Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2021 » Lapkričio » 4

Visame pasaulyje demaskuojama PGR sukčiavimo atvejis, nes medicinos fašistai grasina primesti pasauliui savo sąmoningą sukčiavimą

(Paranormal) Visame pasaulyje demaskuojama PGR sukčiavimas dėl epidemijos atvejo. Italijos Aukštasis sveikatos institutas paskelbė triuškinančią ataskaitą, kurioje taisoma šalies covid-19 mirčių statistika. Daugiau nei metus ligoninių sistemos kodavo "covid-19" kaip mirties priežastį, nors buvo tik "įtariama" arba "negalima atmesti". Kadangi nebuvo konkrečių simptomų diagnostikos kriterijų, medikai dažnai nesilaikydavo finansinių paskatų, kurios atsirado kartu su naująja covid-19 diagnoze. Per pastaruosius pusantrų metų gripo ir kitų kvėpavimo takų infekcijų atvejų išnyko, nes pirmenybė buvo teikiama covid-19 diagnozei.

Italijoje mirčių nuo covid-19 skaičius sumažėjo 97,1 proc.

Atlikus skirtumus medicininiuose pranešimuose ir mirties liudijimuose, Italijos mirčių nuo covid-19 skaičius buvo pakoreguotas nuo 132 161 iki 3 783 atvejų. Paaiškėjo, kad 97,1 % visų Italijoje mirusių nuo kovido-19 atvejų buvo dėl kitų priežasčių; dauguma mirusių pacientų vartojo imunosupresantus ir sirgo 3-5 skirtingomis ligomis, dėl kurių mirė. Kadangi buvo atsisakyta veiksmingo gydymo, o ligoninių sistemose buvo nutarta taikyti mechaninę ventiliaciją, daugelis šių silpnų ligoninių pacientų neturėjo jokių šansų dėl tolesnių jatrogeninių klaidų, izoliacijos ir nepakankamos mitybos.

Medicinos institucijos dabar nustato, ar žmogus "mirė nuo", ar "mirė nuo" kovido-19 - ši paradigma vis dar priklauso nuo PGR testų rinkinių tikslumo. Per pastaruosius pusantrų metų daugelis vadinamųjų kovid-19 atvejų buvo "patvirtinti" naudojant apgaulingus PGR diagnostikos rinkinius. Šie PGR testai yra iš esmės ydingi ir negali atskirti gerybinės virusinės RNR nuo infekcinių virusų, taip pat šiais testais negalima kiekybiškai nustatyti viruso krūvio.

JAV CDC pripažįsta, kad PGR kovido testai buvo apgaulė, ir atšaukia leidimą

Jungtinėse Amerikos Valstijose Ligų kontrolės centrai ketina atšaukti CDC išduotą skubaus naudojimo leidimą (EUA) naujojo koronaviruso (2019-nCoV) realaus laiko RT-PCR diagnostikos grupei. Šis tyrimas pirmą kartą buvo pristatytas 2020 m. vasario mėn. ir nuo to laiko yra standartas. 2021 m. gruodžio 31 d. klinikinės laboratorijos turės atsisakyti senojo tyrimo ir pakeisti jį naujuoju FDA alternatyviu tyrimu. CDC ir FDA, atsisakydamos senųjų covid-19 testų, pripažįsta, kad jie niekada neveikė. Šie testai, kalibruoti 40+ CT ciklų, surinko gerybinę RNR iš bet kurio mirusio ar cirkuliuojančio viruso ir beveik 100 proc. atvejų davė klaidingai teigiamą rezultatą.

Prasidėjus epidemijos etvejų, FDA pripažino, kad SARS-CoV-2 klinikinių pavyzdžių nebuvo lengva gauti, kad būtų galima sukurti molekulinius in vitro diagnostikos (IVD) testus. FDA leido atlikti IVD tyrimus, remdamasi turimais duomenimis, gautais iš išgalvotų mėginių, kurie buvo gauti iš įvairių medžiagų šaltinių, įskaitant genų specifinę RNR, sintetinę RNR arba viso genomo viruso RNR. Įvairiems išgalvotiems IVD buvo išduoti mažiausiai penkiasdešimt devyni skirtingi ES leidimai, skirti šiems apgaulingiems kovid-19 PGR tyrimams atlikti.

Pasak Nacionalinio vėžio instituto atstovo Marko Šifmano (Mark Schiffman), tai jau ne pirmas kartas, kai PGR testai naudojami apgaulingai ir padaroma didžiulė žala. "Dauguma ŽPV infekcijų yra nepiktybinės, o per didelė klinikinė reakcija į teigiamą ŽPV rezultatą gali sukelti psichologinę ir galimą jatrogeninę fizinę (pvz., akušerinę) žalą", - sakė M. Schiffmanas. "Aprašome dabartiniuose testuose integruotus klaidingai teigiamus rezultatus ir realią žalą, kuri gali atsirasti, kai klaidingai suprantama tokių klaidingai teigiamų ŽPV testų reikšmė. Siūlome veiksmus, kurie galėtų sumažinti žalą, daromą dėl ydingų testų ir pernelyg didelės klinikinės reakcijos į teigiamus ŽPV testus."

