Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2021 » Lapkričio » 2

"Tarsi žiūrėtum siaubo trilerį": COVID dūriuose rastas judantis objektas su čiuptuvais, metaliniai fragmentai

(Paranormal) Internistė, mikroskopu ištyrusi kelias COVID vakcinas, skambina pavojaus varpais, nes vakcinose aptiko keistų, neatpažintų objektų, įskaitant metalinius fragmentus, į grafeną panašias struktūras kiekvienoje vakcinoje ir judantį, į organizmą panašų padarą, panašų į daugiakojį, esantį "Moderna" vakcinoje.

Dr. Carrie Madej

Dr. Carrie Madej, kuri sakė, kad ištyrė padidintą "Moderna", "Pfizer" ir "Johnson & Johnson" švirkštų turinį, pastebėjo, kad kiekviename švirkšte yra dalykų, apie kuriuos gamintojai nebuvo atviri, ir tai ją "labai nuliūdino" - taip nuliūdino, ji sakė, jog verkė po to, kai su antrąja švirkštų partija patikrino, ką matė pirmojoje.

Laidoje "Stew Peters" ji paaiškino, kad vietos Džordžijos laboratorija pirmiausia paprašė jos mikroskopu ištirti "šviežio" "Moderna" buteliuko turinį, kurį ji patikrino, ar jis nepakitęs prieš naudojant, ir tik po to padėjo ant stiklinio stiklelio po sudėtiniu mikroskopu. "Į tirpalą nieko nebuvo įpilta, niekas nebuvo atskiesta", - sakė ji.

"Iš pradžių jis atrodė tiesiog permatomas. Paskui, laikui bėgant, per dvi valandas, atsirado spalvų. Niekada nebuvau mačiusi nieko panašaus. Nebuvo jokios cheminės reakcijos. Tai buvo skaisčiai mėlyna ir karališkai violetinė, geltona, o kartais žalia", - sakė ji.

Vėliau ji papasakojo, kad kai paklausė nanotechnologijų inžinierių, iš ko galėtų atsirasti tokios ryškios spalvos, inžinieriai atsakė, kad "vienintelis jiems žinomas dalykas, kuris galėtų tai padaryti", yra balta šviesa, per tam tikrą laiką sukelianti reakciją "superlaidžioje medžiagoje". Šiuo atveju, kaip pažymėjo Madej, baltą šviesą skleidė pats mikroskopas.

Ji nurodė, kad superlaidžios medžiagos pavyzdys galėtų būti "injekcinė kompiuterinė sistema".

Madej tęsė: "Šių skaidulų atsirasdavo vis daugiau ir daugiau. Kai kurie pluoštai turėjo mažą kubo struktūrą, nesu tikra, kas tai buvo. Taip pat ten buvo metalinių fragmentų. Tai nebuvo metaliniai fragmentai, kuriuos esu įpratęs matyti. Jie buvo egzotiški. Jie buvo labai nepermatomi".

Laikui bėgant, Madėj pasakojo, "visos dalelės, visos šios spalvos ėmė judėti prie dangtelio stiklelio krašto". "Vyko savaiminis surinkimas, viskas augo. Jie atrodė sintetiniai."

Madėj pastebėjo dar kai ką gana keisto: "Buvo vienas konkretus objektas ar organizmas, nežinau, kaip jį pavadinti, iš kurio kyšojo čiuptuvai. Jis galėjo pakilti nuo stikliuko. Atrodė, kad jis suvokia save arba gali augti ar judėti erdvėje".

vakcinos, vakcinos sudėtis, tyrimai, COVID, pandemija, vakcina

Jai tai kėlė nerimą, bet ji sakė, kad pagalvojo: "Galbūt tai buvo atsitiktinumas, galbūt tai buvo tik tas vienas buteliukas."

