Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2021 » Lapkričio » 1

Keli FDA komiteto nariai, davę žalią šviesą "Pfizer" "vakcinoms" vaikams, turi finansinių ryšių su "Pfizer"

(Paranormal) Keletas JAV Maisto ir vaistų administracijos (FDA) vakcinų patariamojo komiteto narių yra finansiškai susiję su Pfizer.

Iškart po to, kai vienbalsiai nubalsavo rekomenduoti Pfizer-BioNTech "vakciną" nuo Wuhan koronaviruso (Covid-19) "vakciną" penkerių metų vaikams, šis komitetas buvo demaskuotas dėl tiesioginių interesų konfliktų, kurie akivaizdžiai turėjo įtakos jo sprendimui.

Kalifornija jau ruošiasi įpareigoti skiepyti darželinukus, kol bus gautas federalinis leidimas. Daugelis kitų kairiųjų kontroliuojamų valstijų tikriausiai bandys pasekti jos pavyzdžiu, jei nebus didelio pasipriešinimo.

"... iš posėdžių sąrašo matyti, kad daug komiteto narių ir laikinai balsuojančių narių dirbo "Pfizer" arba turi svarbių ryšių su "Pfizer", - apie susikompromitavusį FDA komitetą pranešė "National File".

"Tarp narių yra buvęs Pfizer vakcinų viceprezidentas, neseniai dirbęs Pfizer konsultantu, neseniai gavęs Pfizer dotaciją moksliniams tyrimams, žmogus, kuris globojo dabartinį aukščiausio lygio Pfizer vakcinų vadovą, žmogus, kuris vadovauja centrui, išduodančiam Pfizer vakcinas, Pfizer duomenų grupės pirmininkas, vaikinas, kuris buvo išdidžiai nufotografuotas vartojantis Pfizer vakciną, ir daugybė žmonių, kurie jau yra užfiksuoti remiantys vaikams skirtas koronavirusines vakcinas."

Be to, neseniai FDA komisaru dirbęs Skotas Gotlybas (Scott Gottlieb), kuris, kaip pranešėme, dabar yra "Pfizer" direktorių valdybos narys.

FDA yra absoliutus pokštas

Toliau pateiktame sąraše nurodyta, kurie FDA vakcinų patariamojo komiteto valdybos nariai yra susikompromitavę ir kaip:

  • - Laikinai einantis pirmininko pareigas Arnoldas S. Monto (Arnold S. Monto) dar 2018 m. buvo apmokamas "Pfizer" konsultantas.
  • - Steve'as Pergamas (Steve Pergam) gavo "Pfizer" "vakciną" ir buvo rodomas ją gaunantis bei reklamuojantis Fredo Hutchinsono vėžio tyrimų centre Sietle.
  • - Komiteto narė Archana Chatterjee dirbo su mokslinių tyrimų projektu, susijusiu su vakcinomis kūdikiams, kuris vyko 2018-2020 m. ir kurį rėmė "Pfizer".
  • - Myronas Levine'as (Myron Levine) yra vadovavęs daugeliui JAV podoktorantūros stažuotojų, o vienas iš jo globotinių yra Rafaelis Simonas (Raphael Simon), "Pfizer" vyresnysis vakcinų mokslinių tyrimų ir plėtros direktorius.
  • - Laikinasis balsavimo teisę turintis narys Džeimsas Hildretas (James Hildreth) atskleidė finansinius interesus, nurodydamas, kad eidamas Meharry medicinos koledžo (Meharry Medical College), kuris skiria "Pfizer" kovidų injekcijas, prezidento pareigas priėmė 1,5 mln. dolerių.
  • - Geeta K. Swamy pirmininkauja "Pfizer" B grupės streptokokų vakcinos programos "Pfizer" nepriklausomam duomenų stebėsenos komitetui", kurį remia "Pfizer". Djuko universitetas Swamy taip pat įtraukė į sąrašą kaip "vieną iš "Pfizer" COVID-19 vakcinos tyrimo tyrėjų".
  • - Gregas Sylvesteris (Gregg Sylvester) anksčiau dirbo "Pfizer Vaccines" viceprezidentu, kur pradėjo gaminti daugybę bendrovės vakcinų, įskaitant vieną vaikams skirtą vakciną.

