Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2022 » Rugpjūčio » 15

CDC teigia nežinanti ryšio tarp COVID skiepų ir širdies uždegimo

Iškart po operacijos " Vakcinacijos Greitis" (angl. Operation Warp Speed) pradžios 2020 m. pabaigoje, miokardito, perikardito ir kitų širdies uždegimo formų rodikliai ėmė sparčiai augti. Tačiau Ligų kontrolės ir prevencijos centro (CDC) duomenimis, nėra žinoma jokio ryšio tarp šių sveikatos sutrikimų ir Wuhan koronaviruso (COVID-19) "vakcinos".

Atsakydama į Informacijos laisvės akto (FOIA) prašymą, kuriame buvo prašoma pateikti CDC ataskaitas apie širdies uždegimo riziką po injekcijos, privati korporacija, prisistatanti visuomenės sveikatos agentūra, teisinosi nežinanti šio klausimo ir teigė neturinti supratimo, kad Fauci gripo skiepai gali pakenkti žmogaus širdžiai.

Šiame straipsnyje gali būti teiginių, kurie atspindi autoriaus nuomonę

CDC komanda, atsakiusi į FOIA prašymą, teigė, kad remiasi vyriausybės valdomos Pranešimų apie nepageidaujamus vakcinų įvykius sistemos (VAERS), kurią kartu valdo CDC ir Maisto ir vaistų administracija (FDA), duomenimis. Jie naudojosi pasyvia pranešimų teikimo sistema, kad išnagrinėtų su skiepais susijusius sužalojimus, apie kuriuos pranešta nuo 2021 m. balandžio 2 d. iki 2021 m. spalio 2 d.

"Nacionalinis naujų zoonozinių infekcinių ligų centras atliko mūsų įrašų paiešką, kurios metu nepavyko aptikti jokių dokumentų, susijusių su jūsų prašymu", - laikraščiui "Epoch Times" sakė CDC dokumentų pareigūnas Rogeris Andohas (Roger Andoh) ir pridūrė, kad "ryšys tarp miokardito ir mRNA COVID-19 vakcinacijos tuo metu nebuvo žinomas".

CDC vadovas neigia ryšį tarp COVID injekcijų ir širdies uždegimo

Izraelio valdžios institucijos ir Jungtinių Valstijų kariuomenė pirmosios viešai pranešė apie COVID injekcijas, sukeliančias širdies uždegimą. Jos tai padarė 2021 m. balandį, gerokai anksčiau, nei CDC net nesivargino pripažinti tokio ryšio.

CDC vadovė Rochelle Walensky, kurios vyras susižėrė milijonus iš korumpuotų vyriausybinių "dotacijų", teigė, kad išnagrinėjus šį klausimą nebuvo rasta jokių saugumo signalų, siejančių skiepus su miokarditu ar perikarditu.

Prireikė tik šių metų birželio pabaigos, kad CDC pagaliau pripažintų, jog turimi duomenys iš tiesų "rodo ryšį su imunizacija". Rugpjūčio mėnesį CDC iš tikrųjų pradėjo vartoti žodį "žala" situacijai apibūdinti.

Mes tikrai žinome, kad Walensky ir kiti jos bendraminčiai iš CDC visą tą laiką melavo Amerikos visuomenei. Jie visą laiką žinojo, kad šūviai yra mirtini, bet apsimetinėjo kvailais.

"Arba dešinioji ranka nežino, ką CDC daro kairioji, arba federaliniai sveikatos apsaugos pareigūnai skleidžia dezinformaciją apie tai, ką ir kada jie žinojo apie miokarditą po mRNA COVID vakcinų", - sakė Barbara Loe Fisher, Nacionalinio vakcinų informacijos centro (NVIC) įkūrėja ir prezidentė.

Pasak B. Fisher, CDC teiginys, kad ji nežinojo apie tokį ryšį tarp skiepų ir širdies uždegimo, "yra įtikinamai melagingas".

Senatorius Ronas Džonsonas (Ron Johnson, R-Wisc.) tiesiogiai kreipėsi į CDC FOIA atsakymą, aiškindamas, kad jis "kelia dar daugiau klausimų apie agentūros sąžiningumą, skaidrumą ir jos saugumo priežiūros sistemų, tokių kaip VAERS, naudojimą ar nenaudojimą COVID-19 vakcinų nepageidaujamiems reiškiniams nustatyti".

"Išsiunčiau du laiškus CDC dėl agentūros nesugebėjimo rasti įrašų, įrodančių, kad ji naudojasi vakcinų priežiūros sistemomis", - pridūrė jis pareiškime. "Iki šiol CDC neatsakė į mano laiškus."

CDC atstovė spaudai elektroniniu paštu laikraščiui "Times" teigė, kad tai buvo tik didelė klaida ir kad CDC tereikia paskelbti "pataisą" šiuo klausimu, ir viskas bus gerai.

Šis vadinamasis pataisymas visiškai nepadės pakeisti visų įvykusių sužalojimų ir mirčių, tačiau taip beveik visada elgiamasi, kai vyriausybė vykdo nusikaltimus žmonijai.

Naujausias naujienas apie kinų viruso injekcijas ir jų daromą žalą žmonių sveikatai galite rasti svetainėje ChemicalViolence.com.

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
02.11.2019 laikas 16:40 Receptai – Patiekalai Vištienos kepsneliai pievagrybių ir Marsala vyno padaže
Pievagrybius supjaustykite griežinėliais. Vištienos krūtinėlę perpjaukite išilgai ir išmuškite iki plonų kepsnelių, pagardinkite druska bei pipirais. Kepsnelius išvoliokite miltuose ir dėkite į įkaitintą keptuvę. Apkepkite iš abie...

Skaityti daugiau

15.06.2019 laikas 10:22 Receptai – Patiekalai Šokoladinių keksiukų receptas
Labai gardžių, burnoje tirpstančių, šokoladinių keksiukų receptas. Skanaus!

Skaityti daugiau

16.09.2018 laikas 10:58 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai kataraktos gydymui, profilaktikai
Katarakta liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai kataraktos gydymui, kataraktos gydymas, receptai kataraktai, profilaktikai, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip ...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
26.04.2024 laikas 20:27 Ar esate subrendęs meilei? Patikrinkite 7 požymius!
Daugelis žmonių svajoja apie tvirtus ir laimingus santykius. Tačiau ne visi yra pasirengę juos užmegzti iš tikrųjų. Dažnai žmonės elgiasi kaip kaprizingi vaikai, griaudami sąjungas dėl savo nesubrendimo. Tad kaip žinoti, ar žmogus yra subrendęs sveik...

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 20:10 Kuo labiau bijote būti apleistas, tuo greičiau būsite apleistas
Dažniausiai santykiai nutrūksta, kai vienas asmuo bijo būti paliktas ar paliktas, net jei tam nėra jokio pagrindo: jis pats sukuria tokį pagrindą. Kartais netiesiogiai, bet jis juos sukuria. Ir pernelyg dažnai jis tikrina siūlą, traukia už jo....

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 19:58 O jūs ar žaidžiate santykių žaidimą?
Visi mėgstame žaisti žaidimus, tai įdomu, malonu, o kartais net pažintina. Ne veltui mūsų gyvenimas lyginamas su žaidimu. Tačiau ne visi žaidimai gali būti naudingi žmogui. Tiksliau, jo vidinei būsenai.

Skaityti daugiau