nediagnozuojami paprastu ultragarsu.

Pasiruošimas

Kad būtų pasiekta geresnių rezultatų, reikia prieš plovimą 6 dienas gerti šviežias obuolių sultis (tik namuose spaustas, o ne iš parduotuvės) - po 1 litrą per dieną ir gerti per visą dieną. Arba galima gerti po 2-3 šauktus geros kokybės obuolių acto. Vienas šaukštas į stiklinę vandens ir geriau ant tuščio skrandžio. Išgėrus reikia praskalauti burną su vandeniu ar sodos tirpalu. Obuolių sultyse esantis obuolių rūgštis ( malic acid) suminkština akmenis ir tai palengvina jų pasišalinimą. Dar galima geri obuolių rūgšties kapsules. Šis pasiruošimo etapas taip pat nėra būtinas ir galima iš karto daryti plovimą.

Kam daryti plovimo negalima?
Daryti šios procedūros negalima, jei yra inkstų nepakankamumas ar daromos dializės procedūros, taip pat jei yra labai silpna širdis.

Sudėtinės dalys

Procedūrai reikia:

  • 750ml vandens ir 1 litro stiklainio.
  • 4 šaukštų Epsom Salt (magnio sulfatas, magnio sulfato druska).
  • 100-200ml alyvuogių aliejaus ir pusės litro stiklainio ar kokio kito panašios talpos indo.
  • 1-2 greipfrutų ar citrinų. Iš jų reikia prisispausti apie 140ml sulčių
  • Oregano (raudonėlio) eterinio aliejaus arba Black walnut (juodojo riešutmedžio) tinktūros. Nors jie nėra būtini, tačiau patartini. Oregano aliejus ir Black walnut tinktūra sunaikina kirmėles, kurios kartais pasišalina iš kepenų kartu su akmenimis.

Plovimas

  • Nuo 14 valandos nieko nebevalgyti, bet dar geriau nuo 12val.
  • Dieną prieš plovimą ir plovimo dieną valgyti tik lengvą maistą kaip vaisius daržoves ar košes.
  • Dieną prieš plovimą ir plovimo dieną nevartoti riebalų.

Kepenų ir tulžies pūslės plovimas
Riekia į stiklainį įpilti 750ml vandens ir ištirpinti 4 šaukštus Epsom druskos. Alternatyviai galima kiekvieną kartą ištirpinti šaukštą Epsom druskos stiklinėje vandens.
18 val. Reikia išgerti 190ml šio paruošto tirpalo (beveik pilna stiklinė). Prieš geriant reikia pamaišyti stiklainį, kad druską nenusėstų ant dugno. Jei šis tirpalas labai neskanus, tai galima įmaišyti truputį greipfrutų ar citrinos sulčių.
20 val. Reikia išgerti antrą Epsom druskos tirpalo dozę (190ml, beveik pilna stiklinė).
21.30val. Jei dar iki šio laiko neišsituštinote, tai gerai pasidaryti klizmą, bet vėlgi tai nėra būtina.
21.45val. Reikia nuplauti greipfrutus ar citrinas ir išsispausti 150ml sulčių, jas supilti į tuščią pusės litro stiklainį, į jį įpilti 200ml alyvuogių aliejaus. Jei norite plauti vien kepenis, užtenka 100-150ml, bet norint išplauti tulžies pūslę reikia bent 200ml. Sultis ir aliejų reikia gerai sumaišyti ir tada galima įlašinti 1-2 lašus oregano aliejaus. Arba galima įlašinti 10-20 lašų Black walnut tinktūros. Taip paruoštą ‘kokteilį’ nusinešti prie lovos ir pasiruošus gulti reikia gerti. Įspėju, kad skonis yra gana neskanus, todėl reikia priversti save jį išgerti. Galima gerti per šiaudelį. Kartais gali pykinti. Jei skonis labai nepakenčiamas galima įdėti truputį medaus ar obuolių acto. Beje, prieš geriant nereikia nusistatyti ir galvoti, kad tai labai bjauru. Dėmesį reikia sutelkti dėmesį ir intenciją į naudą. Nes geriau pasidaryti tokia paprastą procedūrą, nei gultis ant operacinio stalo ar kęsti ligas.
Išgėrus reikia iš karto atsigulti į lovą
Atsigulus galima masažuoti kepenų plotą (dešinė pilvo pusė) ir taip pat įsivaizduoti, kad akmenys šalinasi per latakus į žarnyną. Kartais galite pajusti, kaip akmenys keliauja per latakus, bet tai neturėtų sukelti skausmo, nes Epsom druska atpalaiduoja latakus. Po 20 minučių galima užmigti. Jei naktį norisi tuštintis, galite tai daryti. Kartais naktį gali nesimiegoti ar net pykinti, ar norėtis vemti (prie lovos tam turėkite paruoštą indą). Kaip teigia Andreas Moritz, net ir išvėmus dalį ar visą alyvuogių aliejų, akmenys gali pasišalinti, nes patekus aliejui į organizmą, duodamas signalas kepenims gaminti tulžį ir ją išskirtį į žarnyną. Taip pat išsituština tulžies pūslė ir joje esantys akmenys.

