Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2016 » Liepos » 24

Metodas palengvina kelio sąnarių skausmą vos per porą dienų

Šis metodas palengvina kelio sąnarių skausmą vos per porą dienų.

Atsiradus kelio sąnarių skausmams tikrai erzina kiekvieną, bet tai gali lemti sveikatos įvairūs veiksniai. Bet nepriklausomai nuo esamų priežasčių, laimei, ši problema gali būti išspręsta labai greitai ir lengvai.
48 metų gyventoja iš Kembridžo, patyrė labai stiprų skausmą sąnariuose ir keliuose. Ji kentėjo nuo to keletą mėnesių. Tada draugas papasakojo apie vieną metodą, kuris galiausiai padėjo palengvinti kelio sąnario skausmą vos per savaitę.

Moteris atsikratė kelio sąnario skausmo per kelias dienas, be vizito pas gydytoja.

Šiame recepte yra tik natūralūs ingredientai, kurie palengvina skausmą kelio ar sąnarių, jame taip pat gausu bromelaino, vitamino C, magnio ir silicio, todėl taip pat stiprina raiščius ir sausgysles.

Metodas palengvina kelio sąnarių skausmą vos per porą dienų

Sudedamosios dalys:

  • 1/2 puodelių susmulkintų migdolų;
  • 2 puodeliai supjaustytų ananasų;
  • 1 puodelis avižų dribsnių;
  • 1 puodelis 100% natūralių apelsinų sulčių;
  • medus;
  • 1 puodelis vandens;
  • 1 arbatinis šaukštelis cinamono.

Paruošimas:

Supilkite vandenį į indą ir sudėkite avižinių dribsnių. Keletą minučių pavirkite juos ant ugnies, tada palikite atvėsti. Tada atvėsusius avižinius dribsnius sudėkite į maišytuvą kartu su ananasu, migdolais, apelsinų sultimis ir cinamono. Įdėkite medaus, pasaldinkite. Norint gauti reikiama mišinį įpilkite taip pat vandens.

Naudojimas:

Jūs turite šį gėrimą naudoti reguliariai ir netrukus pajusite didelį sąnarių palengvėjimą, sausgyslės ir raiščiai taps stipresnės.

Šios natūralaus gėrimo priemonės veiksmingumas dėl esančių naudingų savybių ir sudedamųjų dalių. Cinamonas turi anti-uždegiminių savybių ir pagerina kraujotaką.

Bromelaina, randamas ananasuose, veikia kaip nuskausminimas. Ananasų, taip pat apelsinų sultyse daug vitamino C, kuris sustiprina skeleto sistemą, o taip pat sausgyslių ir raiščių.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
05.06.2019 laikas 19:50 Receptai – Patiekalai Putlūs, sultingi beliašai su mėsa, o tešla kefyro!

Prisipažinkite, kad bent kartą gatvėje užuodę karštų pyragaičių kvapą su mėsa iš karto užsinorėjote jų paragauti. Bet kam juo pirkti kažkur gatvėje, jei galima pasigaminti namuose, namuose skanesni. Radau nuostabų vaizdo recept...

Skaityti daugiau

06.12.2017 laikas 19:49 Receptai – Patiekalai Nuovirai skrandžio darbui palengvinti ( tankiažiedės rūgštynės, gyvatžolės)
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Skrandis. Ingredientai: tankiažiedės rūgštynės, paprastosios gyvatžolės šaknų.

Skaityti daugiau

05.07.2019 laikas 19:28 Receptai – Patiekalai Įdaryti pievagrybiai su vištiena
Gaminame. Įdaryti pievagrybiai su vištiena. Pievagrybių galvutes pridedame įdaro, dedame į kepimui skirtą indą ir kepame vidutinio karštumo orkaitėje 30-35 minutes. Prieš baigiant kepti apibarstome kapotomis petražolėmis bei tarku...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.04.2024 laikas 06:52 Treji pernelyg skubotų santykių spąstai
Susipažinote prieš tris savaites, o jau planuojate gyventi kartu? Svajojate, kaip sensite kartu, auginsite vaikus, pasistatysite namą su sodu? Norite, kad šis vyras ar ši moteris būtų su jumis visą likusį gyvenimą? Tai reiškia, kad santykiai, tikslia...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:48 Kam merginai reikalingas princas gelbėtojas?
Gražioji princesė įkalinta bokšte. Ją saugo drakonas. Reikia gelbėti! Šią istoriją nuo vaikystės žino kiekvienas, tačiau šio archetipo reikšmė mažai kam suvokiama. Į bėdą patekusios merginos personažas sutinkamas visur: kine, literatūroje ir net rekl...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:31 Horoskopas 2024 m. balandžio 19 d.: liūdėti ir pykti ant likimo...
Penktadienį visi nori atsipalaiduoti, sunki savaitė liko už nugaros, laukia savaitgalis. Tačiau atsipalaiduoti nepavyks, Mėnulis bus priešais Saturną, sudarydamas opozicinį aspektą, todėl ypač jautriems žmonėms sukels vidinę įtampą. Santykiuose su žm...

Skaityti daugiau