Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » NSO, Ateiviai » 2016 » Kovo » 15

Virš Malaizijos sostinės užfiksuotas kvadratinis NSO

Vakare, kovo 14, 2016 metais vietinis gyventojas pastebėjo virš savo namo Kvala Lampūre tamsų kvadratinį NSO.

"Tai įvyko maždaug 17:30 val, - sako liudytojas. Dangus buvo debesuotas, bet dar buvo šviesu. Aš uždarinėjau savo namo vartus, kai pakėliau galvą, tai pamačiau juodą neatpažintą skraidantį objektą. Iš pradžių pamaniau, kad tai paukštis. Tačiau, pas jo nebuvo sparnų, ir jis skrido gana aukštai danguje".
"Virš mūsų dažnai praskrenda lėktuvai, ir aš žinau, kokiame aukštyje jie skraido. Objektą, kurį aš stebėjau, skrido maždaug keleivinio lėktuvo aukštyje. Tada aš supratau, kad tai ne paukštis - per daug aukštai, ir ne balionas - jis buvo labai didelis. Tai buvo NSO".

Virš Malaizijos sostinės užfiksuotas kvadratinis NSO Vietos gyventojas aprašė objektą: "Aš greitai paėmiau telefoną ir pradėjau fotografuoti. NSO buvo labai didelis, maždaug keleivinio lėktuvo pirmagalio dydžio, kvadratinis. Skrido jis dideliu greičiu ir be jokio garso. Po to jis dingo už mano namo kampo".

"Aš parodžiau video savo draugams, bet nė vienas iš jų negalėjo paaiškinti kas tai, kas praskrido virš mano namo", - sako pašnekovas.

Virš Malaizijos sostinės užfiksuotas kvadratinis NSO

 

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
13.11.2019 laikas 19:34 Receptai – Patiekalai Burnoje tirpstantis šokoladinis keksas
Sviestą kaitinkite puode, kol ištirps. Suberkite cukrų, kakavos miltelius, supilkite pieną. Viską išmaišykite ir pakaitinkite minutę laiko. Puodą nukelkite nuo kaitlentės. Į dubenį suberkite smulkintą šokoladą ir ant jo užpilkite ...

Skaityti daugiau

06.06.2019 laikas 13:20 Receptai – Patiekalai Nostalgija. Labai paprastas skanių vaflių receptas
Sugrįžimas į vaikystę, kam mama kepė tokius vaflius. Gaminame. Vafliai. Ištirpiname sviestą ir paliekame, kad atvėstų. Kiaušinius išplakame, beriame cukrų, žiupsnelį druskos ir gerai išsukame mediniu šaukštu, kad cukrus ištirptų....

Skaityti daugiau

30.10.2017 laikas 13:03 Receptai – Patiekalai Rugiagėlės nuoviras gydo širdies ligas

Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Širdies ligos. Ingredientai: Džiovinti smulkinti rugiagėlių žiedai, Verdantis vanduo.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
24.04.2024 laikas 20:48 H5N1 paukščių gripas rastas maisto prekių parduotuvių piene, nes pradedami Gateso finansuojamos vakcinos bandymai
Ligų kontrolės ir prevencijos centras nurodė valstijoms pasirengti "greitiems paukščių gripo tyrimams" po to, kai pasterizuotame piene iš maisto prekių parduotuvių buvo rasta H5N1 viruso fragmentų.

Skaityti daugiau

24.04.2024 laikas 15:18 Aš nusprendžiau paimti svetimą močiutę iš senelių namų
Nė vienas iš draugų ar kaimynų nepritarė mano poelgiui. Visi kaip vienas pasukiojo pirštu prie smilkinio, tardami: ir taip dabar sunkus metas, o tu dar sau išlaikytinę namo pasiėmei!

Skaityti daugiau

24.04.2024 laikas 14:20 Nežinau ką daryti. Gailiuosi, kad ištekėjau už 15 metų vyresnio vyro
Visada buvau energinga, linksma mergina, mėgau aktyvų poilsį ir sportą. Tačiau būdama 32-ejų virtau sena griuvena ir nebejaučiu gyvenimo skonio.

Skaityti daugiau