Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2021 » Lapkričio » 29

Dešimt OMICRON "varianto" prognozių 2022 m. ir vėliau...

(Paranormal) Žiniasklaidos isterija dėl omikrono "variantų" yra gryna fikcija. Tai ne kas kita, kaip 1984 m. Orvelo stiliaus psichologinio terorizmo operacija, sukurta siekiant išlaikyti pasaulio gyventojus pavergtus ir paklusnius, kol teroristinės vyriausybės vykdo savo pasaulines depopuliacijos / genocido programas.

Šis pasakojimas genialus tuo, kad jam nereikia jokių įrodymų. Kadangi niekas iš tikrųjų negali pamatyti "varianto" ir kadangi niekur pasaulyje nėra izoliuotų omikrono viruso mėginių, kuriuos būtų galima patvirtinti laboratoriniais tyrimais, koordinuota masinės žiniasklaidos isterijos kampanija paprasčiausiai į žmonių sąmonę įskiepija omikrono iliuziją, kurią lydi didžiulė baimė.

Iki šiol Amerikoje dar niekam nebuvo diagnozuotas šis variantas ir niekas nuo jo nemirė visoje planetoje. Tačiau dėl masinės žiniasklaidos žurnalistinio terorizmo pusė Amerikos dabar blaškosi dėl kažko, ko greičiausiai visai nėra. "Omikronas" beveik neabejotinai yra koordinuotas prasimanymas.

Tačiau iš niekur nieko žiniasklaidai pavyko užprogramuoti, kad gyventojai išprotėtų vos tik paminėjus žodį "mutacijos". Nors atsitiktinės genetinės medžiagos mutacijos kiekvieno žmogaus organizme vyksta tiesiog milijonus kartų per dieną, staiga "mutacijos", anot hiperventiliuojančios žiniasklaidos, yra baisiausias dalykas, kokį tik galima įsivaizduoti. (Štai kodėl aš omikroną vadinu ne variantu, o "bauginančiu".)

Per pastaruosius dvejus metus globalistai patvirtino, kad baimė, o ne "mokslas" yra jų pagrindinis žmonijos kontrolės mechanizmas.

Prisimenate, kai 2020 m. mums visiems buvo pasakyta, kad jei tik 60-70 proc. šalies gyventojų sutiks išgerti du šūvius, viskas grįš į įprastas vėžes ir kova baigsis? Visa tai nuo pat pradžių buvo apskaičiuotas melas.

Melu buvo žadama laisvė, jei žmonės tiesiog paklus, bet tai, ką jis davė, buvo tironija ir baimė... kartu su nesibaigiančiu paklusnumu vyriausybės priverstiniam vakcinų laikymuisi.

2020 m. ir 2021 m. globalistams visiškai įrodė, kad baimė yra pagrindinis jų ginklas prieš žmoniją. Pasitelkę koordinuotą baimę, jie gali įtikinti maždaug pusę pasaulio gyventojų susišvirkšti mirtinų spygliuotų baltymų genų terapijos injekcijų, kurios laikui bėgant juos nužudys. Patogu, kad dėl visų šių mirčių galima apkaltinti ką nors kitą, pavyzdžiui, vėžį, ir taip išvengti kaltės dėl vakcinų.

Beje, kodėl jau dabar 29 kartus padaugėjo negyvų gimusių kūdikių? Kaip rašo Steve'as Kirschas (Steve Kirsch) portale Substack.com:

Vaterlo mieste, Ontarijo provincijoje, negyvų gimusių kūdikių skaičius padidėjo 29 kartus, o tai prasidėjo po to, kai buvo pradėta vykdyti skiepų programa. Visos negyvų gimusių kūdikių motinos buvo paskiepytos...

Taip, tai labai svarbu. Bet niekas nesiklauso. Širdies rizika po vakcinacijos galėtų padidėti 1000 kartų. Niekas nesiklauso.

Psichologai puikiai žino, kad kai baimė derinama su jutimo pertekliumi (t.y. per daug naujienų, per daug balsų, prieštaringi pranešimai ir t. t.), žmonės natūraliai renkasi viską, kas primena autoritetą. Jų racionalus protas yra visiškai uždarytas ir jie nebegali užsiimti kritiniu mąstymu. Kai juos pakankamai apims negailestinga baimė, pasaulio vyriausybės suvaro juos į skiepijimo centrus, kad galėtų klusniai mažinti gyventojų skaičių.

