Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2021 » Lapkričio » 6

Kovido "vakcinos" smailiosios medžiagos baltymai sunaikina DNR taisymo kelius, sudarydami sąlygas VĖŽIUI augti ir plisti

(Paranormal) Nustatyta, kad tie baisūs buteliukai, pilni paslaptingų cheminių medžiagų, kuriuos jie vadina "vakcinomis" nuo Wuhan koronaviruso (Covid-19), naikina organizmo gebėjimą apsaugoti DNR vientisumą, o tai laikui bėgant gali sukelti vėžį.

Naujame tyrime, paskelbtame atviros prieigos žurnale "Viruses", buvo nagrinėjamas SARS-CoV-2 spyglių baltymų - jų yra ("Johnson & Johnson", "AstraZeneca") arba sukurtų ("Pfizer-BioNTech", "Moderna") Fauci gripo vakcinose - poveikis žmogaus organizmui. Tai, kas buvo atrasta, gali sukelti šiurpą.

Iš esmės kinų viruso injekcijos smaigalio baltymai slopina natūralų DNR pažeidimų taisymą, kuris yra esminis organizmo adaptyviojo imuninio atsako komponentas. Jab spike baltymai lokalizuojasi ląstelių branduolyje ir blokuoja pagrindinių DNR taisymo baltymų, tokių kaip BRCA1 ir 53BP1, darbą.

Paskutinis tyrimo santraukos sakinys apibendrina šį atradimą:

"Mūsų rezultatai atskleidžia galimą molekulinį mechanizmą, kuriuo spyglių baltymas gali trukdyti adaptyviajam imunitetui, ir pabrėžia galimą šalutinį pilno ilgio spyglių pagrindu sukurtų vakcinų poveikį."

Covid jab spike baltymai sukelia imunodeficitą

Toliau tyrime aiškinama, kad įšvirkšti į organizmą spike baltymai "užgrobia ir sutrikdo šeimininko ląstelių mechanizmų veiklą, kad galėtų daugintis, surinkti ir platinti virusų palikuonis".

Blogiausiu atveju dėl to smarkiai sumažėja T ląstelių, pagalbinių T ląstelių ir slopinamųjų T ląstelių, kurios visos reikalingos kovai su piktybinėmis ląstelėmis, kurios nekontroliuojamos gali sukelti auglių vystymąsi.

"Imuninė ir DNR atstatymo sistemos, kaip dvi svarbiausios šeimininko priežiūros sistemos, yra pagrindinės sistemos, kuriomis aukštesnieji organizmai pasikliauja gindamiesi nuo įvairių grėsmių ir užtikrindami audinių homeostazę", - rašoma tyrime.

"Atsirandantys įrodymai rodo, kad šios dvi sistemos yra tarpusavyje susijusios, ypač limfocitų vystymosi ir brendimo metu."

Kai dėl minėtų spygliuotųjų baltymų sutrinka tam tikros pagrindinės DNR taisymo funkcijos, tiek T, tiek B ląstelės patiria didžiulį smūgį, o tai lemia imunodeficitą. Tai reiškia, kad spyglių baltymų švirkštimas į organizmą kenkia imuninei sistemai - jis nepadeda imuninei sistemai, kaip teigia kai kurios "sveikatos priežiūros institucijos".

"Jei DNR pažeidimai negali būti tinkamai pataisyti, tai prisidės prie virusinės infekcijos sukeltos patologijos sustiprėjimo", - toliau įspėjama tyrime.

Atrodo, kad "Jab spike" baltymai buvo sukurti siekiant sunaikinti imuninę sistemą

Tai, kad kovidų "vakcinos" smailių baltymai kaupiasi ląstelių branduoliuose, yra ypač problemiška, nes būtent čia vyksta svarbiausi DNR taisymo aspektai.

Kad būtų užtikrintas genomo stabilumas, visi DNR taisymui ir priežiūrai būtini komponentai turi susiburti branduoliuose, kaip ir numatyta. Tačiau tai negali įvykti, kai tam trukdo spygliuoti baltymai.

"NHEJ remontas ir homologinės rekombinacijos (HR) remontas yra du pagrindiniai DNR remonto keliai, kurie ne tik nuolat stebi ir užtikrina genomo vientisumą, bet ir yra gyvybiškai svarbūs adaptyviosioms imuninių ląstelių funkcijoms", - tyrime aiškinama apie vieną iš tokių DNR remonto komponentų, kuriam neigiamą įtaką daro spyglių baltymai.

Pastebėta, kad dėl smailių baltymų tam tikri DNR taisomieji baltymai per daug arba per mažai išsiskiria, o tai savo ruožtu mažina NHEJ ir kitų DNR taisomųjų komponentų suaktyvėjimo efektyvumą.

Tyrime yra daug papildomų detalių, kurias galite išsiaiškinti patys, jei norite įsigilinti į tyrimo metodiką. Tyrimas atveria akis ir yra vertas daug didesnio dėmesio nei dabar.

Skiepuose esantys pilno ilgio spyglių baltymai daro didelę žalą imunitetui

Reikia pabrėžti, kad didžiausią žalą padarė pilno ilgio spyglių baltymai, kurie, kaip pastebėta, buvo naudojami adenoviruso ir mRNA injekcijose.