Kitos dienos rytą atsikėlus (apie 6-7 val. ryto) išgerti dar viena dozę (190ml) Epsom druskos tirpalo.

Po dviejų valandų ( 8-9val.) iš gerti paskutinę Epsom druskos tirpalo dozę (190ml).

Ryte turėtumėte bent keletą kartų išsituštinti ir kartu pasišalintų akmenys. Jei tuštintis nesinori, galima pasidaryti klizmą. Arba kavos klizmą, kuri taip pat atpalaiduoja latakus ir padeda pasišalinti akmenims. Bet su kavos klizmom reikia atsargiai, jei yra aukštas kraujo spaudimas ar širdies problemų.
Apie 12 val. dienos jau galima pradėti valgyti. Geriausia valgyti lengvą maistą: vaisius daržoves, košes. Taip pat kitą dieną geriau vengti sunkaus gyvulinio maisto.
Visą šią dieną reiktų ilsėtis, nedaryti sunkių darbų, gerai pamedituoti, daryti gilius kvėpavimo pratimus. Galite jaustis nelabai gerai, bet tai, darant plovimą, yra normalu.

Kiek kartų reikia plauti?
Per pirmą plovimą akmenys gali ir nepasišalinti, bet nepaisant to, naudos vis tiek yra. Kad pradėtų eiti akmenys kartais prireikia keleto plovimų. Kad visiškai būtų išplautos kepenis ir tulžis reikia 10-12 plovimų. Geriausia daryti kas mėnesį. Bet jei yra sunkių ligų, tokių kaip vėžys ar gresia tulžies pūslės operacija, tai galima ir dažniau - net kas keletas dienų. Tik patartina nedaryti per pilnatį, nes šioje mėnulio fazėje susilaiko skysčiai.
Po to profilaktiškai reikia daryti 1-2 kartus per metus.

Ką daryti, jei įstrigo akmuo ir jaučiamas didelis skausmas?
Pirmiausia reikia ištirpinti šaukštą Epsom druskos į stiklinę vandens. Jei skausmas nepraeina, tai reikia arba gerti dar vieną dozė alyvuogių aliejaus (100 ml sumaišytų su 150 ml greipfrutų ar citrinų sulčių), arba galima daryti kavos klizmą. Ekstremaliu atveju reikia kviesti greitąją pagalbą. Bet kaip sakiau, tokie atvejai labai reti.

Kokie būna akmenys?

Būna atvejų, kad pasišalina ir keli šimtai akmenų. Akmenys dažniausiai būna žalios spalvos, bet gali būti ir kitų spalvų. Daugiausiai akmenys yra iš cholesterolio. Dalis akmenų gali būti iš alyvuogių aliejaus ir jie paprastai pašildžius ar palikus saulėje ištirpsta, kai kiti kepenyse ir tulžies pūslėje buvę akmenys ne.

Ką daryti jei netoleruojate alyvuogių aliejaus ar Epsom druskos?
Alyvuogių aliejų galimą pakeisti bet kokiu kitu aliejumi, bet geriau nerafinuotu, šalto spaudimo. Nepaisant to, geriausi rezultatai gaunami naudojant alyvuogių aliejų.
Jei netoleruojama Epsom druska, tai ją galima pakeisti Magnio citratu ar jūros druska, bet geriausi rezultatai gaunami naudojant Epsom druską.

