Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2021 » Spalio » 22

Alecas Baldvinas netyčia nušovė operatorių (ir sužeidė režisierių) tikru veikiančiu pistoletu, o žiniasklaida pranešė, kaip melagieną

(Paranormal) Pagrindinė žiniasklaida dabar plačiai skelbia, kad aktorius Alecas Baldvinas (Alec Baldwin) netyčia nušovė operatorę Halyną Hutchins (Halyna Hutchins) iš "rekvizitinio pistoleto", apibūdindama šaudymą kaip "nelaimingą atsitikimą", per kurį taip pat buvo sužeistas filmo režisierius Džoelis Souza (Joel Souza), kuris, pasak žiniasklaidos pranešimų, "turėtų išgyventi".

Pasak JK dienraščio "Daily Mail", kai Boldvinas paspaudė vadinamojo "rekvizitinio pistoleto" gaiduką, jis "kažkodėl netyčia paleido sviedinį ar sviedinius į filmavimo grupės narius".

Alecas Baldvinas netyčia nušovė operatorių (ir sužeidė režisierių) tikru veikiančiu pistoletu, o ne "rekvizitiniu pistoletu", kaip melagingai pranešė netikra naujienų žiniasklaida

Turiu naujienų "UK Daily Mail". Tai tikras pistoletas, o ne rekvizitas. Bet koks ginklas, kuris, nuspaudus gaiduką, pagreitina sviedinio judėjimą vamzdžiu pakankamai greitai, kad pataikytų į kitą žmogų ir jį nužudytų, iš tiesų yra veikiantis REALUS ginklas. Vadinti jį "rekvizitiniu pistoletu" yra sąmoningai klaidinantis, nes tai reiškia, kad šaunamasis ginklas neveikia. Akivaizdu, kad Boldvinas šaudė iš veikiančio ginklo.

Nesuklyskite, jei bandytumėte šį pistoletą pernešti per TSA patikrą oro uoste, būtumėte suimtas ir apkaltintas tikro ginklo nešiojimu. Negalima jo tiesiog paaiškinti kaip "rekvizitinio ginklo".

Be to, šio šaudymo aprašymas kelia didžiulį klausimą: Kodėl Alecas Baldvinas nukreipė ginklą į operatorių ir nuspaudė gaiduką? Tikriausiai filme nėra scenos, kurioje aktorius (Baldvinas) šaudytų į už kameros stovintį asmenį. Tai, kad buvo nušauti ir operatorius, ir filmo režisierius, beveik neabejotinai rodo, kad tai buvo ne kameros ginklo panaudojimo rezultatas.

Kitaip tariant, atrodo tikėtina, kad Alecas Baldvinas ne prieš kamerą kvailiojo su tikru ginklu, nukreipdamas jį į žmones ir nuspausdamas gaiduką, regis, ne vieną kartą. Nors kol kas negalime to tikrai patvirtinti, tai yra geriausias aiškinimas iš to, ką žinome iki šiol. Visa žiniasklaidos institucija, be abejonės, dės didžiules pastangas, kad nuslėptų tiesą apie tai ir apsaugotų Aleco Baldwino karjerą, nes jis yra įnirtingas kairiųjų pažiūrų ir prieš ginklus nusiteikęs keistuolis.

Tačiau tai ir yra dalis problemos: žmonės, kurie nežino, kaip elgtis su ginklais, neturėtų su jais žaisti, nes kai jie tai daro, kartais nušauna nekaltus žmones. Deja, Alecas Baldvinas tai ką tik įrodė.

Kiekvienas asmuo, kuris yra išklausęs šaunamųjų ginklų mokymus, žino keturias ginklų saugumo taisykles:

  1. Tarkime, kad visi šaunamieji ginklai yra užtaisyti.
  2. Niekada nenukreipkite ginklo į asmenį, kurio neketinate nužudyti.
  3. Nelaikykite piršto ant gaiduko tol, kol nepriimsite sprendimo šaudyti.
  4. Žinokite, kas yra už jūsų taikinio, nes kulkos gali nukeliauti didelį atstumą ir pataikyti į tai, į ką neketinote pataikyti.

Remiantis dabartiniais pranešimais atrodo aišku, kad Alecas Baldvinas pažeidė bent tris iš šių keturių taisyklių. Tai jo kaltė, o ne "rekvizitinio pistoleto", kuris, matyt, šaudo tikrais sviediniais, kaltė. Mes žinome, kad ginklas buvo tikras, nes Hačins, deja, tikrai negyvas. Tai reiškia, kad ją tikrai nušovė tikras sviedinys, pagreitintas tikro pistoleto, iš kurio, kaip teigiama daugybėje žiniasklaidos pranešimų, tikrai šaudė Alecas Baldvinas.

Man tai skamba kaip aiškus netyčinės žmogžudystės / moters nužudymo atvejis. Jis ją nužudė. Žiniasklaida teigia, kad nužudymas buvo netyčinis, žinoma, ir tai greičiausiai tiesa. Tačiau yra žodis, kuriuo apibūdinamas netyčinis kito nekalto žmogaus nužudymas: Neatsargus nužudymas.

Kyla klausimas: Ar Alecui Baldwinui bus iškelta baudžiamoji byla už masinį šaudymą, kurį jis, matyt, įvykdė? Kažkodėl tuo abejojame.

Ar gali dabar bet kas, kas netyčia šaudo ir žudo žmones, tvirtinti, kad tai buvo tik "nelaimingas atsitikimas", ir išsisukti nuo atsakomybės už netyčinę žmogžudystę? O gal tai ypatinga privilegija, skirta tik tokiems garsiems Holivudo elitistams, nusiteikusiems prieš ginklus, kaip Boldvinas?

Nemanome, kad Boldvinas tyčia ką nors sužalojo, tačiau, kaip praneša žiniasklaida, tai jis nukreipė ginklą ir nuspaudė gaiduką. Atrodo, ne kartą. Ar jis nepastebėjo pirmojo šūvio atoveiksmio?

Mums dėl viso to kyla daug klausimų ir tikimės, kad tolesni atskleidimai pateiks papildomų atsakymų. Iki tol gedime šios nekaltos beprasmiško masinio šaudymo, kurį įvykdė prieš ginklus nusiteikęs kairiųjų pažiūrų šalininkas, aukos. Jei kam ir reikėtų neleisti naudotis ginklais, tai tiems, kurie jų taip nekenčia, kad nesugeba išmokti saugiai su jais elgtis.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
31.01.2018 laikas 11:26 Receptai – Patiekalai Morkų kaukė
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Įvairių tipų odą. Ingredientai: Morka

Skaityti daugiau

06.07.2019 laikas 11:08 Receptai – Patiekalai Prikėlė legendinio varškės pyrago receptą: sugrįšite atgal į vaikystę

Jei mama nekepdavo ko nors skanaus namuose, tuomet parnešdavo iš parduotuvės pyrago “Draugystė“. Ir tikrai, šis pyragas iki dabar yra idealus desertas prie kavos ar arbatos. Ne per drėgnas, ir ne per sausas, ne per ...

Skaityti daugiau

09.06.2019 laikas 07:33 Receptai – Patiekalai Gardus varškės pyragas
Pasigaminkime labai skanų ir gardų pyragą iš varškės.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.04.2024 laikas 20:16 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. balandžio 20 d.
Astrologai parengė 2024 m. balandžio 20 d. prognozę visiems Zodiako ženklams. Šią dieną gali kilti noras pasislėpti nuo bet kokių problemų ir sudėtingų užduočių.

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:52 Treji pernelyg skubotų santykių spąstai
Susipažinote prieš tris savaites, o jau planuojate gyventi kartu? Svajojate, kaip sensite kartu, auginsite vaikus, pasistatysite namą su sodu? Norite, kad šis vyras ar ši moteris būtų su jumis visą likusį gyvenimą? Tai reiškia, kad santykiai, tikslia...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:48 Kam merginai reikalingas princas gelbėtojas?
Gražioji princesė įkalinta bokšte. Ją saugo drakonas. Reikia gelbėti! Šią istoriją nuo vaikystės žino kiekvienas, tačiau šio archetipo reikšmė mažai kam suvokiama. Į bėdą patekusios merginos personažas sutinkamas visur: kine, literatūroje ir net rekl...

Skaityti daugiau