Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2021 » Spalio » 24

Mergina, atsakinga už Aleco Baldwino filmo ginklus, yra kraštutinių kairiųjų feminisčių aktyvistė, nekenčianti vyrų

(Paranormal) Mergina, atsakinga už ginklus Aleco Baldwino filmo "Rust" filmavimo aikštelėje, yra kraštutinių kairiųjų feminisčių aktyvistė, nekenčianti vyrų, rašoma jos socialinių tinklų paskyrose.

Hannah Gutierrez Reed buvo "ginklininkė" Aleco Baldwino filmo filmavimo aikštelėje. Boldvinui buvo įteiktas užtaisytas pistoletas vienai jo filmuojamai scenai. Galiausiai jis nužudė su Klintonais susijusio advokato, dalyvavusio neseniai Durhame pareikštuose kaltinimuose, žmoną.

Penktadienį Hana ištrynė visas savo socialinių tinklų paskyras, bet ne anksčiau, nei jas išsaugojo interneto tyrėjai. Štai vienas iš Hannah vaizdo įrašų:

Thegatewaypundit.com praneša: Ji buvo nufotografuota filmavimo aikštelėje kartu su aktoriais.

žmonės, nutikimai, nusikaltimai

MSN pranešė:

Hannah Gutierrez Reed, 24 m., buvo filmo "Rust", kurio gamyba sustabdyta Naujojoje Meksikoje po ketvirtadienį įvykusio mirtino Halynos Hutchins (Halyna Hutchins) nušovimo, filmavimo aikštelėje.

G. Reed yra ilgametė Holivudo ginklanešio Thell Reed dukra, kuris mokė Holivudo žvaigždes, pavyzdžiui, Russell Crowe, kaip elgtis su pistoletais ir kitais rekvizitiniais ginklais. Neseniai laidai "Voices of the West" ji pasakojo, kad bandė vaidinti ir dirbti modeliu, kol apsistojo ties užkulisiniais darbais. (Susiję: Alecas Baldvinas netyčia nušovė operatorių (ir sužeidė režisierių) tikru veikiančiu pistoletu, o žiniasklaida pranešė, kaip melagieną)

"Iš pradžių planavau dirbti su kameromis, nes man labai patinka ir apšvietimas. Norėjau dirbti DP darbą", - praėjusį mėnesį transliuotame epizode podkastui pasakojo Šiaurės Arizonos universitete kino režisierės išsilavinimą įgijusi M. Reed. "Vieną kartą tiesiog pabandžiau [ginklanešio darbą] su tėčiu, o paskui pastebėjau, kad tam turiu tikrai prigimtinį talentą, nes visą gyvenimą augau šalia ginklų."

Ji taip pat mano, kad šis darbas yra "gana malonus". Prieš pradėdama filmuotis "Rust", M. Reed baigė filmuoti pirmąjį Nicolaso Cage'o vesterną "The Old Way", kuriame "taip pat pirmą kartą buvau ir vyriausioji ginklininkė", - pasakojo ji podkaste.

"Iš pradžių dėl to labai jaudinausi ir beveik nesiėmiau to darbo, - sakė ji apie savo vaidmenį filme "Senasis kelias" ir tęsė: Tačiau po to pasakė: "Tai padaryti pavyko tikrai sklandžiai."

Ji pridūrė: "Manau, kad man baisiausia buvo pildyti tuščiavidurius šovinius, nes sakiau: "O, aš nieko apie tai neišmanau", tačiau paaiškino, kad ją mokyti padėjo tėvas.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
19.09.2018 laikas 08:51 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai gerklės gydymui

Gerklės ligos liaudies medicinoje, liaudiški patarimai gerklės gydymui, gerklės ligos, gerklė, gerklės gydymas, gerklės skausmas, receptai gerklei, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydyt...

Skaityti daugiau

04.12.2017 laikas 11:14 Receptai – Patiekalai Nuovirai skrandžio darbui palengvinti (vyšnios; mėlynės)
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Skrandis. Ingredientai: Vyšnių, Mėlynių

Skaityti daugiau

19.01.2018 laikas 15:24 Receptai – Patiekalai Agurkų kaukė
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Įvairių tipų odą. Ingredientai: Agurkas

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.04.2024 laikas 20:16 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. balandžio 20 d.
Astrologai parengė 2024 m. balandžio 20 d. prognozę visiems Zodiako ženklams. Šią dieną gali kilti noras pasislėpti nuo bet kokių problemų ir sudėtingų užduočių.

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:52 Treji pernelyg skubotų santykių spąstai
Susipažinote prieš tris savaites, o jau planuojate gyventi kartu? Svajojate, kaip sensite kartu, auginsite vaikus, pasistatysite namą su sodu? Norite, kad šis vyras ar ši moteris būtų su jumis visą likusį gyvenimą? Tai reiškia, kad santykiai, tikslia...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:48 Kam merginai reikalingas princas gelbėtojas?
Gražioji princesė įkalinta bokšte. Ją saugo drakonas. Reikia gelbėti! Šią istoriją nuo vaikystės žino kiekvienas, tačiau šio archetipo reikšmė mažai kam suvokiama. Į bėdą patekusios merginos personažas sutinkamas visur: kine, literatūroje ir net rekl...

Skaityti daugiau