Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2021 » Lapkričio » 13

ŽUDYMO LAUKAS: patvirtinta, kad dešimtys sportininkų mirė nuo kovidų "vakcinų"

(Paranormal) Profesionalūs sportininkai visame pasaulyje krenta negyvi nuo Wuhan koronaviruso (Covid-19) "vakcinų", o didžioji žiniasklaida daro viską, kad nuslėptų šį faktą nuo visuomenės.

Kai apie tai pranešama, kalbančios galvos vadina tai "paslaptimi", tačiau tai nėra jokia paslaptis. Kiekvienu atveju sportininkui iškart po skiepo išsivysto širdies problemos, kurios galiausiai baigiasi staigia mirtimi.

Prieš atskleidžiant "Operaciją "Warp Speed", buvo negirdėta, kad vidutiniam žmogui išsivystytų, pavyzdžiui, miokarditas. Dabar tai dažnas reiškinys, netgi mažiems vaikams.

Markas Playne'as (Mark Playne) iš "Not on the Been" nuolat sudaro profesionalių sporto žaidėjų, kuriems beveik iš karto po Fauci gripo injekcijos išsivysto staigūs sveikatos sutrikimai, įskaitant mirtį, sąrašą. Toliau pateikiami kai kurie iš iki šiol jo užfiksuotų atvejų:

  • Lexi Riggles (Lexi Riggle), koledžo krepšininkė, kuri "netikėtai mirė" spalio mėn.
  • Tomas Grinvėjus (Tom Greenway), čempionas žokėjus, miręs lapkričio pradžioje
  • Nelsonas Solano (Nelson Solano), Ispanijos futbolininkas, miręs nuo širdies smūgio lapkričio pradžioje.
  • Šonas Rodenas (Shawn Rhoden), kultūristas ir buvęs "Mr. Olympia", miręs nuo akivaizdaus širdies smūgio lapkričio pradžioje
  • Layla da Costa, "Mis Pasaulis" konkurso dalyvė iš Italijos, kuri buvo rasta negyva savo namuose po to, kai nepasirodė darbe
  • George "Da Bull" Peterson III, kuris buvo rastas negyvas Floridos viešbučio kambaryje likus dviem dienoms iki planuoto "Mr. Olympia" konkurso.
  • Jordanas Tuckeris (Jordan Tucker), futbolininkas, kuris netikėtai mirė žaidimo metu
  • Avi Barot, "Saurashtra" batsiuvys, kuris mirė sustojus širdžiai

Taip pat yra daug kitų atvejų, kai žaidėjai žaidimo metu nukrito ant žemės ir juos teko paguldyti į ligoninę. Teigiama, kad, nepaisant sunkių sužalojimų, šie žaidėjai vis dar gyvi:

  • Emilis Palssonas (Emil Palsson), Islandijos vidurio puolėjas, kuris futbolo rungtynių metu nugriuvo sustojus širdžiai
  • Pietų Afrikos Respublikos puolėjas Lutheris Singhas (Luther Singh), kurį teko paguldyti į ligoninę po to, kai jis nugriuvo aikštėje.
  • Kyle'as Warneris (Kyle Warner), kalnų dviračių lenktynininkas, kuriam po antrosios "Pfizer" injekcijos išsivystė perikarditas, POTS ir reaktyvusis artritas. Warnerio gydytojas atsisakė pripažinti, kad viso to priežastis galėjo būti injekcija, o kaltino "psichozės epizodą".

Tai tik nedidelė dalis iš daugybės atvejų, kai jauni, sveiki žmonės po injekcijos sunkiai susirgo arba mirė. Kaip pastebėsite, dauguma sužeidimų ir mirčių yra susiję su širdimi, t. y. būtent tai, ko galima tikėtis iš vyresnio amžiaus žmogaus arba žmogaus, kuris jau anksčiau turėjo sveikatos sutrikimų.

Nė vienas iš minėtų žmonių neatitiko šios demografinės grupės. Tiesą sakant, visi jie buvo puikios formos, nes yra profesionalūs sportininkai, kurie reguliariai treniruojasi, sveikai maitinasi ir palaiko kuo geresnę fizinę formą.

