Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2016 » Liepos » 24

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


24.07.2016, 19:27
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (163983)
Aloe Vera stebuklingas augalas medicinoje. Sužinoję daugiau apie jį niekada nepirksite brangių vaistų. Jūs turite žinoti visas alavijo (alijošius) naudingas savybes, štai pilnas sąrašas: Alijošius yra ne tik naudingas organizmui, ji galima taip pat rasti parduotuvėse arba užsiauginti savo namuose. Jeigu pas jūs namie auga šis augalas, svarbu žinoti, kad alijošius nemėgsta dažnai būti laistomas ir nemėgsta saulės spindulių.
Sužinok daugiau ...
24.07.2016, 14:44
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (9181)

Atsiradus kelio sąnarių skausmams tikrai erzina kiekvieną, bet tai gali lemti sveikatos įvairūs veiksniai. Bet nepriklausomai nuo esamų priežasčių, laimei, ši problema gali būti išspręsta labai greitai ir lengvai. 48 metų gyventoja iš Kembridžo, patyrė labai stiprų skausmą sąnariuose ir keliuose. Ji kentėjo nuo to keletą mėnesių. Tada draugas papasakojo apie vieną metodą, kuris galiausiai padėjo palengvinti kelio sąnario skausmą vos per savaitę.

Sužinok daugiau ...
24.07.2016, 10:32
Ginklai Peržiūrų (11539)

Niekam nebe paslaptis, kad jau seniai vykdomi slapti psichotroniniai eksperimentai su žmonėmis, kurie patys apie tai nieko nenujaučia. Iš esmės vyksta nepaskelbtas karas prieš žmogaus sąmonę, kurį pradėjo valdžios trokštančios šalys, o pirmiausia - JAV karinės ir specialiosios tarnybos.

Sužinok daugiau ...