Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Istorijos Paslaptys » 2021 » Gruodžio » 6

2500 metų amžiaus Tibeto tekste aptiktas tikslus koronaviruso ir jo Epidemijos aprašymas

Prieš 2,5 tūkstančio metų Tibete buvo parašytas medicininis traktatas, kuriame neįtikėtinai šiuolaikiškai aprašomas medžiagos, sukeliančios plaučių ligos epidemiją. Traktate nurodoma, kad šios medžiagos dalelės yra apvalios ir turi bukus išsiplėtimus - juk tai taip primena koronaviruso aprašymą.

Kaip rašoma rankraštyje Giud Ži (Gyud Zhi), kurio amžius apie 2,5 tūkstančio metų, jau tais laikais Tibeto ir Himalajų medikai suprato, kokia yra masinės epidemijos priežastis, ir net aprašė medžiagą, kuri sukelia tokią epidemiją.

Kaip rašoma Indijoje leidžiamo laikraščio „Deccan herald“ internetinėje svetainėje, šiame rankraštyje yra pateikiamos medicininės žinios ir apmąstymai apie tikėtinas ligų priežastis. Neseniai buvo pastebėta, kad šiame rankraštyje aprašyta epidemija labai panaši j mūsų dienų koronaviruso pandemiją. Ši epidemija tekste vadinama „nyen rim“.

Tibetas, epidemija, medicina, Himalajai, pandemija, koronavirusas

Tekstas prasideda aprašymu to, kad Kali jugos epochoje žmonės pasidaro pernelyg godūs, netinkamai elgiasi, yra egoistiški ir piktnaudžiauja dvasinėmis jėgomis, kova dėl religijos ir medžiagų, kurios skirtos gyvūnų ir žmonių naikinimui, maišymu.

Toks elgesys pažeidžia dvasių pasaulio (Mara) ir dievų bei deivių pasaulio (Dakini) veiklą, o visa tai baigiasi tuo, kad galiausiai tarp žmonių per kvėpavimą ima plisti epidemijos, kurios netrukus tampa masinėmis (pandemijos).

Tie, kurie tampa nyen rim auka, turi problemų su plaučiais, sunkiai kvėpuoja, kosėja, jaučia skausmus pilve, karščiuoja, prakaituoja, jaučia silpnumą, jiems ant kūno atsiranda tamsios spalvos inkštirai, o žarnyne prasideda infekcija, nuo kurios pradedama viduriuoti krauju.

Toliau pateikiamas nuostabą keliantis aprašymas, kad medžiaga, sukelianti tokią žmonių būseną, yra apvali ir turi bukus išsiplėtimus. Visi matėme koronaviruso sukėlėjo nuotraukas - jis atrodo būtent taip, kaip aprašyta medžiaga. Tačiau prieš 2,5 tūkstančio metų mikroskopų nebuvo. Kaip senieji Tibeto gyventojai galėjo apie tai sužinoti?

Tai dar ne viskas. Tekste rašoma, kad ši medžiaga į žmogaus kūną patenka per viršutinį odos sluoksnį, po to pasiekia raumenis, kraujotakos sistemą, kaulus, kol galiausiai išplinta gyvybiškai svarbiuose organuose.

Medžiaga į žmogaus organizmą taip pat gali patekti per akis, ausis, burną, nosį, analinį kanalą ir šlapimtakius. Ir nurodyta, kad ji dažniausiai patenka per burną ir nosį, todėl žmonės, norėdami apsisaugoti, turi nešioti kaukes (!).

Tibete aptiktame rankraštyje ši medžiaga, savaime suprantama, nėra vadinama virusu, ji vadinama terminu „tre tre ho“. Nurodoma, kad žmogus šios medžiagos negali matyti, ji juda dideliu greičiu (kaip žaibas) ir sudaryta iš „ugnies ir vėjo elementų“.

„Jeigu problemą galima išspręsti, nesijaudinkite. Jeigu problemos negalima išspręsti, nesijaudinkite. Nerimas neišspręs nė vienos problemos“, - taip kalbėjo VIII amžiuje gyvenęs budistų vienuolis Šantideva.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
12.09.2019 laikas 20:52 Receptai – Patiekalai Stulbinantis pyragas su švelniu kremo įdaru

Šio kepinio originalumas yra tame, kad į orkaitę dedama skysta tešla. Bet kepimo procese dėl ingredientų riebumo skirtumų pyragas savarankiškai išsisluoksniuos ir gausis stulbinantis pyragaitis su švelniu kremo įdaru.

...

Skaityti daugiau

29.09.2020 laikas 10:24 Receptai – Patiekalai Varškės pyragas be kiaušinių
Viena mano draugė paklausė, o kodėl tu šį varškės pyragą gamini be kiaušinių, juk vist tiek veganišku jis dėl to netaps, nes yra naudojama varškė. Galiu tik pasakyti, kad jis tiesiog čia nereikalingas, net be jo gaunasi viskas pui...

Skaityti daugiau

28.07.2019 laikas 12:35 Receptai – Patiekalai Stulbinančios spurgos iš stebuklingos tešlos! Minkštos, lengvos ir beprotiškai skanios!
Gaminame namuose. Spurgų receptas. Išsamią informacija apie paruošimą žiūrėkite vaizdo įraše.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
26.04.2024 laikas 20:27 Ar esate subrendęs meilei? Patikrinkite 7 požymius!
Daugelis žmonių svajoja apie tvirtus ir laimingus santykius. Tačiau ne visi yra pasirengę juos užmegzti iš tikrųjų. Dažnai žmonės elgiasi kaip kaprizingi vaikai, griaudami sąjungas dėl savo nesubrendimo. Tad kaip žinoti, ar žmogus yra subrendęs sveik...

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 20:10 Kuo labiau bijote būti apleistas, tuo greičiau būsite apleistas
Dažniausiai santykiai nutrūksta, kai vienas asmuo bijo būti paliktas ar paliktas, net jei tam nėra jokio pagrindo: jis pats sukuria tokį pagrindą. Kartais netiesiogiai, bet jis juos sukuria. Ir pernelyg dažnai jis tikrina siūlą, traukia už jo....

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 19:58 O jūs ar žaidžiate santykių žaidimą?
Visi mėgstame žaisti žaidimus, tai įdomu, malonu, o kartais net pažintina. Ne veltui mūsų gyvenimas lyginamas su žaidimu. Tačiau ne visi žaidimai gali būti naudingi žmogui. Tiksliau, jo vidinei būsenai.

Skaityti daugiau