Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Katastrofos » 2016 » Kovo » 5

Ufologas teigia aptikęs sudužusį Malaizijos lėktuvą

Ufologas teigia aptikęs sudužusį Malaizijos lėktuvą šalia Gerosios Vilties kyšulio.

Apie dingusi kovo mėn. 8 dieną, 2014 metais Malaizijos avialinijų lainerį MP370 sklando daug gandų, hipotezių ar teorijų. 21-ajame amžiuje su visomis šiuolaikinėmis technologijomis pasirodo visai sunku surasti milžinišką lėktuvą.

Žinomas ufologas Scottas C. Waring, peržiūrėdamas nuotraukas, padarytas "Google Earht" pagalba, mano, kad aptiko Malaizijos lėktuvo katastrofos vietą.

"Prieš kelis metus Gerosios Vilties kyšulio rajone, aš aptikau NSO. Nusprendžiau dar kartą peržiūrėti Ufologas teigia aptikęs sudužusį Malaizijos lėktuvą šį rajoną, kai nelauktai aptikau šešėlį vandenyje. Šešėlis priminė dingusį lėktuvą. Aš iš karto supratau, kad tai lėktuvas. Per savo tarnybą BBC JAV aš pakankamai į juos prisižiūrėjau".

Kai kurie šaltiniai mano, kad kuro, kuris buvo Boeing 777-200 galėjo nuskristi daugiau nei 12 tūkstančių kilometrų su 1000 kg pervežamu kroviniu, bagažu, turėjo užtekti nuskrieti iki Gerosios Vilties kyšulio. Tačiau, kiti šaltiniai teigia, kad skridimo atstumas galėjo būti tik iki 10000 km., tokiu būdu jis galėjo sudužti 300-500 km. nuo Gerosios Vilties kyšulio.

Nuotrauka "Google Earth" darytos 2015 metais liepos 26 dieną. Nuo lėktuvo dingimo momento praėjo 16 mėnesių. Gerosios Vilties kyšulį juosia stipri srovė, judanti link gilių lūžių. Todėl, objektas, kuris matomas nuotraukoje 8 mėnesių senumo, galėjo pasislinkti 30-60 km toliau, jai jis randasi po vandeniu tik 2-3 metrų gylyje.

"Aš žinau, tikimybė, kad tai MH370, mažiau kaip 1 %, bet ir 1% - geriau, nei buvo nežinomybė prieš penkias minutes, tiesa? - sako Scottas C. Waring. - Aš parašysiu apie tai Twitter ir pranešiu Malaizijos avialinijoms. Aš išreiškiu užuojauta šeimoms ir draugams aukų ir tikiuosi, kad tai padės užbaigti šį tyrimą".

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
02.11.2019 laikas 16:40 Receptai – Patiekalai Vištienos kepsneliai pievagrybių ir Marsala vyno padaže
Pievagrybius supjaustykite griežinėliais. Vištienos krūtinėlę perpjaukite išilgai ir išmuškite iki plonų kepsnelių, pagardinkite druska bei pipirais. Kepsnelius išvoliokite miltuose ir dėkite į įkaitintą keptuvę. Apkepkite iš abie...

Skaityti daugiau

14.11.2017 laikas 11:32 Receptai – Patiekalai Arbata mažinantį karščiavimą (blindė, šalpusnis, raudonėlis)
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: karščiavimas. Ingredientai: blindės žievė, šalpusnio lapai, raudonėlis.

Skaityti daugiau

17.07.2019 laikas 19:58 Receptai – Patiekalai Vištienos salotos su ananasu ir pievagrybiais
Vištienos salotos su ananasu ir pievagrybiais. Vištienos krūtinėlę, ananasus ir pievagrybius pjaustome kubeliais. Sūrį tarkuojame burokine tarka. Riešutus pasmulkiname. Į dubenį dedame vištieną, ananasus, pievagrybius, graikinius ...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 22:20 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. kovo 29 d.
Siūlome jums trumpą horoskopą 2024 m. kovo 29 d., penktadieniui, kuris padės kiekvienam Zodiako ženklo atstovui šią dieną būti budriam ir atsargiam.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:55 Sąnariams padės citrina ir jodas
Įvairių ligų gydymui aš dažnai naudoju liaudiškus receptus. Jums pateikiu tuos, kurie padėjo man pačiai.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:09 Kokie vaistiniai augalai palengvina gripo pasekmes?

Šaltyje atsirandantis, o šilumoje pranykstantis kosulys gali pažymėti refleksinę organizmo reakciją į šaltį, aštrius kvapus, dūmus, dulkes. Staiga kosėti žmogus dažnai pradeda, kai suserga virusine infekcija. Tokiu atveju būtina nustatyti kosulį s...

Skaityti daugiau