Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2021 » Lapkričio » 29

Įžymus gydytojas įspėja, kad COVID-19 vakcinos nužudo žmones, nors jų pagrindinės ligos atrodo kaip priežastis

(Paranormal) Žymus Pietų Afrikos gydytojas, atlikęs svarbų vaidmenį kuriant ankstyvąjį COVID-19 gydymą, sakė, kad dabartinės vakcinų kampanijos turi vieną tikslą: "kontroliuoti ir išžudyti didelę dalį mūsų gyventojų, niekam neįtariant, kad buvome apnuodyti".

Šį prieštaringai vertinamą teiginį išsakė Pietų Afrikos Respublikos šeimos gydytojas daktaras Šankara Četis (Dr. Shankara Chetty), kurio interneto svetainėje rašoma, kad jis sėkmingai gydė 7 000 pacientų, pasiskiepijusių nuo COVID-19, ir nė vienas iš jų nemirė ir nebuvo hospitalizuotas. Jis taip pat yra gydytojas, sukūręs "8 dienų COVID-19 terapiją", skirtą pacientams, esantiems pavojingesnėje uždegiminėje ligos stadijoje.

Vaizdo įraše daktaras Chetty sakė, kad nors visi žinome, jog šiuo metu vyksta neatitikimai ir prievarta, svarbu suprasti priežastis. Jo manymu, viskas susiveda į baltymo spyglį.

"Jei turėčiau pasakyti savo nuomonę apie tai, kas vyksta pasauliniu mastu, [smaigų] baltymas yra vienas iš labiausiai išgalvotų toksinų ar nuodų, kuriuos kada nors sukūrė žmogus", - teigė jis. "Ir šio toksino tikslas - nužudyti milijardus žmonių, niekam to nepastebint. Taigi, tai yra nuodai, turintys tikslą."

Jo nuomone, dėl visuotinių užraktų pacientai į ligonines patekdavo vėliau ligos progresavimo metu, o naudojami protokolai buvo sukurti "siekiant suprojektuoti mirtį ir žalą [tam, kad] sukeltų visą baimę", siekiant pateisinti planetos skiepijimą ir ilgesnį mūsų visų veikimą spyglių baltymu.

Dėl per daug įvairių mirčių bus sunku suversti kaltę vakcinai

Jis piešia labai nerimą keliantį vaizdą, kaip vakcina ketina žudyti žmones, niekada nepadarydama savęs akivaizdžia kaltininke. Jis sako, kad vakcinos "spike" baltymas bus paskirstytas po visą organizmą per mRNA ir bus gaminamas įvairiuose organizmo audiniuose.

"Tie audiniai bus atpažįstami kaip svetimi ir sukels daugybę autoimuninių reakcijų. Taigi mirčių, kurios turėtų įvykti po skiepų, niekada nebus galima priskirti nuodams! Jos bus per daug įvairios, jų bus per daug ir jos vyks per ilgą laiko tarpą, kad suprastume, jog buvome apnuodyti", - sakė jis.

Vakcinos gebėjimas sustiprinti jau esamas ligas reiškia, kad dėl žmonių mirčių bus kaltinamos bet kokios jų pagrindinės ligos, net jei kitaip tos ligos niekada nebūtų jų pražudžiusios. Tai gali būti vakcinos paskatinti vėžio paūmėjimai, nuo kurių miršta pacientai, o dėl jų mirties būtų kaltinamas vėžys, o ne vakcina. Panašiai ir diabetu sergančių žmonių, kuriuos ištinka insultas, ir hipertenzija sergančių žmonių, kuriuos ištinka širdies priepuolis, ligos bus priskiriamos šioms ligoms, o ne vakcinoms.

Nors kai kam tai gali skambėti neįprastai, jis tiki, kad "galutinio žaidimo" supratimas suteikia daug aiškumo. Kadangi vakcinos moksliniu požiūriu neturi prasmės, jis mano, kad tai yra labiau tikėtinas paaiškinimas.

"Tačiau manau, kad jei žmonės supras, koks yra ketinimas, jie supras, kodėl įvyko tai, kas įvyko. Bloga logika, prievarta, slopinimas - visa tai yra pateisinama, jei supranti, kad yra didesnis planas. Šis planas yra užtikrinti, kad galėtume kontroliuoti ir išžudyti didelę dalį gyventojų, niekam neįtariant, kad buvome nuodijami", - teigė jis.

