Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2021 » Lapkričio » 3

STUDIJA: Covid "vakcinos" slopina DNR remontą ir sukelia vėžį

(Paranormal) Nauji tyrimai, paskelbti Multidisciplinary Digital Publishing Institute (MDPI) žurnale, atskleidžia, kad Vuhano koronaviruso (Covid-19) smaigų baltymai "reikšmingai" slopina pažeistos DNR gebėjimą taisytis - procesą, kuris "būtinas veiksmingai V(D)J rekombinacijai adaptyviajame imunitete".

Kadangi vadinamosiose "vakcinose" yra arba smailių baltymų (Johnson & Johnson, AstraZeneca), arba jos užprogramuotos taip, kad sukeltų jų gamybą organizme (Pfizer-BioNTech, Moderna) šie apreiškimai tiesiogiai taikomi injekcijoms.

Tyrėjai nustatė, kad Kinijos viruso smailių baltymai lokalizuojasi ląstelių branduolio viduje ir trukdo pagrindiniams DNR taisymo baltymams BRCA1 ir 53BP1 patekti į pažeistą vietą. Todėl pažeista DNR lieka tokia ir adaptyvusis imunitetas negali būti pasiektas. (Apie tai rašėme, susiję: Vakcinos baltymas, slopina DNR atkūrimo variklį, išlaisvins vėžio, imunodeficito, autoimuninių sutrikimų ir pagreitėjusio senėjimo sprogimą)

Tyrime konkrečiai aptariamas "galimas šalutinis pilno ilgio spyglių vakcinų poveikis", atsižvelgiant į šiuos atradimus, kurie tik dar kartą patvirtina tai, apie ką jau kelis mėnesius įspėjame dėl ilgalaikio šių spyglių baltymų poveikio.

Kai kuriems žmonėms poveikis pasireiškia iš karto. Daugumai žmonių poveikis greičiausiai pasireikš vėliau, kai imuninė sistema bus pažeista ir nebegalės kovoti su ligomis, įskaitant tokias įprastas ligas kaip peršalimas ir gripas.

"Jei DNR pažeidimai negali būti tinkamai ištaisyti, tai prisidės prie virusinės infekcijos sukeltos patologijos sustiprėjimo", - įspėjama tyrime, pažymint, kad galima imunodeficito pasekmė. (SUSIJĘ SU TEMA: Vis daugiau įrodymų, kad dėl kovidinių skiepų žmonės suserga į AIDS panašia liga).

Ar kovidų "vakcinos" nuginkluoja žmonių genus, kovojančius su vėžiu?

Kad būtų aiškiau, DNR pažeidimų taisymas pirmiausia vyksta ląstelės branduolyje, nes tai optimaliausia vieta genomo stabilumui užtikrinti. Pasirodo, covid jab spike baltymai taip pat dažniausiai kaupiasi branduolyje ir tiesiogiai trikdo šį procesą.

Komanda nustatė, kad spyglių baltymai slopina du pagrindinius DNR taisymo kelius - HR ir NHEJ, trikdydami dviejų pagrindinių genų - BRCA1 ir 53BP1 - veiklą. BRCA1, kaip prisimenate, yra naviką slopinantis genas, dažnai minimas kalbant apie krūties vėžį.

Tyrime aiškinama, kad SARS-CoV-2 pilno ilgio spyglio baltymas "slopina DNR pažaidų taisymą, trukdydamas DNR taisymo baltymų įdarbinimui".

"Mūsų išvados įrodo, kad smailiojo baltymo poveikis DNR pažeidimų taisymo mechanizmui ir adaptyvaus imuniteto mechanizmui in vitro", - toliau aiškinama straipsnyje.

"Nors nebuvo paskelbta įrodymų, kad SARS-CoV-2 gali užkrėsti timocitus ar kaulų čiulpų limfoidines ląsteles, mūsų in vitro atliktas V(D)J reporterio tyrimas rodo, kad smailiojo baltymas intensyviai trukdė V(D)J rekombinacijai."

Toliau atskleidžiama, kad didžiausia rizikos grupė yra pagyvenę žmonės, kurių DNR jau sensta.

