Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2021 » Lapkričio » 30

PSICHOLOGINIS BIOLOGINIS KARAS: OMICRON isterija yra proto virusas, neturintis jokio pagrindo fizinėje realybėje...

(Paranormal) Siaubingai skambantis "Omikrono" variantas yra naujausias globalistų psichologinio biologinio karo puolimo prieš žmoniją skyrius. "Psichologinis" reiškia psichologinį terorizmą, kurį vykdo bendrininkaujanti žiniasklaida ir jos pastangos įvaryti visiems visuotinę baimę. Biologinis ginklas yra pati vakcina, kuri nuo pat pradžių buvo sukurta kaip depopuliacijos biologinis ginklas, turintis per artimiausią dešimtmetį sukelti masinį mirtingumą (nuo vėžio, autoimuninių ligų, širdies ir kraujagyslių sutrikimų ir kt.).

PSICHOLOGINIS BIOLOGINIS KARAS: OMICRON isterija yra proto virusas, neturintis jokio pagrindo fizinėje realybėje... visa tai - proto žaidimas, siekiant priversti žmones nusižudyti dėl skiepų

Pažymėtina, kad šiai naujai kariavimo formai nereikia tikrų kinetinių, realaus pasaulio ginklų. Visa psichologinio terorizmo kampanija vyksta tik tikslinių aukų galvose. Jie įsivaizduoja, kad omikroninis variantas juos persekioja ir jiems grasina. Jie įsivaizduoja skausmą ir kančias, jei nedarys to, kas jiems liepiama (nepasiskiepys nuo vakcinos).

Tačiau jei jie atvers akis ir pažvelgs į realų juos supantį pasaulį, pamatys, kad jokio karo nėra. Nėra jokio omikrono. Nėra jokios kovidų pandemijos. Apie "pandemijos" egzistavimą žino tik tie, kurie savo sąmonę susieja su nesąžininga netikrų naujienų žiniasklaida. Be žiniasklaidos baimės kampanijos pandemija apskritai neegzistuoja. Tai tik dar vienas sezoninis gripas.

Štai kodėl Niujorko valstijos gubernatorė Hochul iš oro paskelbė nepaprastąją padėtį, nes visoje Niujorko valstijoje nebuvo aptiktas nė vienas omikrono "atvejis". Baimei skleisti nereikia jokių fizinių infekcijų, nes tai psichologinis biologinis karas, t. y. jam nereikia nieko, kas būtų įsišakniję realybėje.

Globalistų tikslas - atriboti jus nuo tikrovės, tada kontroliuoti visus jūsų suvokimus ir įsitikinimus.

Siekdami šio karo prieš jūsų psichiką, globalistai pamažu atitraukia jūsų sąmonę nuo tikrovės, į jūsų psichikos kraštovaizdį įvesdami sluoksnį po sluoksnio abstrakčių fikcijų. Viena iš tokių fikcijų - transseksualumas. Joks biologinis žmogus negali pastoti ir susilaukti kūdikio, tačiau globalistų valdomas žiniasklaidos kompleksas įtikino bent pusę gyventojų, kad biologija nėra tikra. Jie atskyrė psichiką nuo fizinės tikrovės.

Svarbu ir tai, kad jie įtikino žmones netikėti savo pojūčiais. Todėl savaitgalį paskelbiau šį svarbų podkastą, kuriame raginama pasitikėti savo pojūčiais ir nustoti tikėti burtus audžiančiais melagiais:

Vienintelis tikras šios pandemijos virusas yra proto virusas

Daktaras Tomas Kovanas (Thomas Cowan) iš tiesų yra teisus sakydamas, kad nėra tokio dalyko kaip kovid-19 virusas, kuris būtų išskirtas, išgrynintas ir įrodytas kaip sukeliantis ligą. Kovid-19 "virusas" kaip atskiras patogenas yra išgalvotas kūrinys. Tačiau proto virusas, t. y. baimės pandemija, sukelia labai realius padarinius realiame pasaulyje, pavyzdžiui, žmonės rikiuojasi į eilę, kad jiems būtų sušvirkšti mirtini spygliuoti baltyminiai biologiniai ginklai vadinamosios "vakcinos" pavidalu.

Taip, mirtys nuo vakcinos yra tikros. Kraujo krešuliai, negyvi gimusieji (iki šiol Kanadoje jų padaugėjo 2900 %), mirtys nuo vėžio, nelaimingi atsitikimai... Visa tai tikra. Tačiau ši tikra tragedija gimsta iš išgalvoto konstrukto... "baimės pandemijos", kurią į jūsų sąmonę įdiegė propagandistai, melagiai ir genocidą vykdantys pasauliniai žudikai.

Gera žinia ta, kad galite atsispirti šiems kerams grįždami į savo jausmus, palaikydami ryšį su realiuoju pasauliu ir išlaikydami sąmoningumą apie plandeminę apgaulę.

Daugiau informacijos sužinosite šiandienos 30 minučių trukmės "Situation Update" podkaste:

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
05.09.2018 laikas 13:58 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai odos alergijos gydymui

Odos alergija liaudies medicinoje, Odos alergija, liaudiškomis priemonėmis, receptai nuo odos alergijos, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis.

Skaityti daugiau

30.10.2017 laikas 13:03 Receptai – Patiekalai Rugiagėlės nuoviras gydo širdies ligas

Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Širdies ligos. Ingredientai: Džiovinti smulkinti rugiagėlių žiedai, Verdantis vanduo.

Skaityti daugiau

14.09.2018 laikas 08:07 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai kraujavimo stabdymui
Kraujavimas liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai kraujavimo stabdymui, kraujavimas, receptai kraujavimui, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, ...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
26.04.2024 laikas 09:24 Mėnulio šventyklos Maču Pikču paslapčių atskleidimas: inkų išradingumo ir dvasinio ryšio liudijimas
Giliai Andų kalnų masyve slypi istorikus ir turistus šimtmečius žavinti šventa vieta - Mėnulio šventykla Maču Pikču. Šį inkų civilizacijos pastatytą architektūros stebuklą iki šiol gaubia paslaptis, tačiau jo svarba inkų dvasingumui ir astronominiams...

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 08:31 Kokio ūgio buvo Jėzus Kristus?
2015 m. birželio 21 d. nuotraukoje popiežius Pranciškus liečia Šventąją drobulę Turino katedroje. Ji yra Šventojo Sosto nuosavybė.

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 08:12 2024 m. balandžio 26 d. horoskopas visiems Zodiako ženklams: kas laukia kiekvieno iš mūsų?

Šiandien Merkurijus baigia savo retrogradinį judėjimą, tampa tiesioginiu ir pamažu įsibėgėja. Tai reiškia, kad daugelis žmonių šiandien bus sulėtėję, sutrikę, pamirš įprastus dalykus ir viską darys lėčiau nei įprastai.

...

Skaityti daugiau