Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2021 » Lapkričio » 11

Pasaulis pradeda pastebėti, kiek daug jaunų sportininkų miršta pavartoję kovido vakcinų

(Paranormal) Jauni, sveiki sportininkai iš viso pasaulio staiga pradeda sirgti širdies ligomis, kvėpavimo sutrikimais, nervų sistemos sutrikimais ir kitomis sunkiomis lėtinėmis ligomis. Kai kurie sportininkai griūva žaidimo aikštelėje ir daugiau niekada nebeatsibunda.

Vokietijos laikraštis "Berliner Zeitung" atkreipė dėmesį į šį nerimą keliantį širdies sustojimo atvejį pranešime, pavadintame "Mįslingos širdies ligos futbole". Ataskaitoje bandoma suprasti, kodėl "pastaruoju metu nugriuvo neįprastai daug profesionalių ir mėgėjų futbolininkų". Pasaulis pradeda pastebėti, kiek daug jaunų sportininkų kenčia ir MIRŠTA pavartoję kovidinių vakcinų. 28 metų kultūristas Džeikas Kazmarekas (Jake Kazmarek) netikėtai mirė praėjus keturioms dienoms po to, kai pavartojo kovidų vakciną. Kitas neseniai paskiepytas sportininkas susmuko viduryje rungtynių; ledo ritulininkas Borisas Sadeckis (Boris Sadecky ) (24 m.) mirė staiga nugriuvęs ant ledo.

Ilgas jaunų paskiepytų sportininkų, kuriems sutriko širdies veikla ir sustojo širdis, sąrašas

Vokietijos ataskaitoje užfiksuotas staigus FC "Barcelona" žaidėjo Sergio Agüero (Sergio Agüero) (33 m.), puolėjo, kuris buvo išvežtas iš aikštės po to, kai staiga sutriko kvėpavimas ir pradėjo svaigti galva, griuvimas. Sergio pavyko išgyventi, tačiau yra nemažai sportininkų, kurių kolapsas privedė prie hospitalizavimo ir ankstyvos mirties.

Anglijoje 17-metis futbolininkas Dylanas Richas (Dylan Rich) mirė nuo širdies smūgio rungtynių viduryje. 24 metų Lukas Surek (Lucas Surek) susirgo širdies raumens sutrikimu ir jo teko neleisti žaisti BFC Chemie Leipcigo klube. Dvidešimt penkerių metų Kingsley Comanui (Kingsley Coman) iš Miuncheno "FC Bayern" klubo buvo atlikta širdies operacija po to, kai po skiepų jį ištiko širdies aritmija. Belgijos rinktinės žaidėją Rune Coghe (18 m.) rungtynių metu ištiko širdies smūgis. Trisdešimt vienerių metų Fabrice'as N' Sakala (Fabrice N’ Sakala ) iš Stambulo susmuko aikštėje ir turėjo būti nuvežtas į ligoninę. Bitterfeldo komandos lyderį Dietmarą Gladową (Dietmar Gladow) prieš rungtynes taip pat ištiko širdies smūgis. Gifhorno mėgėjui Marvinui Schumannui (Marvin Schumann) sustojo širdis ir jį teko gaivinti. JSG Hoher Hagen komandai Hannoversch Munden įpusėjus rungtynėms teko gaivinti 17-metį žaidėją.

Kiti jaunuoliai, kuriems žaidimo aikštėje sustojo širdis, yra Anil Usat iš Ennepetalio VFB Schwelm, Dimitri Lienard iš FC Strasbourg ir Diego Ferchaud. Šis šešiolikmetis nugriuvo per U-18 lygos rungtynes Sent Lio mieste. Taip neturėtų nutikti jauniems sportininkams. Trylikametis futbolininkas iš Janus Nova klubo Saccolongo Italijoje taip pat griuvo tiesiog aikštėje. Belgijos futbolininkui Jente Van Genechtenui (Jente Van Genechten) (25 m.) taurės rungtynėse sustojo širdis. Kitas Belgijos futbolininkas Jensas De Smetas (Jens De Smet) (27 m.) mirė ligoninėje, ištikus širdies smūgiui, viduryje rungtynių.

Staigios suaugusiųjų mirties atvejų sąrašas yra baigtinis, į jį įtraukti ir treneriai bei teisėjai. Vienos rungtynės buvo nutrauktos, nes teisėjui sustojo širdis Lauber SV, esančiame Donauvorto rajone. Emersackerio mieste vykusiose rungtynėse teisėjo asistentui sutriko širdies veikla. Vartininkų trenerį iš SV Niederporing per treniruotę ištiko širdies smūgis. Per komandos treniruotę Sicilijoje nugriuvo 53 metų treneris Antonello Campus. Pasaulio moterų futbolo čempionato atrankos rungtynėse Chemnice Anglijos linijinį teisėją teko išvežti su širdies sutrikimais.

