Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2021 » Gruodžio » 29

ATSAKYMAS: 1918 m. ispaniškojo gripo metu mirė tik "paskiepytieji"

(Paranormal) Viskas, ką manėte žinantys apie liūdnai pagarsėjusį 1918 m. "ispaniškojo gripo" protrūkį, tikriausiai yra klaidinga.

Pasirodo, kad vieną žinomiausių naujausios istorijos pandemijų iš tikrųjų sukėlė "vakcinos", kurios neva buvo įvestos jai sustabdyti - panašiai kaip šiandien Wuhan koronaviruso (Covid-19) "vakcinos" platina daugiau covid.

Dr. Salas Martinganas (Sal Martingano), FICPA, aiškina, kad masinis skiepijimas per ispaniškąjį gripą iš tikrųjų sukėlė žmonių mirtį. Iš tikrųjų vieninteliai žmonės, kurie mirė per šį sunkų išbandymą, buvo tie, kurie buvo pasiskiepiję.

Dr. Eleonora McBean (Eleanor McBean), medicinos mokslų daktarė, medicinos mokslų daktarė, savo knygoje "Pasmerktas skiepijimas" aiškina, kad ji yra 1918 m. ispaniškojo gripo "neskiepytoji". Ji ir toliau ragina žmones iš naujo pažvelgti į šį istorinį įvykį per naują prizmę, o tai padaryti ji padeda skaitytojams savo knygoje.

Iš tikrųjų McBean parašė antrąją knygą "Skiepai... Tylusis žudikas", kurioje išsamiau aptariami pirmojoje knygoje pateikti atskleidimai. Jos pateikti įrodymai rodo, kad vakcinos, o ne pats gripas (jei jis apskritai kada nors buvo...) yra tikrasis kaltininkas, dėl kurio mirė dešimtys milijonų žmonių.

"McBean, kaip žurnalistės ir neskiepytąjį išgyvenusios moters, pasakojimas apie 1918 m. "ispaniškąjį gripą" reikalauja, kad istorinis šio įvykio pagrindas būtų peržiūrėtas ne kaip "sąmokslo teorija", bet su įrodymais, kurie "jums "pasišiauš plaukus", - rašo daktaras Martinganas.

"McBean pateikia įrodymų, kad buvo sukompromituoti ne tik 1918 m. "ispaniškojo gripo", bet ir poliomielito bei kiaulių gripo epidemijų istoriniai įvykiai."

Pirmasis ispaniškojo gripo atvejis įvyko karinėje bazėje Kanzase, kur buvo atliekami vakcinos eksperimentai.

Kadangi Ispanija tiek Pirmojo, tiek Antrojo pasaulinio karo metu išliko neutrali ir necenzūravo savo spaudos, kaip tai vyko kitur, ji taps pirmąja šalimi pasaulyje, kurioje 1918 m. buvo pranešta apie gripo epidemiją.

Tai paaiškina, kodėl Ispanija buvo paskelbta atpirkimo ožiu dėl to, kas vėliau buvo pavadinta "ispaniškuoju gripu". Tačiau paaiškėjo, kad pirmasis tikrasis mirtinos ligos atvejis iš tikrųjų įvyko Kanzase, karinėje bazėje, kur buvo atliekami eksperimentai su vakcina.

Ruošdamiesi Pirmajam pasauliniam karui, Rilio forto kariškiai, kur anksčiau buvo sukurta daugybė vakcinų, atliko masinį skiepijimo eksperimentą. Tai lėmė, kad "pacientas nulis" atsirado Jungtinėse Valstijose, o ne Ispanijoje.

Jei istorija būtų sąžininga, iš tikrųjų tai būtų vadinama 1918 m. Jungtinių Valstijų kariniu gripu. Tačiau dėl didelės Rokfelerių šeimos ir kitų "Big Pharma" globalistų įtakos kaltė buvo suversta Ispanijai.

"Besikurianti farmacijos pramonė, remiama "Rokfelerio medicinos tyrimų instituto", turėjo tai, ko niekada anksčiau neturėjo - daugybę bandomųjų žmonių", - aiškina Martinganas.

"Iš JAV kariuomenės pirmojo šaukimo į kariuomenę gautas bandomųjų asmenų fondas išaugo iki daugiau kaip 6 milijonų vyrų."

epidemija, pandemija, maras, 1918 m., sveikata, medicina, mokslas

Nebuvo jokio ispaniškojo gripo: tai buvo bakterinis meningitas, kurį sukėlė vakcinos.

Tik po karo autopsijos parodė, kad milijonai žmonių, mirusių nuo "ispaniškojo gripo", iš tikrųjų mirė nuo vakcinų sukelto bakterinio meningito. (SUSIJĘ SU ŠIA TEMA: Poliomielito protrūkius praeityje taip pat sukėlė ne oro lašeliniu būdu plintanti liga, o žmogaus sukurtos cheminės medžiagos).

"Jį sukėlė atsitiktinai suleista eksperimentinė bakterinio meningito vakcina, kuri iki šiol imituoja į gripą panašius simptomus", - aiškina Martinganas. "Masinis, daugkartinis papildomų vakcinų užpuolimas nepasiruošusių karių ir civilių imuninės sistemos sukūrė "žudymo lauką"."