Kepenis verta plauti net jei jums pašalinta tulžies pūslė

Kepenų plovimas naudingas ir tiems, kuriems pašalinta tulžies pūslė. Nes pašalinus tulžies pūslę, dar daugiau akmenų įstringa kepenų latakuose ir tai labai riboja jos funkcijas (kepenys atlieka apie 1500 skirtingų funkcijų).

Vaistažolė skatinančio kepenų darbą ir valymąsi

Jei akmenų nepavyksta išplauti per keletą plovimų, galima naudoti vaistažolę - Chanca piedra - taip pat žinomą kaip ‘Stonebreaker” (akmenų skaldytoja). Teigiama, kad ši vaistažolė padeda pasišalinti akmenims ir plaunant akmenų būna vis mažiau arba net iš viso nebūna. Chanca Piedra galima parsisiųsti iš (papildomos sąlygos) iherb.com.

Kepenų darbą ir valymąsi taip pat skatina karčios vaistažolės: imbieras, tumerikas, kiaulpienių šaknys ir lapai bei kitos karčios vaistažolės. Jas galima vartoti su kiekvienu valgiu ar po valgio, ir tai labai pagerina virškinimą ir pasisavinimą. Ir beje, sveiko žmogaus kepenys per dieną pagamina 1-1.5 litro tulžies. Yra specialus papildas Digestive bitters, bet jis tikrai nėra būtinas ir galite paprasčiausiai nusipirkti imbiero, tumeriko iš parduotuvės.

Dar kepenims gerai milk thistle/margianis (Silybum marianum) tinktūra ar kapsulės.

 

Straipsnis parengta pagal:
curezone.com ir ten galima rasti aprašyta Dr. Hulda Clark metodą, tai naujesnis metodas reikalaujantis keleto papildomų papildų, bet jie nėra būtini, pakanka pagrindinių ingredientų.
Andreas Moritz knygą ‘Amazing liver and gallblader flush”
Ir Dr. David Jubb knygą ‘ Jubbs Cell Rejuvenation, Colloidal Biology: A Symbiosis

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
10.11.2019 laikas 13:45 Receptai – Patiekalai Nepakeičiamas griliažinis tortas: vaikystės nostalgija
Planuojate savo artimuosius palepinti saldžiais gaminiais? Išbandykite griliažinį pyragą, kuris ne tik sukels vaikystės nostalgiją, bet sužavės ir visą šeimą.

Skaityti daugiau

01.09.2019 laikas 14:05 Receptai – Patiekalai Skaniausi pyragėliai per 20 minučių
Skanūs pyragėliai su įdaru. Labai sunku nuo jų atsitraukti. Dingsta akimirksniu! Norėdami sužinoti daugiau apie paruošimą, žiūrėkite vaizdo įrašą:

Skaityti daugiau

14.06.2019 laikas 16:02 Receptai – Patiekalai Grybukų receptas. Meduoliniai grybukai
Gardžių ir lengvai pagaminamų meduolinių grybukų receptas. Pasigaminkime namuose. Kitoks grybukų paruošimo receptas. Žiūrėkite vaizdo įrašą. Skanaus!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 17:21 Poltergeistas Grotono ūkyje, Konektikute
Veiksmo vieta - ūkis Grotono mieste, Konektikuto valstijoje, JAV. Ūkyje gyveno pagyvenusi pora, 70 metų ponas Hemstedas ir jo žmona, ramiai ir taikiai gyvenę santuokoje daugiau kaip 30 metų, ir 13 metų sūnėnas Frenkis Gardneris bei jo jaunesnis broli...

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 17:06 Zimbabvės šeima teigia, kad juos persekioja «nematomi goblinai»
Šeima iš Magwegvės (Magwegwe) miesto Bulawayo šiaurėje, Zimbabvėje, yra išsigandusi dėl nepaaiškinamų ir bauginančių reiškinių, vykstančių jų namuose.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 16:50 Tamsioji materija gali sukurti sprogstančias žvaigždes

Astronomai jau seniai spėliojo, kad paslaptingoji tamsioji medžiaga, sudaranti didžiąją dalį visatos, gali turėti didelę įtaką įprastai materijai. Naujas tyrimas rodo, kad tamsioji medžiaga gali būti pajėgi kurti sprogstančias žvaigždes.

...

Skaityti daugiau