Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2022 » Sausio » 7

Kanadoje tarp jaunų suaugusiųjų plintanti sukrečianti liga, kuri sukelia greitą kognityvinių gebėjimų susilpnėjimą

Kanados Naujojo Bransviko provincijos informatorius teigia, kad tarp jaunų žmonių plinta nauja "paslaptinga" liga, dėl kurios sparčiai blogėja pažinimo funkcijos.

Įdomu tai, kad tai vyksta jau kelerius pastaruosius metus, o iš tikrųjų suaktyvėjo, kai pagal operaciją "Warp Speed" pasirodė "vakcinos" nuo Vuchano koronaviruso (Covid-19).

The Guardian ją apibūdina kaip "progresuojančią neurologinę ligą", kuria suserga jauni žmonės, anksčiau neturėję jokių sveikatos problemų ar dirgiklių. Kai kurie iš jos simptomų - greitas svorio kritimas, nemiga, haliucinacijos, mąstymo sunkumai ir ribotas judrumas.

Šiuo metu oficialiai tiriami 48 šios mįslingos ligos atvejai. Pirmą kartą apie šią neįvardytą ligą buvo paskelbta 2021 m. pavasarį, iškart po to, kai Donaldo "vakcinos tėvo" D. Trumpo paspartintos injekcijos pradėjo pasiekti plačiąją visuomenę.

"Man tikrai kelia nerimą šie atvejai, nes atrodo, kad jie taip greitai vystosi", - cituojamas pranešėjas. "Aš nerimauju dėl jų ir mes privalome jiems pateikti kokį nors paaiškinimą".

Taip pat atrodo, kad kai kuriais atvejais ši būklė yra užkrečiama. Mažiausiai dviem žmonėms, turėjusiems artimų kontaktų, bet neturintiems genetinių sąsajų su oficialiais atvejais, netikėtai pasireiškė panašūs simptomai, o tai leidžia manyti, kad gali būti susiję su aplinkos veiksniais.

Tai rodo šie naujausi atvejai:

- Jaunam vyrui pasireiškė demencijos ir ataksijos simptomai. Jo žmona, kuri tapo jo globėja, staiga pradėjo prarasti miegą, atsirado raumenų nykimas, demencija ir haliucinacijos. Jos būklė dabar blogesnė nei jo.

- Trisdešimtmetė moteris, kuri apibūdinama kaip nekalbanti, dabar turi naudotis maitinimo vamzdeliu ir pernelyg seilėtis. Jos slaugytojai, 20-metei slaugos studentei, taip pat neseniai pradėjo reikštis neurologinio nuosmukio simptomai.

- Jauna motina greitai neteko beveik 60 kg, jai atsirado nemiga ir haliucinacijos. Smegenų vaizdai rodo pažengusius atrofijos požymius.

Kanadiečiai įtaria, kad vyriausybė slepia informaciją

Pranešėjas, kuris yra "Vitalité Health Network" darbuotojas, paprašė anonimiškumo, nes baiminasi pasekmių už pasisakymą. Tačiau šis asmuo vis dėlto jautė pareigą prabilti.

"Tai nėra Naujojo Bransviko liga", - sakė asmuo. "Tikriausiai mes esame tas regionas, kuris iškelia vėliavą, nes daugiausia esame kaimo vietovėje ir ten, kur žmonės gali būti labiau veikiami aplinkos veiksnių."

Specialioji neurodegeneracinių sutrikimų klinika, dar vadinama proto klinika, šiuo metu yra atvejų, į kuriuos kreipiamasi tiek iš regiono, tiek iš aplinkinių provincijų, surinkimo centras. Gydytojai sako, kad jie "nežino" ligos priežasties.

Bandydami numalšinti nuogąstavimus, pareigūnai teigė, kad aštuoni žinomi mirtini šios mįslingos ligos atvejai buvo "klaidingos diagnozės", o ne pačios ligos rezultatas. Aukos, kurios, atrodo, "pasigavo" paslaptingą ligą, taip pat mirė nuo "nesusijusių patologijų".

Ar šis paaiškinimas ilgainiui pasiteisins, kol kas nežinoma. Tikriausiai tai priklausys nuo to, kiek dar žmonių ja susirgs ir ar ji toliau plis, ar mažės.

"Tai, kad čia turime jaunesnį pacientų spektrą, labai stipriai prieštarauja tam, kam, atrodo, pirmenybę teikia Naujojo Bransviko vyriausybė, - kad šios grupės atvejai klaidingai suplakami į vieną", - sakė Kanados visuomenės sveikatos agentūros mokslininkas, kuris specializuojasi neurodegeneracinių ligų srityje, bet neturi teisės kalbėti kaip oficialus asmuo.

Pranešama, kad Naujojo Bransviko pareigūnai atsisako atlikti tyrimus dėl įtariamų aplinkos veiksnių, todėl kai kurie regiono gyventojai spėlioja, kad vyksta tam tikra politinė priedanga.

"Jei grupė žmonių norėjo išugdyti sąmokslo teorijų šalininkus, tai mūsų vyriausybė puikiai padirbėjo tai skatindama", - sakė vienos aukos, kuri mirė netrukus po to, kai jai išsivystė psichikos sutrikimas, dėl kurio sparčiai blogėjo jos būklė, tėvas Laurie Beatty (Laurie Beatty).

Daugiau susijusių naujienų rasite tinklalapyje Twisted.news.

Šio straipsnio šaltiniai:

TheGuardian.com

Planet-Today.com

O ką jūs manote? Prisijunkite per telegram paskyra ir komentuokite. Prisijunkite prie telegram kanalo, kad sužinotum pirmas.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
10.01.2019 laikas 14:51 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai kaip gydytis kaštonais
Liaudies medicinos patarimai - kaip būti sveikiems ir išsaugoti sveikatą. Paprastasis kaštonas liaudies medicinoje, kaštonais, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina.

Skaityti daugiau

22.06.2019 laikas 09:18 Receptai – Patiekalai Sveikuoliški moliūgų blynai

Gardžių ir sveikų moliūgų blynų receptas. Skanaus!

Skaityti daugiau

09.10.2019 laikas 18:45 Receptai – Patiekalai Sultingi Mėsos Zrazai + Receptas (Video)
Pradžiai darome įdarą: pjaustome svogūnų laiškus ir 3 kietai virtus kiaušinius. Viską dedame į atskirą indą, į įdarą galima berti truputį druskos, truputį pipirų, jei norite dar kokių nors prieskonių, tai dėkite į faršą....

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
16.04.2024 laikas 11:57 Ateina "100 kartų blogesnė" nei KOVID paukščių gripo "pandemija" psy-opas

Pasak "mokslo", artėjanti paukščių gripo pandemija bus "100 kartų baisesnė nei COVID" - ne todėl, kad ji iš tikrųjų kelia realią grėsmę, bet todėl, kad valdžios atsakas į visas netikras naujienas apie ją bus nepanašus į nieką, ...

Skaityti daugiau

16.04.2024 laikas 09:28 Izraelio rezervate pastebėta šešiakojė kalnų gazelė
Vakarų Izraelio gamtos rezervate pastebėta labai neįprasta gazelė - jai iš nugaros išaugo papildoma galūnių pora. Tačiau laukinės gamtos ekspertai teigia, kad gyvūnas yra "sveikas" ir "stiprus".

Skaityti daugiau

16.04.2024 laikas 09:16 Dirbtinio lietaus sukėlimas 1916 m. sukėlė tikrą potvynį
Hatfildas ir didysis San Diego potvynis: Čarlzas Hatfildas perskaitė apie "Rainmaking (Lietaus sukėlimą)" ir ėmė kurti savo lietaus sukėlimo metodus. Iki 1902 m. jis sukūrė slaptą 23 cheminių medžiagų mišinį didelėse cinkuotose garinimo talpyklose, k...

Skaityti daugiau