Daugelį mėnesių iki "Operacijos "Warp Speed" injekcijų paleidimo 2020 m. mums buvo sakoma, kad injekcijose rasti spyglių baltymai yra "saugūs" ir nesukels tokios žalos, kokią tariamai sukėlė pats "covid". Dabar paaiškėjo, kad visa tai buvo melas.

Nors esama vadinamųjų RBD pagrindu sukurtų "vakcinų", kuriose nėra pilno ilgio spyglių baltymų, šiuo metu Jungtinėse Valstijose jos nenaudojamos. Skiepuose, kuriuos visi gauna, yra tikrai mirtinų medžiagų, ir laikui bėgant tai vis labiau išryškės, nes palaipsniui pradės veikti nuo antikūnų priklausomas stiprinimas (ADE).

Kadangi švirkštai platinami bangomis, o kai kurios partijos ir siuntos, atrodo, daro didesnę žalą nei kitos, tiesa apie tai, kas vyksta platesniu mastu, vis dar šiek tiek slepiama.

Gatvėse dar nekrenta negyvi žmonės, todėl paprastam žmogui dar nėra visiškai aišku, kad vyksta masinis naikinimas. Tačiau, kai ilgalaikis imuninės sistemos degradacijos poveikis pasireikš visiškai, viskas gali labai greitai pasidaryti labai baisu.

"Jei norėtumėte išnaikinti populiaciją ir ketintumėte tai padaryti mirtina injekcija, tikrai nenorėtumėte iš karto išžudyti krūvos žmonių, kad sukeltumėte aliarmą, jog ši medžiaga yra nuodai", - rašė vienas komentatorius.

"Tokiu būdu vis tiek galėsite meluoti, kad injekcija yra saugi... tik ne kai kuriems".

Kitas atsakė tuo pačiu, pritardamas, kad visa tai darantys "norėtų, kad mirtis būtų lėta, bet užtikrinta".

"Šios "vakcinos" yra puiki priedanga, nes daugumai reikia laiko, kad pasigamintų pakankamai spyglių baltymų ir nuo jų mirtų, o mirtys, atrodo, įvyksta dėl įvairių priežasčių."

Norėdami sekti naujausias naujienas apie kovidų injekcijų sukeltus sužalojimus ir mirtis, būtinai apsilankykite svetainėje ChemicalViolence.com.

Šio straipsnio šaltiniai:

MDPI.com

Paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
28.06.2019 laikas 20:30 Receptai – Patiekalai Stori blynai iš kefyro pagrindo

Labai greitas ir stebuklingas pusrytis! Įkaitinkite keptuvę ant vidutinės ugnies. Sutepkite sviestu. Vienam blynui panaudokite apie ¼ puodelio tešlos ir kepkite iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos. Patiekite karšt...

Skaityti daugiau

05.06.2019 laikas 19:50 Receptai – Patiekalai Putlūs, sultingi beliašai su mėsa, o tešla kefyro!

Prisipažinkite, kad bent kartą gatvėje užuodę karštų pyragaičių kvapą su mėsa iš karto užsinorėjote jų paragauti. Bet kam juo pirkti kažkur gatvėje, jei galima pasigaminti namuose, namuose skanesni. Radau nuostabų vaizdo recept...

Skaityti daugiau

03.11.2019 laikas 21:49 Receptai – Patiekalai Nekeptas skanumėlis per 15 min.

Viskas labai paprasta, greita ir gardu. O ir prireiks vos 2 sudedamųjų dalių. Pažiūrėkite patys. Paprasta, ekonomiška, greita ir labai skanu. Saldainiai gaunasi neįkyriai saldaus skonio.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
25.04.2024 laikas 07:30 Japonija pirmauja reikalaudama didžiosios farmacijos ir politikų atsakomybės už COVID marmalų genocidą

Žmonių, kurie mirė "pasiskiepiję" nuo Vuchano koronaviruso (COVID-19), artimieji reikalauja kompensacijų iš Japonijos vyriausybės, kuri, kaip ir Jungtinių Valstijų vyriausybė, skiepus stūmė panašiu formatu kaip operacija "Warp Speed...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 07:07 Kodėl kai kurie COVID-19 "vakcinos" šalutiniai poveikiai primena ŽIV simptomus?

Žurnale "AIDS Research and Therapy" paskelbtame atvejo aprašyme atskleidžiama, kad Wuhan koronaviruso (COVID-19) "vakcinos" šalutinis poveikis beveik visiškai atitinka simptomus, susijusius su ūmia ŽIV (žmogaus imunodeficito vi...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 06:50 Koks yra geriausias romėnų inžinerijos pavyzdys?
Visi žino akveduko veikimo principą - transportuoti vandenį pasitelkiant gravitaciją. Tai jau sudėtingas menas, nuolydis turi būti taisyklingas dideliais atstumais (ir švelnus, kad nenusidėvėtų akmuo), o tais laikais jie neturėjo šiuolaikinių geodezi...

Skaityti daugiau