Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2021 » Spalio » 22

Siaubas: "Pfizer", norėdama gaminti kovidų vakcinas, be narkozės pjauna gyvus kūdikius, kad paimtų audinius

(Paranormal) Į viešumą iškilo (nuoroda patikrinta) nerimą keliantis, bet nestebinantis atskleidimas apie tai, kaip Pfizer iš gyvų kūdikių rinko organus ir kitas kūno dalis, kad pagamintų Wuhan koronaviruso (Covid-19) "vakcinas".

Informatorė Melissa Strickler, dirbanti "Pfizer" gamybos kokybės auditore, neseniai pateikė vidinius bendrovės elektroninius laiškus, kuriuose atskleidžiama siaubinga praktika, kurią "Pfizer" taiko gamindama injekcijas, kurios leidžiamos į žmonių kūnus "visuomenės sveikatos" tikslais.

Viename iš laiškų "Pfizer" vyresnioji pasaulinių tyrimų direktorė Vanessa Gelman prašė kitų bendrovės darbuotojų neleisti, kad tai, ką perskaitysite, būtų paviešinta.

"Žvelgiant iš įmonės reikalų perspektyvos, - rašė V. Gelman, - mes norime, kad informacija apie vaisiaus ląsteles nepatektų į viešumą".

"Rizika, kad dabar apie tai pranešime, yra didesnė už bet kokią galimą naudą, kurią galėtume gauti, ypač iš plačiosios visuomenės narių, kurie gali pasinaudoti šia informacija ir panaudoti ją taip, kaip mes nenorėtume, kad ji būtų paskleista."

Nors jau kurį laiką buvo žinoma, kad visos šiuo metu turimos kovidų vakcinos iš "Operacijos "Warp Speed" buvo pagamintos naudojant abortuotų kūdikių vaisiaus ląsteles, nebūtinai buvo žinoma, kad kūdikiai, iš kurių buvo paimtos kūno dalys, procedūrų atlikimo metu dar buvo gyvi.

"Norint surinkti gyvybingą embriono inkstą... pakankamai sveiki vaikai, kurių inkstai yra pakankamai išsivystę, turi būti išimti iš gimdos gyvi, paprastai atliekant cezario pjūvį, ir jiems turi būti išpjauti inkstai", - aiškinama "Pfizer" dokumente.

"Tai turi būti atliekama be anestezijos, kuri sumažintų organų gyvybingumą."

"Skiepijimas" nuo kovido prilygsta vaikų aukojimui

Dėl vienos iš ląstelių linijų, žinomos kaip HEK 293, kuri buvo naudojama "Pfizer" covid injekcijai, "kankinančiu būdu" teko nužudyti nekaltą mažą mergaitę. Tada jos organai buvo panaudoti "tyrimams", susijusiems su gautu mėginiu.

"Jos organų paėmimas buvo tiesioginė jos mirties priežastis, prieš tai ji buvo gyvas vaikas, ne gimdoje", - toliau rašoma dokumentuose.

Tai reiškia, kad kiekvienas, kuris pasiskiepija "Pfizer" gaminama kovidų vakcina, dalyvauja ritualiniame vaikų aukojime. Šių injekcijų gavėjai tiesiogine prasme tiesiai į savo kūną gauna paslaptingų cheminių medžiagų, gautų iš nužudytų kūdikių, neva tam, kad jie būtų "apsaugoti" nuo Kinų ligos.

"Vakcinos buvo sukurtos žiauriausiu būdu naikinant gyvybes, o šių vakcinų naudojimas rimtai kenkia daugeliui jas gavusių žmonių, nors žala gali būti ir neatpažįstama", - pranešė Amerikos gydytojų fronto organizacija (AFLDS).

Tai yra liguisti dalykai, ir svarbu priminti mūsų skaitytojams, kad visa tai buvo sankcionuota ir net iš dalies finansuota Donaldo Trumpo prezidentavimo metu, kuris iki šiol vis dar giriasi, kaip jis šiuos švirkštus į rinką išleido per kelis mėnesius, palyginti su keleriais metais, kurių paprastai prireikia naujai "vakcinai" pristatyti.

D. Trumpas ir mieguistas Džo Baidenas ginčijasi, kas nusipelnė nuopelnų už šiuos monstriškumus. Tuo tarpu nė vienas iš jų net neužsiminė apie nekaltų naujagimių gyvybes, kurios buvo žiauriai nutrauktos, kad šios vakcinos taptų realybe.

"Galime būti visiškai tikri, kad lygiai taip pat, kaip abortuoto vaisiaus ląstelės naudojamos kuriant daugelį vaikiškų vakcinų ir COVID-19 vakcinas, jos naudojamos gaminant būsimą Marburgo viruso vakciną, kuri bus naudojama artėjančiai Marburgo viruso pandemijai", - perspėja AFLDS apie tai, ką laiko kita pandemijos dalimi, kuri, jos nuomone, ateis iš paskos.

Daugiau susijusių naujienų apie nekaltus vaikus, kurie buvo nužudyti siekiant pagaminti Fauci gripo skiepus, galite rasti adresu Evil.news.

Šio straipsnio šaltiniai:

AmericasFrontlineDoctors.org

Distributednews.com

Yahoo.com

Twitter.com

NaturalNews.com

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
08.11.2017 laikas 14:02 Receptai – Patiekalai Arbata skatinanti prakaitavimą
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: karščiavimas. Ingredientai: liepos žiedai, avietės vaisiai

Skaityti daugiau

12.09.2018 laikas 08:55 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nuo mažakraujystės
Liaudies medicinos patarimai - kaip būti sveikiems ir išsaugoti sveikatą. Mažakraujystė liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai nuo mažakraujystės, receptai nuo mažakraujystės, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netr...

Skaityti daugiau

19.12.2017 laikas 13:08 Receptai – Patiekalai Receptai lieknėjantiems (šaltekšnio, kiaulpienių)
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: antsvoris. Ingredientai: šaltekšnio žievės, kiaulpienių šaknų, petražolių vaisių, pankolio, pipirmėtės lapų. šaltekšnio žievės, kiaulpienių šaknys, petražolių vaisiai, pankolis, pipirmėtės la...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
20.04.2024 laikas 08:06 Japonijos tyrime nustatyta, kad mRNA injekcijos sukelia vėžį (žiniasklaidos užtemimas)

Naujai paskelbtas Japonijoje atliktas tyrimas patvirtina Jungtinės Karalystės profesoriaus Anguso Dalgleišo (Angus Dalgleish) nuogąstavimus dėl mRNA injekcijų, sukeliančių vėžį. Paskelbus tyrimo išvadas, australų profesorius Ianas Brighthope'a...

Skaityti daugiau

20.04.2024 laikas 07:24 Horoskopas balandžio 20 d.: pavojai Mergelėms, Dvyniams, Žuvims ir Šauliams

Šiandienos šeštadienis tęsia liūdesio ir taško už praėjusius laikus, tačiau prie šios puokštės dar prisideda Mėnulio ir Juodojo Mėnulio konjunkcija (susijungimas). Juodasis Mėnulis yra pagundų, pagundų, stipraus emocinio lauko, baimių ir toliaregi...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 20:16 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. balandžio 20 d.
Astrologai parengė 2024 m. balandžio 20 d. prognozę visiems Zodiako ženklams. Šią dieną gali kilti noras pasislėpti nuo bet kokių problemų ir sudėtingų užduočių.

Skaityti daugiau