Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2022 » Gegužės » 12

Staiga Billas Gatesas patvirtina tai, ką mes visą laiką sakėme: Covid yra "tarsi gripas", kurio "mirštamumas mažas"

Šiame straipsnyje gali būti teiginių, kurie atspindi autoriaus nuomonę

Milijardierius eugenikas Bilas Geitsas (Bill Gates) pagaliau prisipažįsta, kad labai klydo dėl Vuchano koronaviruso (Covid-19).

Vienas iš "Microsoft" įkūrėjų sako, kad jis ir kiti save vadinantys šios srities "autoritetai" pernelyg sureagavo į virusą, kuris nekelia tokios didelės grėsmės, kaip jis teigė iš pradžių.

"Tik vasario pradžioje, kai buvau susitikime, fondo ekspertai pasakė, kad "nėra jokių galimybių", kad "Covid-19" galėjo būti suvaldytas", - neseniai pareiškė B. Gatesas.

"Tuo metu mes iš tikrųjų nesupratome mirtinų atvejų skaičiaus. Nesupratome, kad mirtingumas gana mažas ir kad tai daugiausia vyresnio amžiaus žmonių liga, tarsi gripas, nors ji šiek tiek kitokia."

Anksti Gatesas pristatė "Žvėries ženklo" implanto technologiją, kuri bus naudojama viruso "vakcinose".

"Tai buvo gana baisus laikotarpis, kai pasaulis, įskaitant Jungtines Valstijas, nepradėjo budėti taip greitai, kaip reikėjo", - vis dar tvirtina R. Gatesas.

Perklasifikuodami kovidą kaip dar vieną "gripo" virusą, valdantieji planuoja priversti visus skiepytis nuo sezoninio kovido

Tuo metu, kai pasirodė "Omicron" (Moronic) Fauci gripo variantas, skiepai staiga nebebuvo tokie veiksmingi kaip anksčiau, sako Gatesas.

"Atsiradus "Omicron", vakcina nebesumažina perdavimo, beveik visai nesumažina, ypač praėjus maždaug trims ar keturiems mėnesiams po to, kai pasiskiepijote", - sako vakcinų karalius.

Iš esmės Fauci gripas yra tiesiog gripas. Tai pripažįsta ir Gatesas, tai pripažįsta ir JAV Maisto ir vaistų administracija (FDA).

Pasak FDA komisaro Roberto Kalifo (Robert Califf), vyriausiosios komisaro pavaduotojos Džanet Vudkok (Janet Woodcock) ir daktaro Piterio Markso (Peter Marks), vyriausiojo agentūros pareigūno, atsakingo už vakcinas, Kinijos virusas cirkuliuos "artimiausioje ateityje" ir turi būti priimtas kaip dar vienas virusas.

Amerikos medicinos asociacijos žurnalas (JAMA) jį taip ir klasifikuos, o pasaulis turėtų jį laikyti tiesiog dar viena gripo forma, dabar teigia "ekspertai".

Žinoma, jie keičia savo nuomonę todėl, kad dabar nori, jog žmonės kasmet skiepytųsi nuo kovido, kaip ir nuo gripo. Kitaip tariant, kovido injekcijos turėtų tapti sezoniniu ritualu.

"Plačiai paplitęs vakcinų ir infekcijų sukeltas imunitetas, kartu su veiksmingais terapiniais vaistais, gali sumažinti būsimų protrūkių poveikį", - teigia FDA.

"Nepaisant to, atėjo laikas pripažinti, kad SARS-CoV-2, viruso, sukeliančio COVID-19, buvimas yra naujas normalus reiškinys."

"Tikėtina, kad artimiausioje ateityje jis cirkuliuos visame pasaulyje, užimdamas vietą šalia kitų įprastų kvėpavimo takų virusų, pavyzdžiui, gripo. Tikėtina, kad dėl jo kasmet reikės panašiai svarstyti vakcinos sudėties atnaujinimus, konsultuojantis su [FDA]."

Kasmetiniai skiepai nuo kovido užtikrins, kad Didžioji farmacija gaus nuolatinį naujų pajamų srautą iš valstijų ir vietos valdžios institucijų, kurios tikriausiai turės pirkti skiepus už mokesčių mokėtojų pinigus, kad galėtų juos skirti "nemokamai".

"Kasmetinių skiepų poreikis visam laikui yra patogus farmacijos bendrovėms", - rašė "Daily Wire" skaitytojas.

"Manau, kad geresnė alternatyva - skatinti žmones mesti svorį ir įgyti formą, o ligas gydyti terapiniais vaistais. Problema ta, kad pinigų srautai nėra tokie geri kaip skiepų, todėl šios galimybės nebus laikomos tokiomis rimtomis. (Be to, darykite viską, kad nepasentumėte.)"

"Nuo pat pradžių žinojome, kad kartą užsikrėtęs turi daugiau nei 99 % tikimybę pasveikti", - rašė kitas. "Jau nekalbant apie tai, kad Gatesas finansuoja ir finansavo PSO, kad tai būtų vadinama pandemija, siekiant priversti vyriausybę vykdyti įgaliojimus, o jis juokėsi iki pat banko."

Naujausias naujienas apie kinų viruso injekcijas galite rasti svetainėje ChemicalViolence.com.

P komentaras: pasaulio naujienos kitaip, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"...

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
08.06.2019 laikas 18:07 Receptai – Patiekalai Skanus šokoladinis bananų tortas per 15 minučių

Tai labai skanus šokoladinis bananų tortas. Gaminamas ne ilgiau, kaip 15 minučių. Jei pageidaujate, galite leisti pastovėti, kad susigertų visi produktai ir įgautų ypatingą aromatą. Niekas net neatspės, kad ten sausainiai.

...

Skaityti daugiau

08.06.2019 laikas 21:49 Receptai – Patiekalai Gardus šokoladinis pyragas

Paprastai pagaminamas, drėgnas ir gardus šokoladinis pyragas. Šokoladinio pyrago receptas. Skanaus!

Skaityti daugiau

30.04.2020 laikas 08:58 Receptai – Patiekalai Labai Skanus Karamelinis Obuolių Pyragas
Nors šis karamelinis obuolių pyragas ir yra karališkai atrodantis, bet jį tikrai nėra sunku pasigaminti. Karamelinis obuolių pyragas - labai gardus patiekalas, kurį nesunkiai pasigaminsite.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
26.04.2024 laikas 20:27 Ar esate subrendęs meilei? Patikrinkite 7 požymius!
Daugelis žmonių svajoja apie tvirtus ir laimingus santykius. Tačiau ne visi yra pasirengę juos užmegzti iš tikrųjų. Dažnai žmonės elgiasi kaip kaprizingi vaikai, griaudami sąjungas dėl savo nesubrendimo. Tad kaip žinoti, ar žmogus yra subrendęs sveik...

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 20:10 Kuo labiau bijote būti apleistas, tuo greičiau būsite apleistas
Dažniausiai santykiai nutrūksta, kai vienas asmuo bijo būti paliktas ar paliktas, net jei tam nėra jokio pagrindo: jis pats sukuria tokį pagrindą. Kartais netiesiogiai, bet jis juos sukuria. Ir pernelyg dažnai jis tikrina siūlą, traukia už jo....

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 19:58 O jūs ar žaidžiate santykių žaidimą?
Visi mėgstame žaisti žaidimus, tai įdomu, malonu, o kartais net pažintina. Ne veltui mūsų gyvenimas lyginamas su žaidimu. Tačiau ne visi žaidimai gali būti naudingi žmogui. Tiksliau, jo vidinei būsenai.

Skaityti daugiau