Vienintelis dalykas, kuris pasikeitė jų gyvenime, buvo tai, kad jie vartojo injekcijas, kai iš jų buvo reikalaujama. O dabar jie arba serga sunkiomis ligomis, arba turėjo būti palaidoti, nes mirė.

"Vieninteliai, kurie turi 100 proc. imunitetą po vakcinos suleidimo, yra vakcinos kūrėjai", - pastebėjo vienas Natural News komentatorius.

"Vakcina nėra nei saugi, nei veiksminga, nebent manote, kad "Big Pharma" yra saugi nuo ieškinių ir veiksmingai naikina jūsų imuninę sistemą! Saugi ir veiksminga nuo užsikrėtimo kova ir jos plitimo, ne tiek jau daug!"

Kitas užsiminė, kad artimiausiais mėnesiais taip pat mirs daug jaunesnių 5-11 metų amžiaus vaikų ir kad galiausiai Jėzus "atkeršys už jų mirtį".

Daugiau naujausių naujienų apie sužeidimus ir mirtis, kurias sukėlė Wuhan koronaviruso (Covid-19) "vakcinos", galite rasti svetainėje Genocide.news.

Šio straipsnio šaltiniai:

HumansAreFree.com

Planet-Today.com

NotOnTheBeeb.co.uk

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

avatar
1
Tai šlykštus melas ir faktų iškraipymas. Iš tiesų yra žinoma, kad keli sportininkų mirė , nes nebuvo pasiskiepija. Tik tai iš tiesų yra patvirtinta. Visa kitą viso labo kvailos antivakserių pramanos. Iš vis stebina tokie straipsniai ir žmonių bukumas, kad tuo tikima....
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
04.06.2019 laikas 21:34 Receptai – Patiekalai Varškės pyragaičiai «Varškėčiai»

Manau, kad kiekviena mama savo vaikui gamina varškėčius, bet jie ne visada būna purūs ir minkšti. Aš jums pasakysiu, kaip greitai ir labai skaniai pasigaminti varškėčius. Labai svarbu, įtikti savo vaikams skaniais patiekalais.<...

Skaityti daugiau

23.08.2018 laikas 19:51 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai Tulžies akmenligės gydymui
Tulžies akmenligė liaudies medicinoje, Tulžies akmenligė, receptai nuo akmenligės, liaudiškomis priemonėmis, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis

Skaityti daugiau

15.11.2019 laikas 20:15 Receptai – Patiekalai Mėgstamiausios bandelės prie arbatos! Tešla be kiaušinių
Minkštos, purios ir skanios varškės bandelės! Tešla be kiaušinių. Būtinai pasigaminkite, jums patiks! Net merginos jas valgo su malonumu!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
16.04.2024 laikas 09:28 Izraelio rezervate pastebėta šešiakojė kalnų gazelė
Vakarų Izraelio gamtos rezervate pastebėta labai neįprasta gazelė - jai iš nugaros išaugo papildoma galūnių pora. Tačiau laukinės gamtos ekspertai teigia, kad gyvūnas yra "sveikas" ir "stiprus".

Skaityti daugiau

16.04.2024 laikas 09:16 Dirbtinio lietaus sukėlimas 1916 m. sukėlė tikrą potvynį
Hatfildas ir didysis San Diego potvynis: Čarlzas Hatfildas perskaitė apie "Rainmaking (Lietaus sukėlimą)" ir ėmė kurti savo lietaus sukėlimo metodus. Iki 1902 m. jis sukūrė slaptą 23 cheminių medžiagų mišinį didelėse cinkuotose garinimo talpyklose, k...

Skaityti daugiau

16.04.2024 laikas 08:53 Torysh - Akmeninių rutulių slėnis
Žavingoje Vakarų Kazachstano Mangystau srityje esantis Torysh, dar vadinamas Akmeninių rutuliukų slėniu, intriguojančiu geologiniu stebuklu sužavėjo mokslininkus, istorikus ir turistus.

Skaityti daugiau