Šiek tiek panašios pozicijos laikėsi ir kiti žinomi gydytojai, tarp jų buvęs Pasaulinio vakcinų ir imunizacijos aljanso (GAVI) vyresnysis projektų vadovas Geertas Vanden Bosschas (Geert Vanden Bossch) ir daug publikacijų paskelbęs gydytojas ir COVID-19 ekspertas daktaras Peteris McCulloughas (Peter McCullough).

Kitas ekspertas, buvęs "Pfizer" viceprezidentas ir vyriausiasis mokslininkas alergijos ir kvėpavimo takų srityje, daktaras Michaelas Yeadonas (Maiklas Jadonas), skelbdamas daktaro Chetty vaizdo įrašą "Telegram", sakė: "Daktaras Chetty: "Vakcinų įpareigojimai yra nelogiški ir gąsdinantys, nes daugumai iš pradžių nėra didelio pavojaus užsikrėsti šiuo virusu ir vakcinos neapsaugo nuo infekcijos ar perdavimo. Taigi, jos nesuteikia naudos visuomenei, o tik galimą individualią naudą", - teigė jis.

"Mes NIEKADA neverstume žmonių daryti kažko, kas naudinga tik jiems, ir net tada, esant mažai tikėtinoms aplinkybėms. Tai beprotybė. Atsisakykite", - pridūrė jis, turėdamas omenyje pavojingas vakcinas, rašo Cassie B.

Šio straipsnio šaltiniai:

LifeSiteNews.com

LifeSiteNews.com

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
06.11.2019 laikas 16:01 Receptai – Patiekalai Bulviniai Blynai Su Grybų Ir Kumpio Padažu

Bulves nuskutame, nuplauname, sutarkuojame smulkia tarka. Nupilame susidariusį skystį (jeigu bulvės šviežios). Į bulvių tarkius įmušame kiaušinį, įtarkuojame svogūną, beriame miltus, druską, pipirus ir viską gerai išm...

Skaityti daugiau

11.09.2019 laikas 19:30 Receptai – Patiekalai Karališkas obuolių pyragas: stulbinančiai skanus
Skanus pyragas su trapia tešla, grietinėle ir traškiu pabarsimu. Tikrai karališkas.

Skaityti daugiau

16.08.2019 laikas 19:58 Receptai – Patiekalai Bandeles su obuoliais. Be orkaitės ir be mielių
Labai paprastos ir skanios keptos bandeles su obuoliais. Gaminame keptuvėje, orkaitė nereikalinga. Pabadykite pasigaminti! Išsamų bandelių su obuoliais paruošimą žiūrėkite vaizdo įraše žemiau. Skanaus!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
18.03.2024 laikas 19:45 Kaip liaudiškomis priemonėmis mažinti padidėjusį kraujospūdį?

Dauguma sergančiųjų pradine hipertenzijos stadija nei neįtaria, kad jų kraujospūdis nuolat yra padidėjęs. Jei kraujospūdis yra nežymiai pakilęs, jokių nemalonių pojūčių neatsiranda, todėl liga nustatoma tik profilaktiškai pasitikrinus sveikat...

Skaityti daugiau

18.03.2024 laikas 19:15 Kokie produktai kraujyje PAGAUSINA HEMOGLOBINO LYGĮ?

Pablyškimas, bendras kūno silpnumas, galvos skausmai, prastas apetitas, nuovargis - tai akivaizdūs žemo hemoglobino lygio kraujyje požymiai. Kokių produktų reikia vartoti, norint kraujyje pagausinti žemą hemoglobino lygį? Sumažėjęs hemoglobino lyg...

Skaityti daugiau

18.03.2024 laikas 18:21 Kokias paslaptis saugo „išrinktųjų šventykla“, į kurią įleidžiami tik „ypatingi“ mormonai?

Į šiaurę nuo Meksikos sostinės, vos kelios minutės kelio automobiliu nuo vietinių lankytinų vietų - zoologijos sodo ir Aragono miško - stovi paslaptingas labai didelių matmenų objektas. Šviesus neįprastos formos pastatas smarkiai kontrastuoja su v...

Skaityti daugiau