Po kurio laiko ta pati laboratorija gavo daugiau buteliukų iš kitos "Moderna" injekcijų partijos, taip pat "J&J" buteliuką. Madėja susirūpino pamačiusi tuos pačius dalykus, kuriuos pastebėjo pirmajame buteliuke.

"Pasirodė dar viena iš tų į čiuptuvus panašių struktūrų, - sakė ji. "Ši dabar buvo visiškai po dengiamuoju stikleliu, todėl nebuvo jokio judesio, nes nebuvo ant krašto, bet aš tiesiog negalėjau patikėti, kad pamačiau dar vieną. Tas pats." Madėja taip pat matė, kaip laikui bėgant atsirado "tos pačios spalvos" ir pluoštai.

J&J buteliuke, pasak Madej, buvo "tikrai medžiaga, kuri atrodė kaip grafenas. Visuose juose buvo į grafeną panašių struktūrų. Ar jos buvo, ar ne, šioje laboratorijoje neturiu galimybių ištirti, kad galėčiau tai sužinoti, bet būtent tokios jos atrodė".

Buteliuko turinyje taip pat buvo "riebalinių medžiagų, lipnios į klijus panašios medžiagos, kuri būtų laikoma hidrogeliu, abiejuose buteliukuose".

"J&J" buteliuke "taip pat atsirado spalvų". "Jų spalvos buvo skirtingos, tarsi fluorescencinės pastelinės spalvos. Vėlgi, juose taip pat buvo daug sintetinių struktūrų". Madej taip pat pastebėjo daug "sferinių žiedinių struktūrų" J&J buteliuko turinyje.

"Niekada anksčiau nieko panašaus nemačiau. Jų neturėtų būti šiose injekcijose. Ką jos kam nors padarys? Ką jie gali padaryti vaikui? Pradėjau verkti, kai antrą kartą pamačiau juos per mikroskopą, nes tai patvirtino viską, ką mačiau pirmą kartą", - sakė Madej.

Spalio 20 d. Madej vėl pasirodė Stew Peters laidoje ir aptarė savo radinius, gautus iš "Pfizer" injekcinio buteliuko ir kito "J&J" buteliuko. "Tai, ką matau visuose šiuose gaminiuose, yra sintetinės medžiagos, panašios į grafeną, taip pat šie nanoanglies vamzdeliai", - sakė Madej.

Šiame konkrečiame "J&J" buteliuke Madėja matė "apvalias sferas, kurios nebuvo oro burbuliukai".

Ji tęsė: "Šių žiedų daug, ir laikui bėgant jie vis plonėjo ir plonėjo, plėtėsi ir galiausiai išspaudė kažkokią želatininę medžiagą - nesu tikra, kas tai buvo, bet šių rutuliukų viduje buvo įvairių dalykų. Taigi jie beveik kaip pristatymo struktūra, štai ką jie darė".

Viename iš šių žiedų Madėja pamatė tai, kas "atrodė kaip permatomas organizmas, kuris vaikščiojo aplink, pirmyn ir atgal". Madėja iš pradžių "pamanė, kad tai dar vienas vandens parazitas", tačiau toliau stebėdama jo judesius "pagalvojo, kad galbūt jis juda labiau robotizuotai".

Madėja Pfizerio drebučiuose matė "tokius pačius sintetinius dalykus", taip pat "kažką panašaus į teslaforezę". Tuomet šios mažos grafito, juodos, į metalą panašios dalelės pradeda jungtis į virveles, tarsi voratinklį. Jos tai daro veikiamos bet kokios išorinės jėgos - tai gali būti šviesa, magnetinė jėga, impulsas, pavyzdžiui, dažnis. Bet kokiu atveju, visos šios mažos dalelės susijungia ir suformuoja savo neuronų tinklą, pluoštus ar laidus."

Išklausęs Madėjos išvadas ir pamatęs jos pateiktą nuotraukų ir vaizdo dokumentaciją, Petersas pakomentavo: "Tarsi žiūrėčiau labai prastą B klasės filmą, siaubo trilerį."

