- 11.08.2021
- 5.0 Reitingas
- 1319 Peržiūros
- Komentarai
Akivaizdu, kad širdis ir vynas yra nesuderinamos sąvokos. Tačiau mano močiutė, visą gyvenimą rinkusi tradicinės medicinos receptus, gamindavo specialų vyną, nuo kurio širdis tampa sveikesnė. Mano mama periodiškai vartoja širdies vyną, o dabar ir aš, ir tai mums padeda.
Ingredientai ir paruošimas:
Susmulkinkite 300 g petražolių žolelių, 1 valgomąjį šaukštą džiovintų ramunėlių, užpilkite buteliu (0,75 l) baltojo sauso vyno, pastatykite ant vandens vonelės maždaug 1 valandai.
Būkite atsargūs, nes jis labai putos. Kai vaistas šiek tiek atvės, įpilkite 50 g medaus ir gerai išmaišykite, kol medus ištirps.
Tada atvėsinkite, perkoškite, supilkite į tamsų butelį.
Vartokite po 30 ml 2 kartus per dieną pusvalandį prieš valgį.
Vynas teigiamai veikia kraujagysles, šiek tiek atpalaiduoja širdies raumenį, pašalina spazmus. Todėl ir galva tampa aiškesnė.
Pabrėžiame, kad tai - liaudiški patarimai, neįrodyti mokslinėse laboratorijose. Tik išbandyti protėvių ir perduoti iš lūpų į lūpas ateities kartoms. Mūsų tikslas informuoti. Todėl paliekame jums teisę patiems spręsti, tikėti jais ar ne, o dar geriau pasitarkite su gydytoju, dėl galimo šalutinio poveikio.
Jei jūs žinote daugiau naudingų liaudiškų patarimų, receptų, norite pranešti naujieną, pasidalinkite jais su mumis, prisijunkite ir rašykite bloge!
* „Paranormal.lt“ straipsniai skirti tik informaciniams ir švietimo tikslams ir nepakeičia profesionalių medicininių patarimų, diagnostikos ar gydymo. Visais klausimais apie savo sveikatos būklę visada pasitarkite su gydytoju.
...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Susijusios naujienos:
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau