Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2021 » Spalio » 27

Amerika tampa Šiaurės Korėja: CDC paskelbė apie perauklėjimo stovyklas, maisto prekių parduotuvėse rodomi kartoniniai maisto spaudiniai

(Paranormal) Jei jums įdomu, ar Amerika pasiners į Venesuelos stiliaus finansinę griūtį, ar į Šiaurės Korėjos stiliaus tironišką autoritarinę policinę valstybę, panašu, kad šiuo metu laimi Šiaurės Korėjos rezultatas.

CDC - Ligų kūrimo centras - dabar reikalauja, kad neskiepyti policijos ir vyriausybės darbuotojai būtų "prievarta perauklėti", praneša NewsPunch. Tai skamba kaip kažkas, išplėšta tiesiai iš sovietinių laikų smegenų plovimo ir indoktrinacijos sąmokslo:

CDC direktorė Rochelle Walensky pareiškė, kad Bideno režimas planuoja priversti neskiepytus policijos ir vyriausybės darbuotojus lankyti "konsultacijas" ir pamokas, kad jie persigalvotų skiepytis.

"Yra planas, jei šie žmonės nenorės skiepytis, nukreiptas į švietimą ir konsultavimą, kad žmonės gautų reikiamą informaciją ir jaustųsi patogiai skiepydamiesi", - pareiškė R. Walensky.

Amerika tampa Šiaurės Korėja: CDC paskelbė apie perauklėjimo stovyklas, maisto prekių parduotuvėse rodomi kartoniniai maisto spaudiniai, kad paslėptų tuščias lentynas

Taigi, jei nesutinkate su mintimi, kad jums bus sušvirkšta mirtinai pavojingo eksperimentinio kokteilio, kuris greičiausiai jau pražudė mažiausiai 250 000 amerikiečių (šaltinis: dr. Zev Zelenko), CDC teigimu, jums kažkodėl labai reikia psichologinės pagalbos.

Jums nebeleidžiama turėti informuoto, racionalaus, turimais duomenimis pagrįsto požiūrio. Jūsų psichinė sveikata bus kvestionuojama - ir "koreguojama" - kad atitiktų tos pačios valstybės, kuri bando jus išnaikinti, iliuzijas.

Maisto prekių parduotuvių lentynos "aprūpinamos" kartoniniais plakatais, vaizduojančiais maisto produktus, kad būtų uždengtos tuščios lentynos.

Vienas iš pagrindinių totalitarinių režimų bruožų - nuolatinės pastangos nuslėpti savo pražūtingos politikos nesėkmes. Tautą apėmus infliacijai, jie apsimeta, kad tikrosios infliacijos iš viso nėra. Žlungant tiekimo grandinei, jie tyčiojasi iš tų, kurie skundžiasi, ir liepia "sumažinti savo lūkesčius". Kai maisto prekių parduotuvių lentynos ištuštėja, jie labai stengiasi sukurti iliuziją, kad lentynose vis dar gausu maisto, net jei tenka spausdinti maisto plakatus ant kartono, o kartoną montuoti į maisto dėžes, kuriose turėtų būti tikrasis maistas.

Toliau pateiktose nuotraukose matyti, kad tai jau vyksta JAV ir Jungtinėje Karalystėje:

CDC, komunizmas, maisto_trūkumas, maisto tiekimas, maisto prekių pardu

Dieve, kad būtų įtikinamiau, netikri produktai netgi turi kainų etiketes:

CDC, komunizmas, maisto_trūkumas, maisto tiekimas, maisto prekių pardu

Vienintelės ne iki pusės tuščios šiukšliadėžės yra tos, kuriose yra netikrų spaudinių:

CDC, komunizmas, maisto_trūkumas, maisto tiekimas, maisto prekių pardu

Štai pavyzdys, kaip "užpildoma" lentyna, kuri kitu atveju atrodytų tuščia, jei ne visos išmėtytos chow mein skardinės:

CDC, komunizmas, maisto_trūkumas, maisto tiekimas, maisto prekių pardu

Džo Bidenas grasina priversti sunkvežimių vairuotojus visoje šalyje atlikti kovidų mirties injekcijas. Pasak "The Epoch Times", beveik trečdalis sunkvežimių vairuotojų gali tiesiog pasitraukti iš darbo, užuot gavę švirkštą.

Jei manote, kad tiekimo grandinės problemos dabar yra rimtos, palaukite, kas bus, jei net ketvirtadalis dabartinių sunkvežimių vairuotojų mes rankšluostį. Kalbame apie tiekimo grandinės geddono scenarijus ateinantiems metams. Neužilgo prasidės masinis badas...

Išsamią informaciją apie visa tai ir dar daugiau sužinosite šiandienos "Situation Update" podkaste, kuriame taip pat rasite komediją apie Kinijos bioverslo mokslininkų persekiojimą pavadinimu "Hu's on first?".

Prenumeruokite paranormal.lt naujienas, kad gautumėte pirmi naujienas prisijunkite prie Telegram.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
06.12.2017 laikas 19:49 Receptai – Patiekalai Nuovirai skrandžio darbui palengvinti ( tankiažiedės rūgštynės, gyvatžolės)
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Skrandis. Ingredientai: tankiažiedės rūgštynės, paprastosios gyvatžolės šaknų.

Skaityti daugiau

25.08.2018 laikas 17:45 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nuo svaigulio

Svaigulys liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai nuo svaigulio, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, kaip gydytis vaisiais.

...

Skaityti daugiau

05.08.2019 laikas 13:01 Receptai – Patiekalai Varškėčiai be kiaušinių receptas
Turbūt visi vaikučiai mėgsta saldžius varškėčius. Bet ką ten vaikučiai, juos dievina net suaugę! Pradžiuginkite savo šeimą skaniais, sočiais, ir naudingais pusryčiais, paruošę aromatingus varškėčius be kiaušinių. Jie ir jums išeis...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.04.2024 laikas 20:16 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. balandžio 20 d.
Astrologai parengė 2024 m. balandžio 20 d. prognozę visiems Zodiako ženklams. Šią dieną gali kilti noras pasislėpti nuo bet kokių problemų ir sudėtingų užduočių.

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:52 Treji pernelyg skubotų santykių spąstai
Susipažinote prieš tris savaites, o jau planuojate gyventi kartu? Svajojate, kaip sensite kartu, auginsite vaikus, pasistatysite namą su sodu? Norite, kad šis vyras ar ši moteris būtų su jumis visą likusį gyvenimą? Tai reiškia, kad santykiai, tikslia...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:48 Kam merginai reikalingas princas gelbėtojas?
Gražioji princesė įkalinta bokšte. Ją saugo drakonas. Reikia gelbėti! Šią istoriją nuo vaikystės žino kiekvienas, tačiau šio archetipo reikšmė mažai kam suvokiama. Į bėdą patekusios merginos personažas sutinkamas visur: kine, literatūroje ir net rekl...

Skaityti daugiau