Pasinaudodamos iš Stanfordo kalėjimo eksperimento ištrauka, jos taip pat paverčia paklusnius skiepų gavėjus visuomenės "kalėjimo sargybiniais" ir (arba) vykdytojais, kurie reikalauja, kad visiems kitiems būtų sušvirkšta ta pati vakcina... arba... kitaip.

Štai kodėl tiek daug vakcinuotų žmonių virto įsiutusiais bepročiais, kurie bando primesti savo mirties injekcijas visiems aplinkiniams. (O gal vakcinos prionai ėda ir jų smegenis, sukeldami agresyvius asmenybės pokyčius...)

Dešimt prognozių, kaip omikronų isteriją išnaudos teroristų vyriausybės, kad paspartintų savo žudikišką genocidą prieš žmoniją

Per pastaruosius kelis mėnesius viešai prognozavau naujo, baisesnio pasakojimo apie biologinį ginklą išleidimą. Koordinuotą masinės žiniasklaidos omikrono pamišimą buvo lengva nuspėti, ir daugelis mūsų, dirbančių nepriklausomoje žiniasklaidoje, būtent tai ir prognozavo.

Tačiau ką jie darys toliau? Tai taip pat labai lengva pastebėti, nes visa tai yra iš to paties vadovėlio, kaip ir covid. Omikrono isterija bus agresyviai stumiama ir visais įmanomais būdais naudojama siekiant totalitarinės masių kontrolės, kurios vėliau bus sustatytos į eilę ir nugabentos į mirties stovyklas efektyviam išnaikinimui.

Štai dešimt mano prognozių Omikronui ir 2022 metams:

Prognozė Nr. 1: Isterija dėl Omikrono varianto bus panaudota tam, kad visų žmonių skiepų pasai būtų nuliulinti ir žmonės būtų priversti pasiskiepyti nuo šio naujo varianto. Tie, kurie bus pakankamai kvaili, kad sutiktų su omikrono varianto vakcinomis, užsiregistruos nesibaigiančiai smailių baltymų biologinių ginklų injekcijų serijai, kuri galiausiai juos nužudys.

Prognozė Nr. 2: Omikrono isterija bus pasinaudota siekiant pateisinti agresyvius skiepų reikalavimus, reikalaujant, kad ši "nauja ekstremali situacija" būtų viršesnė už visas žmogaus teises, medicinos laisvę ir kūno autonomiją.

Prognozė Nr. 3: Nors omikrono atmaina kol kas nustatyta tik visiškai paskiepytiems žmonėms, melaginga korporacinė žiniasklaida dėl jos atsiradimo apkaltins neskiepytus žmones.

Prognozė Nr. 4: Korporacinė žiniasklaida panaudos omikrono variantą kaip priedangos istoriją, siekdama paaiškinti visas nuo antikūnų priklausomo padidėjimo (ADE) sukeltas mirtis nuo kovidinių vakcinų. Net ir tada, kai daugybė paskiepytų žmonių mirs, žiniasklaida kaltins neskiepytus žmones (žr. Nr. 3) ir reikalaus, kad neskiepyti žmonės būtų visiškai uždaryti ir jiems būtų uždrausta bendrauti su visuomene.

Prognozė Nr. 5: Omikrono isterija bus naudojama siekiant kriminalizuoti nesutikimą su vakcinomis, įpareigojimais, valdžios "autoritetu" ar kovidų nusikaltėliais, atsakingais už funkcinio aktyvumo tyrimus, tokiais kaip Anthony Fauci. Visi tokie nesutinkantys asmenys bus įvardijami kaip "pavojingi visuomenei", o tie, kurie juos išsako, bus kaltinami žmonių žudymu.

Prognozė Nr. 6: Žurnalistinės-teroristinės žiniasklaidos kurstoma masinė isterija pateisins gubernatorių įsakymus uždaryti daugiau teritorijų, o tai sukels daugiau tiekimo grandinės sutrikimų, produktų trūkumą ir kainų infliaciją.