Artėjantis OSHA medicininis fašizmas sukels naują atvejų demiją, darbo nuostolius, vakcinų sukeltų sužalojimų potvynį

Kadangi Darbuotojų saugos ir sveikatos administracija (OSHA) paverčiama medicininio fašizmo vykdymo užtikrinimo priemone, JAV įmonės pradės reikalauti daugiau šių apgaulingų kovid-19 testų. Šie eksperimentinių vakcinų ir kovid-19 tyrimų įpareigojimai pažeidžia asmens kūno neliečiamybę ir autonomiją, atima procesines teises. Pagal šią medicinos tironiją kiekvienas darbuotojas laikomas kaltu, kol neįrodytas jo nekaltumas, jam taikomi apgaulingi ir žalingi medicinos fašizmo ginklai. Šie medicininio fašizmo įgaliojimai užtikrins nuolatinius "kovidų protrūkius", nes apgaulingai sukalibruotų PGR prietaisų klaidingai teigiami rezultatai bus reguliariai primetami žmonėms.

Jei OSHA toliau vykdys šiuos įpareigojimus, bus dar daugiau sužeidimų dėl vakcinų, nes vis daugiau žmonių pasiduos piktnaudžiavimui ir prievartai, kad tik aprūpintų savo šeimas. Tie, kurie bus verčiami atlikti kassavaitinius covid-19 testus, galiausiai prisidės prie naujo atvejų skaičiaus sukčiavimo, kuris bus panaudotas siekiant pateisinti dar daugiau įpareigojimų ir kūno neliečiamybės pažeidimų. Dėl šių nusikaltimų žmoniškumui taip pat kils amžini, beprasmiai karantinai, kurie atims iš asmenų pilietines laisves, o dėl to bus prarasta daug darbo ir nutrauktas darbas, o tai dar labiau suardys tiekimo grandinę ir išardys respublikos socialinį audinį.

Šaltiniai:

PopularRationalism.com

NaturalNews.com

CDC.gov

FDA.gov

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
05.06.2019 laikas 22:07 Receptai – Patiekalai Nuo tokių pyragaičių nestorėjama. Užsirašykite receptą – ir skanu, ir nekenkia!

Šaldytuve liko neišgerta kefyro stiklinė, o jūs nežinote, ką su ja daryti? Pasigaminkite šiuos skanius pyragėlius! Be to šie pyragėliai paruošiami neįtikėtinai greitai, nereikia mielių, nereikia sugaišti laiko pasigaminti tešlą...

Skaityti daugiau

22.09.2019 laikas 15:18 Receptai – Patiekalai Šokolado ir kokosų pyragaičiai
Karštoje vandens vonelėje ištirpdykite 100 g. šokolado su sviestu. Į tirpinį suberkite kavos miltelius, cukrų, įmuškite po vieną kiaušinį ir maišykite. Palengva berkite ir likusius produktus: druską, kakavos miltelius, miltus, van...

Skaityti daugiau

19.10.2019 laikas 14:59 Receptai – Patiekalai Svaiginantis Karštas Patiekalas Keptuvėje
Įdomus, skanus, sultingas karštas patiekalas! Puikūs pietūs visai šeimai. Išbandyk :)

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 09:51 Istorijos paslaptys "Dievo miestas"
Šis atradimas sukėlė NASA pasipiktinimą, kai mokslininkai Hubble teleskopo padarytoje nuotraukoje aptiko didelį baltą miestą tiesiai kosmose. Nuotrauka buvo paskelbta oficialioje agentūros interneto svetainėje anksčiau, nei ją pavyko paslėpti....

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 09:47 Doto piramidės paslaptys
Doto piramidė iškyla kaip jos kūrėjų išradingumo ir įgūdžių liudijimas. Kiekvienas kruopščiai sudėliotas akmuo, tiksliai apskaičiuotas kampas byloja apie senovės civilizacijos pažangias architektūros žinias.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 08:45 Senovės civilizacijų paslaptys ir mįslės: kas sugriovė senovės civilizacijas?
Žmonijos istorija skaičiuoja tūkstančius metų, tačiau daugybė paslapčių ir mįslių lieka neišspręstos. Pasak visuotinai priimtos nuomonės, žmonija savo kelionę pradėjo kaip primityvi būtybė, palaipsniui evoliucionavo ir tapo vis protingesnė ir pajėges...

Skaityti daugiau