Covid tinklaraštyje užfiksuoti dar keli atvejai, kai Jungtinėse Valstijose staiga mirė jauni sportininkai. Peržiūrėkite šį vaizdo įrašą, kad pamatytumėte, kas vyksta.

Spyglių baltymai buvo sukurti taip, kad sukeltų širdies ir kraujagyslių sistemos uždegimą

Jauni sportininkai, kuriems negresia natūrali infekcija, nuolat verčiami vartoti eksperimentines mRNA smailiojo baltymo vakcinas, kad išsaugotų karjerą. Žmonių ląstelėse užkoduotas spyglių baltymas buvo sukurtas taip, kad žudytų raudonuosius kraujo kūnelius, trukdydamas jiems pernešti deguonį. Taip pat įrodyta, kad spyglių baltymai sulipdo kraują ir sukelia kraujo krešulių susidarymą. Dr. Ričardas Flemingas (Richard Fleming) įrodo šią nedorą "Pfizer" vakcinos savybę, mikroskopu parodydamas, kaip raudonieji kraujo kūneliai netenka deguonies, kai su jais susiduria vakcinos sudedamosios dalys. Kaip nurodo daktarė Džudi Mikovits (Judy Mikovits), šie spyglių baltymai buvo sukurti laboratorijoje naudojant ŽIV komponentą. Jų sudėtyje taip pat yra sincitino, todėl vakcina gali išreikšti vėžio genus, sukelti reprodukcinę žalą ir imunodeficitą. Net "Wall Street Journal" dabar komentuoja šių vakcinų daromą žalą, kuri apima širdies uždegimą, perikarditą ir miokarditą.

Pažiūrėkite, kaip daktaras Ričardas Flemingas parodo, kaip kovidų vakcinos mažina deguonies kiekį kraujyje.

Šaltiniai:

BlacklistedNews.com

TheCovidBlog.com

Brighteon.com

NaturalNews.com

Brighteon.com

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
28.07.2019 laikas 14:18 Receptai – Patiekalai Skanus abrikosų pyrago receptas. Be svorio!
Paprasčiausias skanus abrikosų pyrago receptas! Gaminame abrikosų pyragą! Gaminu jį kiekvieną savaitgalį! Greitas vasaros pyragas be svorio prie arbatos per 5 minutes + kepimas.

Skaityti daugiau

20.09.2018 laikas 08:04 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai cholesterolio gydymui
Cholesterolis liaudies medicinoje, cholesterolis, cholesterolio gydymas, receptai, cholesterolio receptas, vaistažolės, vaistažolės cholesteroliui, liaudiškomis priemonėmis, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradici...

Skaityti daugiau

26.09.2018 laikas 13:01 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai regėjimo gerinimui
Akys liaudies medicinoje, liaudiški patarimai regėjimo gerinimui, akys, regėjimas, regėjimo gydymas, rega, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, kaip...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
20.04.2024 laikas 13:43 Kodėl mama šaukia ant vaiko?
Moksliškai įrodyta, kad tokioje aplinkoje esantis vaikas pasmerktas sveikatos sutrikimams. Įžeidžiantis tėvų elgesys blogina smegenų ir širdies ir kraujagyslių sistemos veiklą. Nuolatinis žeminimas ir pastabos gali pakeisti vaiko smegenų struktūrą....

Skaityti daugiau

20.04.2024 laikas 13:17 Poros santykių įtaka bendram kiekvieno žmogaus gyvenimo pasitenkinimui
Parama ir įkvėpimas: sveiki poros santykiai gali suteikti partneriams paramą ir įkvėpimą siekti savo tikslų. Abipusė parama, motyvacija ir supratimas gali padėti įveikti iššūkius ir pasiekti didesnių aukštumų. Lengviau judėti į priekį, kai yra tvirta...

Skaityti daugiau

20.04.2024 laikas 08:06 Japonijos tyrime nustatyta, kad mRNA injekcijos sukelia vėžį (žiniasklaidos užtemimas)

Naujai paskelbtas Japonijoje atliktas tyrimas patvirtina Jungtinės Karalystės profesoriaus Anguso Dalgleišo (Angus Dalgleish) nuogąstavimus dėl mRNA injekcijų, sukeliančių vėžį. Paskelbus tyrimo išvadas, australų profesorius Ianas Brighthope'a...

Skaityti daugiau