Meniu
Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paslapčių ir Žinių Pasaulis » Liaudies medicina, Sveikata » 2021 » Vasario » 25

Propolis su pienu - vertingiausias vaistas nuo sunkių negalavimų

Propolio ir pieno derinys suteikia ypatingą efektą: be peršalimo ir plaučių ligų gydymo, pagerėja bendra savijauta, pagerėja miegas, palengvėja dirglumas ir nuovargis.

- 10% propolio tinktūros geriausia nusipirkti vaistinėje. 25 ml buteliukas tarnaus ilgą laiką ir kainuoja tik keletą eurų.

- Vartokite produktą vakare, prieš eidami miegoti, po 20 lašų į 100 ml karšto pieno, 10 dienų, kartą per mėnesį. Kartokite kursą 4-6 mėnesius.

- Gydant vaikų peršalimą, teigiamas poveikis pasireiškia po pirmųjų propolio tinktūros lašų. Ikimokyklinio amžiaus vaikams įlašinkite 1-2 lašus propolio į 1/3 puodelio karšto pieno prieš miegą.

- Pankreatitas, gastritas, skrandžio opa, kepenų ligos. Paimkite propolio tinktūrą pagal nurodytą schemą 6 mėnesius.

- Propolis su pienu mažina cholesterolio kiekį kraujyje, gydo egzemą ir kitas odos ligas, normalizuoja mėnesinių ciklą.

- Propolis labai reikšmingai veikia psichikos stabilizavimąsi. Jei vartojate propolio tinktūrą, visos nerimą keliančios mintys dingsta ir jūs pradedate galvoti apie gerus dalykus, o tai labai svarbu gydantis.

propolis, peršalimas, pienas, liaudies medicina, liaudies receptai

Žolininko receptas

Galite paruošti nealkoholinį nuovirą pieno pagrindu. Paimkite susmulkintą propolį (parduodamas pas bitininkus), užpilkite pieną santykiu 1:10 (vienai propolio daliai - 10 dalių pieno).

Vandens vonelėje įkaitinkite mišinį ne aukštesnės kaip 60 laipsnių temperatūros, taip palaikykite pusvalandį, apvyniokite, palikite kelioms valandoms, perkoškite (ant viršaus gali susidaryti vaško sluoksnis, jį nuimti ir išmesti).

Laikykite šaldytuve ne ilgiau kaip penkias dienas. Vartokite po šaukštelį, 2 kartus per dieną, ant tuščio skrandžio, maždaug pusvalandį prieš valgį.

Pabrėžiame, kad tai - liaudiški patarimai, neįrodyti mokslinėse laboratorijose. Tik išbandyti protėvių ir perduoti iš lūpų į lūpas ateities kartoms. Mūsų tikslas informuoti. Todėl paliekame jums teisę patiems spręsti, tikėti jais ar ne, o dar geriau pasitarkite su gydytoju, dėl galimo šalutinio poveikio.

Jei jūs žinote daugiau naudingų liaudiškų patarimų, pasidalinkite jais su mumis, prisijunkite ir rašykite bloge!

* „Paranormal.lt“ straipsniai skirti tik informaciniams ir švietimo tikslams ir nepakeičia profesionalių medicininių patarimų, diagnostikos ar gydymo. Visais klausimais apie savo sveikatos būklę visada pasitarkite su gydytoju.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
2020-12-08 laikas 10:42 Receptai Tiesiog supjaustome vakare 2 kopūsto gūžes, o ryte gauname stulbinantį užkandį!

Kiekvieną rudenį darau tokius kopūstus super greitame marinate, kuo sukeliu visų savo namiškių ir svečių susižavėjimą. O jau kaip skanu patiekti tokius kopūstus su bulvėmis! Mmm, pirštelius apsilaižysi.

Skaityti daugiau

2019-09-12 laikas 20:52 Receptai Stulbinantis pyragas su švelniu kremo įdaru

Šio kepinio originalumas yra tame, kad į orkaitę dedama skysta tešla. Bet kepimo procese dėl ingredientų riebumo skirtumų pyragas savarankiškai išsisluoksniuos ir gausis stulbinantis pyragaitis su švelniu kremo įdaru.

...

Skaityti daugiau

2019-06-07 laikas 07:28 Receptai Kvapnūs varškėčiai su apelsino žievele
Gaminame. Varškėčiai su apelsino žievele Varškę dedame į dubenį. Įmušame kiaušinį. Beriame miltus, cukrų, druską ir apelsino žievelę. Visus ingredientus išmaišome, išminkome. Tešlą padalijame nedideliais gabalėliais ir apibarstome...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
2025-08-19 laikas 21:12 Vėjuotas Baltijos Jūros Papludimys: Meditacijai, Jogai, Sveikatai

🎧 Pasidžiaukime naujų vaizdo įrašu. Baltijos jūra, saulėlydis ir papludimys. Apsimiaukęs dangus, atrodo tuoj pradės lyti. Tolumoje tamsi debesys. Stiprus vėjas... kuris nešioje smėlį... Bet vėjas atneša šiltą tropinį orą... :) Maniau, šį vakarą sa...

Skaityti daugiau

2025-08-19 laikas 18:30 Karšta arbata ir kava siejamos su stemplės vėžiu, tačiau paprastas triukas sumažina pavojų

Jūsų rytinė kava ar arbata gali būti tyli grėsmė, jei vartojama per karšta. Geriant aštuonias ar daugiau puodelių karštų gėrimų per dieną, stemplės vėžio rizika padidėja beveik šešis kartus. Temperatūra virš 65 °C (149 °F) yra klasifikuoja...

Skaityti daugiau

2025-08-19 laikas 09:31 Kas Yra Tikrasis Grožis? Atraskite Grožį Be Filtrų
Šis straipsnis kviečia jus pažvelgti į grožį kitaip – kaip į vidinį švytėjimą, kuris atsiskleidžia, kai jaučiatės gyvi, laisvi ir autentiški. Remdamiesi naujausiais užsienio psichologų tyrimais ir realiais pavyzdžiais, atskleisime, kaip atrasti tikrą...

Skaityti daugiau

2025-08-19 laikas 09:10 Kaip Nustoti Save Apgaudinėti ir Pakeisti Gyvenimą
Dažnai mes patys esame didžiausi savo kliūčių kūrėjai, nes apgaudinėjame save istorijomis, kurios skamba kaip tiesa, bet iš tikrųjų mus stabdo. Šis straipsnis atskleis, kaip atpažinti penkis dažniausius melus, kuriais save apgaudinėjame, ir pateiks p...

Skaityti daugiau

2025-08-17 laikas 20:13 Kaip Išspręsti Nuvertinimo Santykiuose Problemą: 5 Moksliškai Pagrįsti Būdai

Šiame straipsnyje aptarsime penkis moksliniais tyrimais pagrįstus būdus, kaip spręsti nuvertinimo problemą santykiuose. Remdamiesi naujausiais užsienio mokslininkų atradimais, papildysime praktinius patarimus emocingais pavyzdžiais, kurie įkvėps j...

Skaityti daugiau