Prognozė Nr. 7: Jei žiniasklaidai pavyks pakankamai įnirtingai stumti omikroninę isteriją, ja bus pasinaudota arba atšaukiant 2022 m. kadencijos vidurio rinkimus, arba reikalaujant visuotinio balsavimo paštu, motyvuojant "ypatingais pavojais", kylančiais visiems išeinant į viešumą.

Prognozė Nr. 8: Dėl kiekvienos ekonominės nesėkmės, kurią sukels nekompetentingas ir nusikalstamas Bideno režimas, bus kaltinamas omikronas. Šis įsivaizduojamas "variantas" akimirksniu taps atpirkimo ožiu dėl iki dangaus pakilusių energijos kainų, tiekimo trūkumo ir ištuštėjusių maisto prekių parduotuvių lentynų. Žiniasklaida dėl visko kaltins omikroną, o paskui dėl omikrono kaltins neskiepytus žmones.

Prognozė Nr. 9: Kada nors arba omikrono variantas, arba kitas, kuris bus paleistas, bus panaudotas siekiant pateisinti Amerikoje privalomą skiepijimą nuo durų iki durų, taip pat medicininį visų, kurie priešinasi, pagrobimą ir išvežimą į kovidų koncentracijos stovyklas veiksmingam išnaikinimui. (Tokia praktika jau pradėta taikyti Australijoje, kur kariuomenė grobia vietinius gyventojus ir grasindama ginklu išveža juos į stovyklas).

Prognozė Nr. 10: Omikronas nebus paskutinis variantas, kuris naudojamas masinei isterijai sukelti ir daugiamilijardinėms vyriausybės išmokoms Didžiajai farmacijai. Ši sukčiavimo epidemija bus kartojama maždaug kas metus, be galo, tol, kol žmonės išliks baimėje ir su ja sutiks.

Išsamią informaciją rasite mano trumpame podkasto atnaujinime čia:

Straipsnis pagal: Mike Adams

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
18.09.2019 laikas 07:18 Receptai – Patiekalai Obuolių blynai su traškia plutele

Nulupkite obuolį, supjaustykite jį kubeliais, dėkite į blynų tešlą ir išmaišykite. Į įkaitintą keptuvę dėkite dalį tešlos, formuokite norimo dydžio bynus ir ant jų viršaus dėkite trupinių masės. Kai blynai apkeps, apverskite ju...

Skaityti daugiau

08.07.2019 laikas 16:30 Receptai – Patiekalai Pynės receptas

Man tai ne tik šventinė duona, bet ir malonumas pasimėgauti skoniu, medaus aromatu ir visu kepimo procesu. Šia duona mes valgome su arbata ar kava, tepame uoginės, džemo ar sviesto ... ir ant viršaus dar tarkuoto sūrio, labai s...

Skaityti daugiau

08.06.2019 laikas 21:49 Receptai – Patiekalai Gardus šokoladinis pyragas

Paprastai pagaminamas, drėgnas ir gardus šokoladinis pyragas. Šokoladinio pyrago receptas. Skanaus!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
25.04.2024 laikas 07:30 Japonija pirmauja reikalaudama didžiosios farmacijos ir politikų atsakomybės už COVID marmalų genocidą

Žmonių, kurie mirė "pasiskiepiję" nuo Vuchano koronaviruso (COVID-19), artimieji reikalauja kompensacijų iš Japonijos vyriausybės, kuri, kaip ir Jungtinių Valstijų vyriausybė, skiepus stūmė panašiu formatu kaip operacija "Warp Speed...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 07:07 Kodėl kai kurie COVID-19 "vakcinos" šalutiniai poveikiai primena ŽIV simptomus?

Žurnale "AIDS Research and Therapy" paskelbtame atvejo aprašyme atskleidžiama, kad Wuhan koronaviruso (COVID-19) "vakcinos" šalutinis poveikis beveik visiškai atitinka simptomus, susijusius su ūmia ŽIV (žmogaus imunodeficito vi...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 06:50 Koks yra geriausias romėnų inžinerijos pavyzdys?
Visi žino akveduko veikimo principą - transportuoti vandenį pasitelkiant gravitaciją. Tai jau sudėtingas menas, nuolydis turi būti taisyklingas dideliais atstumais (ir švelnus, kad nenusidėvėtų akmuo), o tais laikais jie neturėjo šiuolaikinių geodezi...

Skaityti daugiau