Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2021 » Spalio » 23

"Pfizer" valdybos narys teigia, kad dėl COVID-19 delta plius varianto gali prireikti dar daugiau vakcinų

(Paranormal) Pirmadienį, spalio 18 d., Skotas Gotliebas (Scott Gottlieb) pareiškė, kad dėl naujo Vuchano koronaviruso (COVID-19) delta plius varianto (AY.4) gali prireikti daugiau stiprinamųjų skiepų.

Kaip teigiama Gottliebo "Twitter" žinutėje, delta plius variantas gali pasižymėti "daliniu imuniteto išvengimu", kuris buvo įvardytas kaip priežastis, dėl kurios žmonėms anksčiau šiais metais kilus panikai dėl delta varianto, reikėjo papildomų skiepų.

Buvęs Maisto ir vaistų administracijos (FDA) komisaras ir dabartinis "Pfizer" valdybos narys pridūrė, kad delta plius variantas Jungtinėje Karalystėje užregistruotas nuo liepos mėn. ir jo paplitimas pamažu didėja.

Dar neaišku, ar jis labiau užkrečiamas, tačiau Gottliebas pabrėžė, kad svarbu greitai apibūdinti AY.4 ir kitus naujus koronaviruso variantus.

Gottliebas pažymėjo, kad visuomenė turėtų išlikti rami ir kad nustatant naujus koronaviruso variantus svarbiausia bus "patikimos sistemos". Jis padarė išvadą, kad pasaulinės pastangos turi būti koordinuojamos taip pat, kaip ir tarptautinės pastangos kovojant su gripu - liga, nuo kurios vakcinų tikrai nereikia.

Didžiosios Britanijos sveikatos ekspertai stebi delta varianto mutacijas

Antradienį, spalio 19 d., Jungtinės Karalystės sveikatos ekspertai paragino Didžiosios Britanijos vyriausybę sugrąžinti kai kuriuos koronavirusų apribojimus, nes šalyje sparčiai auga infekcijų ir hospitalizacijų skaičius.

Sveikatos apsaugos vadovai įspėjo, kad JK gali susidurti su "žiemos krize", jei vyriausybė neįgyvendins savo "plano B" - pažado, kurį ji davė dar 2021 m. rugsėjį. Pagal "planą B" JK vėl įvestų koronaviruso priemones, jei duomenys parodytų, kad Nacionalinė sveikatos tarnyba (NHS) "gali patirti netvarų spaudimą".

Šiuo metu Jungtinėje Karalystėje kasdien užregistruojama nuo 40 000 iki 50 000 naujų koronaviruso atvejų. Taip pat daugėja hospitalizacijų ir mirčių atvejų.

Antradienį JK pranešė apie 43 738 naujus koronaviruso atvejus, t. y. mažiau nei pirmadienį, kai buvo užregistruoti 49 156 nauji atvejai, ir tai buvo didžiausias dienos skaičius šalyje per pastaruosius tris mėnesius. Antradienį pranešta apie 223 naujus mirties atvejus per 28 dienas nuo teigiamo tyrimo, todėl bendras mirčių skaičius pasiekė 138 852 - tai leidžia Jungtinei Karalystei patekti į penketuką šalių, kuriose COVID-19 mirčių skaičius yra didžiausias pasaulyje.

Jungtinės Karalystės specialistai taip pat atidžiai stebi naują delta varianto mutaciją, žinomą kaip AY.4.2, kuri yra labai užkrečiama ir yra dominuojanti koronaviruso versija visame pasaulyje. AY.4.2 yra siejamas su didėjančiu koronaviruso atvejų skaičiumi Jungtinėje Karalystėje.

Jungtinės Karalystės sveikatos apsaugos agentūros (UKHSA) duomenimis, AY.4.2 apima smailiąsias mutacijas A222V ir Y145H. Rugsėjo 27 d., t. y. paskutinę savaitę, kai buvo gauti visi sekos nustatymo duomenys, AY.4.2 sudarė mažiausiai šešis procentus visų gautų sekų ir jų skaičius vis didėjo.

Agentūra įspėjo, kad šis skaičius gali būti netikslus, o ekspertai vis dar vertina situaciją. Londono imperatoriškojo koledžo imunologijos profesorius Danny Altmannas (Danny Altmann) patarė, kad AY.4.2 turi būti atidžiai kontroliuojamas ir griežtai stebimas.

Delta variantas jau šešis mėnesius yra dominuojantis mutantas keliuose Jungtinės Karalystės regionuose ir jo neišstūmė joks kitas variantas. Altmannas pažymi, kad geriausiu atveju delta variantas gali būti "didžiausias viruso mutacijos pasiekimas".

Tačiau AY.4 pradeda kelti abejonių dėl šio teiginio.

Daugiau straipsnių apie koronaviruso pandemiją ir vakcinas rasite Vaccines.news.

Šaltiniai:

NationalFile.com

Twitter.com 1

Twitter.com 2

Twitter.com 3

CNBC.com

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
23.06.2019 laikas 19:26 Receptai – Patiekalai Bulviniai blynai

Bulvinių blynų receptas. 200 g varškės (skystesnės, pakeliuose) dėkite į dubenėlį, ištrinkite šakute ir atskieskite šlakeliu pieno. Pagardinkite druska ir gerai išmaišykite. Skanaus!

Skaityti daugiau

07.06.2019 laikas 07:20 Receptai – Patiekalai Lietinių blynų receptas

Gaminame. Lietiniai blynai Prieš gaminant lietinius blynus, kiaušinius ir pieną išimame iš šaldytuvo ir palaikome kambario temperatūroje, kad atšiltų.

Skaityti daugiau

14.12.2017 laikas 15:35 Receptai – Patiekalai Šlapimą varantis nuoviras (beržo, dirvinio)
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Inkstus. Ingredientai: beržo lapų, dirvinio asiūklio.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.04.2024 laikas 06:52 Treji pernelyg skubotų santykių spąstai
Susipažinote prieš tris savaites, o jau planuojate gyventi kartu? Svajojate, kaip sensite kartu, auginsite vaikus, pasistatysite namą su sodu? Norite, kad šis vyras ar ši moteris būtų su jumis visą likusį gyvenimą? Tai reiškia, kad santykiai, tikslia...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:48 Kam merginai reikalingas princas gelbėtojas?
Gražioji princesė įkalinta bokšte. Ją saugo drakonas. Reikia gelbėti! Šią istoriją nuo vaikystės žino kiekvienas, tačiau šio archetipo reikšmė mažai kam suvokiama. Į bėdą patekusios merginos personažas sutinkamas visur: kine, literatūroje ir net rekl...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:31 Horoskopas 2024 m. balandžio 19 d.: liūdėti ir pykti ant likimo...
Penktadienį visi nori atsipalaiduoti, sunki savaitė liko už nugaros, laukia savaitgalis. Tačiau atsipalaiduoti nepavyks, Mėnulis bus priešais Saturną, sudarydamas opozicinį aspektą, todėl ypač jautriems žmonėms sukels vidinę įtampą. Santykiuose su žm...

Skaityti daugiau