Įdomu tai, kad vadinamuoju ispaniškuoju gripu nesusirgo tik tie žmonės, kurie vengė injekcijų. Tie žmonės, tarp jų ir Makbėjus, toliau gyveno normalų gyvenimą ir netgi pasakojo apie tai, ką matė tuo siaubingu metu.

Nors iš pradžių injekcijas gaudavo daugiausia kareiviai, ilgainiui didžiulis injekcijų likutis buvo skirtas civiliams gyventojams. Tai sukėlė masinę Amerikos civilių gyventojų mirtį.

"Bijodama, kad namo grįžtantys kareiviai išplatins ligas savo šeimoms, JAV vyriausybė vykdė didžiausią istorijoje vakcinų "baimės" kampaniją", - rašo Martinganas.

"Žmonių populiacija buvo naudojama kaip mokslinių tyrimų ir plėtros laboratorija eksperimentinėms vakcinoms išbandyti... Dešimtys milijonų civilių gyventojų mirė taip pat, kaip ir kariai."

Kaip ir šiandien, to meto gydytojai dažniausiai nekreipė dėmesio į tai, ką jie matė vykstant masinių injekcijų kampanijai. Užuot ją sustabdę, kad išgelbėtų gyvybes, jie iš tikrųjų toliau intensyvino injekcijų kampaniją, dėl to mirė daug daugiau žmonių.

"Septyni vyrai krito negyvi gydytojo kabinete po to, kai buvo paskiepyti", - savo knygoje apie tuo metu skleistą propagandą rašo McBean. "Jų šeimoms buvo siunčiami laiškai, kad jie žuvo kovoje".

Iš viso Pirmojo pasaulinio karo kariams iš JAV buvo suleista nuo 14 iki 25 neišbandytų eksperimentinių injekcijų, ir visos jos buvo suleistos vos per kelias dienas viena po kitos. Tai vienu metu sukėlė sustiprėjusių ligų kaskadą, dėl kurios medicinos sistema kaltino "ispaniškąjį gripą".

"Gydytojai tai pavadino nauja liga ir ėmė slopinti simptomus papildomais vaistais ar vakcinomis", - toliau aiškina Martingano.

Šis blaivus pasakojimas apie tai, kas iš tikrųjų nutiko per 1918 m. vadinamojo ispaniškojo gripo pandemiją, daug ką paaiškina apie tai, su kuo pasaulis šiuo metu susiduria dėl naujausio apgaulingo plandemijos epizodo, vadinamo "kovidu". Tuomet visa tai buvo melas, o šiandien tebėra melas.

Naujausius pranešimus apie vakcinas galite rasti svetainėje Vaccines.news.

Šio straipsnio šaltiniai:

RightsFreedoms.wordpress.com

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
22.09.2019 laikas 14:42 Receptai – Patiekalai Greitai paruošiami sviestiniai sausainiai
Kambario temperatūros sviestą labai gerai išsukite su cukraus pudra ir vanilės ekstraktu. Paruoštą sausainių tešlą dėkite į konditerinę rankovę ir ant kepimo popieriumi išklotos skardos formuokite sausainius.

Skaityti daugiau

11.09.2019 laikas 20:18 Receptai – Patiekalai Paprasčiausias ir sėkmingiausias naminės duonos receptas

Su kvapnia, traškia plutele, tikras skanumėlis. Skanios naminės duonos receptas gaminkite duoną patys namuose!

Skaityti daugiau

24.09.2018 laikas 07:37 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai artrito gydymui
Artritas liaudies medicinoje, Artritas, artrito gydymas, liaudiškomis priemonėmis, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
01.05.2024 laikas 18:57 Oficialiu tyrimu patvirtinta, kad vitaminas D padeda kovoti su visomis vėžio formomis

Dr. Mercola sako, kad jis primygtinai rekomenduoja kasdien protingai būti saulėje, o viena iš priežasčių yra ta, kad tai padeda natūraliai optimizuoti vitamino D kiekį. Mažas vitamino D kiekis siejamas su padidėjusia vėžio rizika1 , o vitaminas D ...

Skaityti daugiau

01.05.2024 laikas 18:24 3 Zodiako ženklai, kurių širdys tyriausios
Pasaulyje, kuriame tiek daug sudėtingų dalykų, širdies tyrumas šviečia kaip švyturys, simbolizuojantis nuoširdumą, gerumą ir geranoriškumą kitų atžvilgiu. Tyrų širdžių žmonės spinduliuoja užuojautos ir nuoširdumo aurą. Tarp Zodiako ženklų trys išsisk...

Skaityti daugiau

01.05.2024 laikas 18:12 Trys priežastys, kodėl vyrai anksčiau ar vėliau meta net geras moteris

Nepriklausomai nuo aplinkybių, paprastai yra bendros priežastys, kurias jūsų buvęs tikriausiai slepia - paslaptys, neleidžiančios jam iki galo išreikšti savo jausmų.

Skaityti daugiau