Ar "Modernos dūriai" čiuptuvais apaugusios būtybės yra "nemirtingi" hidros eksperimentai?

Madej mano, kad "Moderna Jabs" rasta čiuptuvais apaugusi būtybė turi ryšį su organizmu hydra vulgaris. "Tai vienas iš modelinių organizmų, kuriuos transhumanistai mėgsta tyrinėti ir nagrinėti. Jie mano, kad tai nuostabus organizmas žmonijai", - sakė Madej, iš dalies dėl to, kad "laboratorijoje jis yra nemirtingas" ir "nuolat gamina savo kamienines ląsteles".

"Jis niekada nesustoja. Galite jį supjaustyti į mažus gabalėlius, įdėti į Petri lėkštelę, ir jis vėl ir vėl susiformuos", - tęsė ji. "Jie galvoja, ar nebūtų puiku, jei galėtume tai įdėti į žmogaus kūno genomą, ir tada, jei dėl traumos jums būtų nukirsta ranka, galėtumėte užsiauginti naują ranką."

Kita priežastis, dėl kurios transhumanistai domisi hidra, sakė Madėja, yra ta, kad ji "turi savo nervų tinklą", kuris atrodo kaip žmogaus nervai, o [susirinkę kartu] "gali sudaryti tinklinį tinklą, jie iš tikrųjų gali bendrauti tarpusavyje, beveik taip, tarsi turėtumėte savo vidinį tinklą savo kūne". Ji pažymėjo, kad tada "kažkas iš išorės gali jį paveikti, pavyzdžiui, impulsas, dažnis, kažkas iš 5G, šviesa, magnetas. Kas būtų, jei kas nors paveiktų tą ryšių tinklą?"

Spalio 21 d. Karen Kingston laidoje "Stew Peters" nurodė, kad Nacionalinis sveikatos institutas (NIH), kuriam priklauso 50 proc. bendrovės "Moderna" vakcinos mRNA-1273 akcijų ir kurį ji padėjo sukurti daktaro Anthony Fauci vadovaujamam Nacionaliniam alergijos ir infekcinių ligų institutui (NIAID), "jau daugiau nei du dešimtmečius remia hidros tyrimus".

Tiesą sakant, NIH turi visą savo interneto svetainės poskyrį, skirtą hidros genomo projektui "Hydra 2.0".

Kingstonas taip pat atkreipė dėmesį į tyrimą, kuriame nustatyta, kad hidra turi "maždaug tiek pat genų, kiek ir žmogus, ir daugelį jų turi bendrų", taip pat hidros genuose rasta "sąsajų su Huntingtono liga" ir su Alzheimerio ligos metu pastebimu plokštelių susidarymu. Ji palygino su šiomis ligomis susijusius simptomus su tais, kuriuos patiria kai kurie gavę COVID injekcijų, pavyzdžiui, kūno drebulys, tiems, kurie "prarado savo neurologinės sistemos kontrolę".

Ji mano, kad per COVID injekcijas žmonėms įšvirkščiama "transgeninė hidra", kurią ji apibūdina kaip organizmą, į kurį įterpta kito organizmo DNR.

Dar vieno gydytojo "pristatymo struktūros" išvados dėl "Johnson & Johnson" smūgio 

Madej nėra pirmoji, kuri COVID injekcijose pastebėjo metalinius neatpažintus objektus, į grafeną panašias medžiagas, savaime susiformuojančias daleles ir į organizmus panašias struktūras.

Spalio 4 d. daktarė Džeinė Bota (Jane Botha) Stew Peterso laidoje pranešė, kad, padėjusi lašą iš J&J injekcinio buteliuko po mikroskopu ir palikusi lašą neuždengtą, ji pamatė "labai simetriškus juodus diskus", kurie "atrodo sujungti tarpusavyje", kaip pažymėjo Petersas, metalinėmis jungtimis.

Bota nežinojo, ką suprasti iš to, ką matė, tačiau pastebėjo, kad stebint tamsiame lauke jie atspindėjo šviesą ir atrodė, kad jie "savaime susirenka". Tuos pačius diskus ji matė keturis skirtingus kartus, naudodama keturis skirtingus lašelius iš to paties buteliuko.

Kai mėginys išdžiūvo, sakė Bota, ji nebematė diskų struktūrų, bet "pradėjo formuotis juodos linijos".

Bota buvo ypač sunerimusi dėl to, ką rado, nes, kai ji apžiūrėjo dūrio skystį kitu mikroskopo metodu, pasirodė, kad daugiau amorfinės išvaizdos "juodų struktūrų" yra "lygiai tokios pačios struktūros", kokias ji pastebėjo savo dūrio pacientų, kuriems pasireiškė simptomai po COVID injekcijų, kraujyje. Šie simptomai buvo kraujo krešuliai, dusulys, nervų skausmas, sunki trombozė, sunki embolija ir kognityviniai sunkumai, įskaitant atminties praradimą ir depresiją.

Farmacijos tyrėja daktarė Jane Ruby spalio 6 d. laidoje "Stew Peters" pasidalijo, kad žmonės atliko "atvirkštinę paiešką" ir "sudėjo daug įvairių mokslo žinių, kad parodytų, jog tai yra technologija, kuri vadinama mikroburbuliukais", o tai, pasak jos, yra žmogaus organizmui naudojama pristatymo sistema.

Ruby sakė, kad daktarė Bota "kelia hipotezę", jog priežastis, dėl kurios ji nebematė diskų, o tik juodas linijas, kai J&J Jab mėginys išdžiūvo, yra ta, kad "galbūt jie buvo užprogramuoti atsidaryti" ir "išpilti savo turinį, savo naudingąjį krovinį".

Ši hipotezė atitiktų daktarės Madej pastebėtus "žiedus" J&J jab mėginyje, kurie "laikui bėgant darėsi vis plonesni ir plonesni, išsiplėtė ir galiausiai išspjovė kažkokią želatininę medžiagą", kurią ji apibūdino kaip "beveik kaip pristatymo struktūrą".

Leidinyje "International Journal of Pharmaceutical Sciences and Research" paskelbta "mikroburbulų, kaip vaistų pristatymo sistemos, koncepcijos apžvalga", kurioje mikroburbulai apibūdinami kaip "mažo sferinio tipo burbulai", "galintys prasiskverbti net į mažiausius kraujo kapiliarus ir, veikiant ultragarsui, išleisti jų paviršiuje esančius vaistus ar genus".

Žaizdose pakartotinai aptinkama į grafeno oksidą panašių medžiagų

Kiti pastebėjo, kad COVID injekcijose yra medžiagų, kurios, jų manymu, yra grafeno oksidas, kuris, kaip įrodyta įvairiais eksperimentais, turi toksinį poveikį.

Pirmasis toks atradimas buvo Ispanijos tinklaraštyje "La Quinta Columna" paskelbtas daktaro Pablo Campra Madrid pastebėjimas, kad "Pfizer" ženklu pažymėtos injekcijos turinys, žiūrint per elektroninį mikroskopą, "labai panašus į literatūroje esančius grafeno oksido vaizdus, gautus naudojant tą patį TEM metodą ir panašų padidinimą". (P komentaras: ką ankščiau rašiau, o globalistų žiniasklaida, konstatavo 'sąmokslu" ir šį straipsnį, vadino melagiena, dabar tampa realybe. O, jūs dar tikite, mokslu?)

vakcinos, vakcinos sudėtis, tyrimai, COVID, pandemija, vakcina

Jie pridūrė, kad abiejuose vaizduose "galima pastebėti sudėtingą sulankstytų permatomų lanksčių lakštų matricą arba tinklą". Tyrėjai padarė išvadą, kad, nors "mikroskopija nepateikia įtikinamų įrodymų", ji "suteikia svarių įrodymų, kad grafeno darinių gali būti".

Grafeno oksidas, vienas iš daugelio grafeno darinių, giriamas dėl savybių, kurios puikiai tinka biomedicininėms reikmėms, pavyzdžiui, biojutikliams, vaistų perdavimui ir genetinės medžiagos perdavimui. Pavyzdžiui, Mokslo patariamoji taryba aprašo Kinijos nacionalinio neuromokslų ir technologijų centro mokslininkų sukurtą "hidrogelio, kuriame yra RNR vakcinos", dizainą, kuriame panaudotas grafeno oksidas, palankiai vertinamas bent iš dalies dėl "didelio vaisto įkrovimo efektyvumo", kurį lemia "didelis paviršiaus plotas".

Iš tiesų, "grafeno pagrindu pagamintų medžiagų potencialui kovojant su COVID-19" buvo skirta visa studija, kurioje teigiama: "Grafenas ir su grafenu susijusios medžiagos (GRM) pasižymi nepaprastomis fizikinėmis ir cheminėmis, elektrinėmis, optinėmis, antivirusinėmis, antimikrobinėmis ir kitomis įdomiomis savybėmis, kurios leidžia jas laikyti potencialiais kandidatais projektuojant ir kuriant didelio našumo komponentus ir prietaisus, reikalingus kovojant su COVID-19 pandemija ir kitomis futuristinėmis nelaimėmis."

Dr. Robertas Youngas (Robert Young), daktaras ir natūropatas, taip pat ištyrė kiekvieną turimą COVID marmalą mikroskopu ir rentgeno spindulių spektroskopija ir "Pfizer" mėginyje aptiko objektų, panašių į grafeno oksido atvaizdus. Mikroskopu gauti vaizdai ir rentgeno spektroskopijos metu nustatytas cheminių ir (arba) elementinių medžiagų kiekis leidžia jam manyti, kad "Pfizer" švirkšte yra grafeno oksido.

Dr. Ruby pažymėjo, kad įvairiais tyrimais nustatytas toksinis grafeno oksido poveikis, įskaitant jo polinkį sukelti kraujo krešėjimą.

2016 m. atliktame tyrime "Grafeno šeimos nanodalelių toksiškumas: bendra kilmės ir mechanizmų apžvalga" pažymėta, kad "dėl savo nano dydžio GFN gali pasiekti gilesnius organus, prasiskverbdami pro įprastus fiziologinius barjerus", tokius kaip "kraujo ir smegenų barjeras bei kraujo ir placentos barjeras".

Tyrime nustatyta, kad "grafeno oksidas (GO) gali sukelti ūmią uždegiminę reakciją ir lėtinį sužalojimą, sutrikdydamas normalias fiziologines svarbių organų funkcijas". "Daugelis eksperimentų parodė, kad GFN turi toksinį šalutinį poveikį daugelyje biologinių taikymų", - daroma išvada.

Taivano maisto ir vaistų administracijos (TFDA) oficialiame leidinyje taip pat atkreiptas dėmesys į grafeno oksido toksinį poveikį.

Reikėtų pažymėti, kad Europos Sąjungos finansuojamame projekte "Graphene Flagship" kaip vienas iš svarbiausių grafeno panaudojimo pasiekimų įvardijamas jo indėlis į 5G "siųstuvus ir imtuvus": "Itin didelės talpos siųstuvai ir imtuvai, kuriuose naudojamas grafenas, siūlo unikalų sprendimą ateities 5G ryšiams", - skaitome 2018 m. plėtrą grafeno laiko juostoje.

Apie grafeno indėlį į 5G "duomenų siųstuvus ir imtuvus" taip pat kalbėjo Estijos visuomeninio transliuotojo mokslo naujienų portalas Novaator.

(Emily Mangiaracina straipsnis perspausdintas iš LifeSiteNews.com)

P komentaras: išvada, šis biologinis preparatas aktyvuojasi, tam tikru dažniu, ar tai būtų 5G (ne veltui buvo sparčiai diegiamas šis tinklas, po žeme turime nuostabų šviesolaidinį tinklą), kam investuoti tokias lėšas, o tam, kad šviesolaidinis nėra tam pritaikytas. Turite namuose išmaniuosius įrenginius, telefonus, naudojatės kompiuteriais, per WIFI, automobilius,  kurie veikia per Bluetooth sistemas? Kas gali paneigti, kad jie turi taip pat savo dažnį... aš nekalbu, apie išmaniuosius telefonus, kurie turi 5G tinklą ir Bluetooth sistemas. Sunku, dabar mieste rasti, vietos be 5G. Tačiau, stebėkite patys, kurie turite "laisvę už petį" marmalą, palikite namie telefoną, išvažiuokite į mišką, sodą, kur dar nėra tokio ryšio, kaip jaučiatės.... beje, šis straipsnis, aptarinėjamas mokslinius laipsnius turinčių specialistų. Ar, tai konspirologija, kuri taps dar viena realybe, pamatysime jau greitai.

Norėdami gauti visas paranormal.lt pasaulio naujienas kitaip... pirmi ir tik ten (kitur nebetalpinama), prisijunkite prie TELEGRAM, arba sutikite gauti pranešimus.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
19.12.2017 laikas 13:16 Receptai – Patiekalai Receptas lieknėjantiems (šermukšnio, dilgėlių)
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Organizmo valymas. Ingredientai: šermukšnio uogų, 3 dalys dilgėlių lapų.

Skaityti daugiau

16.07.2019 laikas 07:17 Receptai – Patiekalai Tortas iš sausainių su vyšniomis
Kartais labai norisi tortuko, bet visiškai nėra laiko jo kepti. Būtent tokiais atvejais pravers šis receptas. Gaminame namuose. Tortas iš sausainių receptas. Štai ko mums prireiks

Skaityti daugiau

24.06.2019 laikas 14:49 Receptai – Patiekalai Bandelės iš vaikystės! Tas pats skonis ir kvapas!

Būtent tokias bandeles gamino mano močiutė. Magiškas kvapas buvo... Net ir dabar jaučiu jį, per nuotrauką ... Sudėkite bandeles su varške ant kepimo skardos, sutepkite tryniu, kurį pasilikome ir kepame orkaitėje, kuri yra įkait...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
18.04.2024 laikas 07:02 Likimas neįsako: Zodiako ženklų poros, kurioms pranašauja išsiskyrimą
Astrologijos pasaulyje daug kalbama apie Zodiako ženklų suderinamumą, apie tai, kurioms poroms lemta būti kartu, kurti harmoningas sąjungas, kupinas meilės ir supratimo. Tačiau yra ir ženklų derinių, kuriuos astrologai laiko ne tokiais laimingais ir ...

Skaityti daugiau

18.04.2024 laikas 06:50 Egipto kapų paslaptys
Mastabų kapavietės, esančios senovės Egipto laidojimo vietose, liudija ankstyvosios Egipto civilizacijos architektūrinį puošnumą ir kultūrinius tikėjimus.

Skaityti daugiau

18.04.2024 laikas 06:40 2024 m. balandžio 18 d. horoskopas visiems Zodiako ženklams: kas mūsų laukia šią dieną?
Šį vakarą bus labai naudinga peržiūrėti savo ateities planus. Pernelyg didelis optimizmas išnyks, o jums liks tikras kritiškas ir racionalus požiūris į dalykus. Diena apskritai nebloga, jei sergate - šiandien galite pasveikti, nes papildomų jėgų gaus...

Skaityti daugiau