"Taip gali būti dėl to, kad SARS-CoV-2 smailių baltymai gali susilpninti vyresnio amžiaus žmonių DNR atstatymo sistemą ir dėl to apsunkinti V(D)J rekombinaciją bei adaptyvųjį imunitetą. Priešingai, mūsų duomenys suteikia vertingos informacijos apie spyglių baltymų subvienetų dalyvavimą DNR pažaidų taisyme ir rodo, kad pilno ilgio spyglių pagrindu sukurtos vakcinos gali slopinti V(D)J rekombinaciją B ląstelėse, o tai taip pat atitinka neseniai atlikto tyrimo duomenis, kad pilno ilgio spyglių pagrindu sukurta vakcina sukėlė mažesnius antikūnų titrus, palyginti su RBD pagrindu sukurta vakcina", - toliau aiškinama.

Galima alternatyva žmonėms, kurie nenori esančiose "vakcinose" esančių pilno ilgio spyglių baltymų, yra rinktis tokias, kuriose yra spyglių antigeninių epitopų. Tačiau tokių "vakcinų" nėra ir tikriausiai niekada nebus, nes, kaip visi žinome, dabartinės "vakcinos" yra biologiniai ginklai, o ne vaistai.

"Kovidas taip pat yra amerikietiškas biologinis ginklas, tačiau jis neverčia jūsų 14 dienų nekontroliuojamai gaminti trilijonų smaigų baltymų visame kūne", - apie "vakcinas" rašė vienas komentatorius.

Naujausias naujienas apie kinų viruso injekcijų daromą žalą galite rasti tinklalapyje ChemicalViolence.com.

Šio straipsnio šaltiniai:

MDPI.com

Planet-Today.com

Paranormal.lt

Norėdami gauti visas paranormal.lt pasaulio naujienas kitaip... pirmi ir tik ten (kitur nebetalpinama), prisijunkite prie TELEGRAM, arba sutikite gauti pranešimus.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
08.06.2019 laikas 06:21 Receptai – Patiekalai Varškės ir uogų vyniotinis, kas nori sulieknėti, ar tiesiog prižiūrintiems savo figūrą!
Pats paprasčiausias kepinys prie arbatos – tai lavašas, o dietiškiausias ir skaniausias variantas – tai vyniotinis iš lavašo su varškės įdaru. Į varškę galima dėti įvairias uogas, vaisius, daržoves, žalumynus, sūrį ir t.t. – įdaro...

Skaityti daugiau

10.08.2019 laikas 13:07 Receptai – Patiekalai Kopūstų sriubos receptas
Gaminame namuose. Paprasta kopūstų sriuba Kopūstą pjaustome siauromis juostelėmis, bulves ir pomidorą - kubeliai, morkas sutarkuojame stambia tarka, svogūną susmulkiname. Keptuvėje ištirpiname gabalėlį sviesto, pilame šlakelį al...

Skaityti daugiau

19.05.2019 laikas 19:49 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai kaip gydytis Valgomuoju česnaku

Valgomasis česnakas liaudies medicinoje. Netradicinė medicina. Česnakas laikomas geriausia priemone nuo aterosklerozės ir mažakraujystės. Prieš miegą pamirkykite delnus šiltame vandenyje su soda, po to ant nuospaudų uždėkite ma...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
25.04.2024 laikas 07:30 Japonija pirmauja reikalaudama didžiosios farmacijos ir politikų atsakomybės už COVID marmalų genocidą

Žmonių, kurie mirė "pasiskiepiję" nuo Vuchano koronaviruso (COVID-19), artimieji reikalauja kompensacijų iš Japonijos vyriausybės, kuri, kaip ir Jungtinių Valstijų vyriausybė, skiepus stūmė panašiu formatu kaip operacija "Warp Speed...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 07:07 Kodėl kai kurie COVID-19 "vakcinos" šalutiniai poveikiai primena ŽIV simptomus?

Žurnale "AIDS Research and Therapy" paskelbtame atvejo aprašyme atskleidžiama, kad Wuhan koronaviruso (COVID-19) "vakcinos" šalutinis poveikis beveik visiškai atitinka simptomus, susijusius su ūmia ŽIV (žmogaus imunodeficito vi...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 06:50 Koks yra geriausias romėnų inžinerijos pavyzdys?
Visi žino akveduko veikimo principą - transportuoti vandenį pasitelkiant gravitaciją. Tai jau sudėtingas menas, nuolydis turi būti taisyklingas dideliais atstumais (ir švelnus, kad nenusidėvėtų akmuo), o tais laikais jie neturėjo šiuolaikinių geodezi...

Skaityti daugiau