Keletas kitų "laikinųjų balsavimo narių", įskaitant Oferą Levy (Ofer Levy) iš Bostono vaikų ligoninės, Eriką Rubiną (Eric Rubin), Jay Portnoy'ų (Jay Portnoy) ir Melindą Wharton (Melinda Wharton), atvirai pasisako už vaikų švirkštimą "Pfizer" COVID vakcinomis.

FDA vakcinų patariamasis komitetas niekada nebuvo patikimas ar teisėtas. Jis beveik visada veikė kaip Didžiosios farmacijos atstovų antspaudas, tvirtinantis ir stumiantis amerikiečiams visus naujausius vaistus - tiek tabletes, tiek injekcijas.

"FDA patariamojo komiteto nariai praeityje dažnai tapdavo bet kurio vaisto, kurio rekomendaciją jie svarstydavo, pramonės atstovų asmeninių susitikimų metu politizavimo objektu", - gruodžio mėn. pranešė FDANews.

"Šį procesą šiek tiek pakeitė tai, kad COVID-19 posėdžiai vyksta virtualiai. Tačiau tikėtina, kad užkulisinis spaudimas tebevyksta. Pramonės atstovai bandymus daryti įtaką komiteto nariams gina kaip paprasčiausias pastangas kuo geriau pristatyti savo argumentus."

Dabar jau neginčijamas faktas, kad FDA negalima pasitikėti. Kadangi ją valdo farmacijos pramonė, ši netikra federalinė agentūra visuomet stumia tai, kas atneša pelną, o šiuo atveju tai yra Pfizer "Operacija "Warp Speed" injekcijos.

Daugiau susijusių naujienų apie korumpuotąją FDA rasite svetainėje FDA.news.

Šio straipsnio šaltiniai:

NationalFile.com

Planet-Today.com

Planet-Today.com

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
09.06.2019 laikas 07:24 Receptai – Patiekalai Trupininis obuolių pyragas
Labai gardus ir paprastai pagaminamas trupininis obuolių pyragas.

Skaityti daugiau

11.10.2019 laikas 07:20 Receptai – Patiekalai Kiaušiniais ir sūriu įdarytos orkaitėje keptos bulvės (video)

Bulves nuplaukite, subadykite šakute ir dėkite į 200°C įkaitintą orkaitę. Kepkite 30 – 40 minučių. Keptuvėje ant aliejaus apkepkite smulkiai pjaustytus svogūnus ir česnakus. Bulves dėkite atgal į orkaitę ir kepkite da...

Skaityti daugiau

09.06.2019 laikas 07:42 Receptai – Patiekalai Trapūs naminiai sausainiai
Kaip pasigaminti namuose skanius sausainukus. Trapių naminių sausainių receptas.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
20.04.2024 laikas 13:43 Kodėl mama šaukia ant vaiko?
Moksliškai įrodyta, kad tokioje aplinkoje esantis vaikas pasmerktas sveikatos sutrikimams. Įžeidžiantis tėvų elgesys blogina smegenų ir širdies ir kraujagyslių sistemos veiklą. Nuolatinis žeminimas ir pastabos gali pakeisti vaiko smegenų struktūrą....

Skaityti daugiau

20.04.2024 laikas 13:17 Poros santykių įtaka bendram kiekvieno žmogaus gyvenimo pasitenkinimui
Parama ir įkvėpimas: sveiki poros santykiai gali suteikti partneriams paramą ir įkvėpimą siekti savo tikslų. Abipusė parama, motyvacija ir supratimas gali padėti įveikti iššūkius ir pasiekti didesnių aukštumų. Lengviau judėti į priekį, kai yra tvirta...

Skaityti daugiau

20.04.2024 laikas 08:06 Japonijos tyrime nustatyta, kad mRNA injekcijos sukelia vėžį (žiniasklaidos užtemimas)

Naujai paskelbtas Japonijoje atliktas tyrimas patvirtina Jungtinės Karalystės profesoriaus Anguso Dalgleišo (Angus Dalgleish) nuogąstavimus dėl mRNA injekcijų, sukeliančių vėžį. Paskelbus tyrimo išvadas, australų profesorius Ianas Brighthope'a...

Skaityti daugiau