- 02.09.2020
- 1.0 Reitingas
- 1020 Peržiūros
- Komentarai
Prieš daugelį metų mano tėtis susirgo gelta. Jis buvo paguldytas į ligoninę. Pažįstami klausė mano mamos apie tėvą. Ir kažkuris iš jų patarė vartoti avižų nuovirą.
Mama užpylė vandeniu 3 stiklines avižų, ankščiau nuplautų ir paruoštų ir virė 3-4 minutes.
Tada nupylė per kiaurasamtį, ir dar kartą perplovė ir užpylė 9 stiklines vandens. Užvirusi ji sumažino ugnį ir 3 valandas troškino. Leido nusistovėti. Nusistovėjusį nuovirą nukošė per marlę. Išėjo 700-750 ml skysčio. Išmaišiusi, ji 30 minučių prieš valgį davė šiltą tėvui po 0,5 puodelio.
Dar mama jam kasdien gamino šviežią varškę – po 100-150 g. Komplekse su gydytojų gydymų nuo geltos liko tik prisiminimai.
Profilaktikai tėtis dar šešis mėnesius gėrė avižų nuovirą. Po to karto, aš kitaip pradėjau žiūrėti į liaudies mediciną.
Dėmesio! Naudodami, pirma pasitarkite su specialistu, nuovirą naudokite tik stebint gydytojui.
...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Susijusios naujienos:
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau