Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2021 » Lapkričio » 18

Nuo nemigos ir nuospaudų

Siūlau receptus nuo nemigos, nuospaudų ir imuniteto stiprinimui.

Kad sustiprėtų imunitetas, perku medų (3 litrų stiklainį), išpilstau į dvi talpas po 1,5 I (tinka stiklainiai nuo majonezo). Imu 1,5 I stiklainį medaus, sumaišau jį su 0,5 kg citrinų, kurias sumalu mėsmale.

Į arbatą dėti medų neefektyvu, geriau ištirpinti šiltame vandenyje arba užgerti. Pakanka 1 desertinio šaukštelio 3-4 kartus per dieną, kad atgautum jėgas. Išgėrus arbatos su medumi, į gatvę geriau neiti.

O nuo nemigos darau aromatinę pagalvėlę iš žolelių: įdedu apynių, melisų, raudonėlių ir mėtų.

Kartu ruošiu ir tokį mišinį: sumaišau melisas, raudonėlius, mėtas, užpilu verdančiu vandeniu. Paskui perkošiu ir geriu su 1 valgomuoju šaukštu medaus.

Medus ilgina gyvenimą, gydo įvairiausius negalavimus. Jį galima ne tik valgyti, bet ir daryti įtrynimus, pavilgus. Labai tinka daryti su medumi nugaros masažą, delnais pa-plekšnojant per odą. Po 15 min. procedūros ant nugaros lieka vienas vaškas. Pats medus įsigeria ir skausmai praeina, bet tokį masažą reikia daryti bent 10 dienų.

Šio skanaus produkto vartojimas gelbsti žmoniją nuo daugelio susirgimų. Vaistinėmis savybėmis pasižymi visi komponentai: propolis, vaškas, žiedadulkės, bičių pienelis ir t.t. Medus - gamtos turtas, jis padeda tiems, kurie rūpestingai elgiasi su gamta. Aš gyvenu harmonijoje su savimi ir su supančia aplinka. Tai padeda išsaugoti gerą nuotaiką, optimizmą, mėgautis teigiamomis emocijomis.

Dar norėčiau papasakoti, kaip gydžiau savo giminaičiams nuospaudas.

Nuo juodos duonos kepalėlio nupjaunu juodą plutelę ir sudžiovinu. Tokių plutelių reikia maždaug 100-150 g. Sutrintas pluteles užpilu 

kefyru (galima pasukomis, rūgpieniu). Į gautą «faršą» įdedu 1 arbatinį šaukštelį sodos.

Šią masę dedu ant keliais sluoksniais sulankstytos marlės, surišu maišeliu ir dedu prie iš anksto iškaitintos nuospaudos. Procedūrą darau prieš naktį. Ant tvarsčio dengiu celofaną ir koją apvynioju šilta skara. Procedūrą kartoju, kol nuospauda visai suminkštėja.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
27.10.2019 laikas 18:02 Receptai – Patiekalai Vyniotinis Su Aguonomis: Gaminimo Receptas

Tokie vyniotiniai išeina be galo skanūs. Jie švelnūs, su skaniu įdaru ir labai gražia glazūros plutele. Šie vyniotiniai -tikra šventinio stalo puošmena ir puikus desertas. Mes naudosime aguonų įdarą.

Skaityti daugiau

04.06.2019 laikas 12:56 Receptai – Patiekalai Tinginiai virtinukai su bulvėmis

Tiesiogiai per 10 minučių paruošiame tikrą gardumyną! Ingredientai: 400 g bulvių; 150 g miltų; 1 a. š. druskos; 2-3 v. šaukštai augalinio aliejaus.

Skaityti daugiau

30.08.2018 laikas 08:11 Receptai – Patiekalai Plaukų stiprinimas. Liaudiški patarimai plaukų gydymui

Plaukų stiprinimas liaudies medicinoje, Plaukų stiprinimas, receptai stiprinti plaukus, liaudiškomis priemonėmis, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis

...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
25.04.2024 laikas 07:07 Kodėl kai kurie COVID-19 "vakcinos" šalutiniai poveikiai primena ŽIV simptomus?

Žurnale "AIDS Research and Therapy" paskelbtame atvejo aprašyme atskleidžiama, kad Wuhan koronaviruso (COVID-19) "vakcinos" šalutinis poveikis beveik visiškai atitinka simptomus, susijusius su ūmia ŽIV (žmogaus imunodeficito vi...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 06:50 Koks yra geriausias romėnų inžinerijos pavyzdys?
Visi žino akveduko veikimo principą - transportuoti vandenį pasitelkiant gravitaciją. Tai jau sudėtingas menas, nuolydis turi būti taisyklingas dideliais atstumais (ir švelnus, kad nenusidėvėtų akmuo), o tais laikais jie neturėjo šiuolaikinių geodezi...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 06:43 2024 m. balandžio 25 d. horoskopas visiems Zodiako ženklams: kas laukia kiekvieno iš mūsų?
Ką gi, mieli skaitytojai, išgyvenome vakarykštę pilnatį su Mėnuliu Skorpione, tikiuosi, kad visi gyvi ir sveiki! Šiandien Mėnulis toliau keliauja Skorpiono ženklu ir tampa labai užsispyręs bei kaprizingas. Tokias energijas jausime visą dieną, ypač pi...

Skaityti daugiau