Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2022 » Spalio » 24

CDC pagautas naudojantis "Pfizer" ryšių su visuomene įmone visuomenei plauti smegenis

Dabar žinome, kad ta pati viešųjų ryšių įmonė, kurią farmacijos milžinės Pfizer ir Moderna pasamdė reklamuoti Wuhan koronaviruso (Covid-19) "vakcinas" per visą plandemijos laikotarpį, yra įsitvirtinusi ir JAV Ligų kontrolės ir prevencijos centre (CDC).

Pranešama, kad "Weber Shandwick" gavo 50 mln. dolerių vertės sutartį prisijungti prie CDC "Virusinių ligų skyriaus komandos". Jos tikslas - skatinti "komunikaciją sveikatos klausimais", kaip laisvai apibrėžiama ši sąvoka.

Šiame straipsnyje gali būti teiginių, kurie atspindi autoriaus nuomonę

Tuo pat metu "Weber Shandwick" yra "Pfizer" partnerė mažiausiai nuo 2006 m., dirbusi su bendrove, kad padidintų jos žinomumą visuomenėje. Birželio mėn. ji taip pat bendradarbiavo su bendrove "Moderna" po sėkmingos šios bendrovės mRNA (pasiuntinių RNR) Kinijos viruso injekcijos.

Tai reiškia, kad ta pati bendrovė, aktyviai propaguojanti privačius farmacijos interesus, taip pat dirba vadinamojoje viešojoje vyriausybinėje agentūroje, kuri vadovauja sveikatos politikai. Tai vadinama interesų konfliktu. (Susijęs: Prisimenate, kai CDC buvo pagauta šalinanti iš VAERS pranešimus apie kovidų injekcijų sukeltus sužalojimus?)

CDC išleidžia JŪSŲ mokesčių dolerius kovidų skiepams ir skiepams nuo gripo reklamuoti

Vien iš kovidinių skiepų vakcinų korporacijos, įskaitant "Pfizer" ir "Moderna", pernai gavo 34 mlrd. dolerių pelno. JAV dolerių per sekundę - tai daugybė pinigų už tai, kas niekada nebuvo įrodyta, išskyrus tai, kad kenkia organizmui ir lemia ankstyvą mirtį.

Kai bus išleista daugiau "stiprintojų", į Didžiosios farmacijos kasą įplauks dar daugiau pinigų. Ir tai nebūtų įmanoma be "Weber Shandwick" pagalbos ir jos įtakos CDC ir Didžiajai farmacijai.

Jungtinės Valstijos jau įsigijo apie 171 milijoną dozių visiškai naujų "bivalentinių" stiprintuvų, kurie stumiami dėl naujausių Omikrono varianto ir subvariantų, kuriuos daugelis vadina Moroniniu variantu.

Bivalentinius stiprinamuosius preparatus gali gauti vos penkerių metų vaikai.

Iš vieno darbuotojo "LinkedIn" paskyros žinome, kad "Weber Shandwick" šiame diegime dalyvauja CDC Nacionalinis imunizacijos ir kvėpavimo takų ligų centras (NCIRD).

"Taip džiaugiuosi, kad šiandien pradedu eiti naujas pareigas!" - rašė darbuotojas socialinės žiniasklaidos platformoje. "Prisijungiu prie "Weber Shandwick" kaip klientų aptarnavimo direktorė, padedanti vykdyti sutartį, kurią gerai pažįstu, CDC NCIRD!"

Kitas darbuotojas šiam asmeniui atsakė teigdamas: "Sveiki sugrįžę į komandą!"

"Weber Shandwick" taip pat ėmė pinigų iš vyriausybės mainais už pagalbą reklamuojant sezoninio gripo skiepus. Šiam sandoriui, kuris buvo sudarytas 2020 m., t. y. tais pačiais metais, kai pasirodė Fauci gripas, buvo išleista apie 50 mln. dolerių mokesčių mokėtojų pinigų.

"Į jos pareigas įėjo socialinės žiniasklaidos pranešimų ir straipsnių, reklamuojančių vakcinas, platinimas ir pranešimų spaudai siuntimas žiniasklaidai", - apie tai, ką "Weber Shandwick" daro šiems klientams, praneša En-Volve.com.

"Ji taip pat dalyvavo "mokamoje žiniasklaidoje" - tai įprastas reklamos eufemizmas".

Svarbu pažymėti, kad "Weber Shandwick" tuo pačiu metu dirbo ir "Pfizer", ir "Moderna", vykdydama jų skiepų kampanijas, nors šios dvi įmonės yra konkurentės. Kartu su CDC sutartimis tai reiškia kelis interesų konfliktus vienu metu.

"Šis naujas pranešimas, kad CDC turėjo sutartį su ta pačia ryšių su visuomene įmone, atstovaujančia COVID-19 vakcinos gamintojams, kelia rimtą susirūpinimą", - rašė senatorius Rendas Polas (Rand Paul, R-Ky.), pridurdamas, kad jis ne kartą klausė federalinių pareigūnų apie interesų konfliktus.

"Amerikos žmonės nusipelno skaidrumo, todėl kitais metais mūsų komitetas nuodugniai ištirs šiuos interesų konfliktus", - pridūrė R. Paulas.

Šiuo metu "Weber Shandwick" yra antroji pagal dydį pasaulyje ryšių su visuomene įmonė, skelbia "Provoke Media".

Naujausias naujienas apie Fauci skiepus nuo gripo galite rasti svetainėje ChemicalViolence.com.

P komentaras: užsienis rašo, todel tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Patiko pasidalinkite.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
08.11.2017 laikas 09:20 Receptai – Patiekalai Arbata slopinanti karščiavimą
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: karščiavimas. Ingredientai: avietės vaisiai, liepos žiedai, triskiautis lakišius, raudonėlis, raktažolė, varnalėšos šaknys, juoduogio šeivamedžio žiedai

Skaityti daugiau

04.09.2019 laikas 22:00 Receptai – Patiekalai Pyragaičiai su kumpiu ir sūriu prie arbatos!

Aš myliu skanius ir paprastus receptus! Išsamų maisto gaminimo receptą rasite trumpame vaizdo įraše

Skaityti daugiau

10.07.2019 laikas 21:39 Receptai – Patiekalai Nepaprastai skanūs abrikosai sirupe
Gaminame namuose skanius abrikosus sirupe. Abrikosai kruopščiai nuplaunami ir pašalinami kauliukai. Išspaudžiame pusės citrinos sultis. Laikykite vėsioje vietoje. Štai ir viskas! Mūsų abrikosai yra paruošti. Gero apetito!...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 20:55 Sąnariams padės citrina ir jodas
Įvairių ligų gydymui aš dažnai naudoju liaudiškus receptus. Jums pateikiu tuos, kurie padėjo man pačiai.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:09 Kokie vaistiniai augalai palengvina gripo pasekmes?

Šaltyje atsirandantis, o šilumoje pranykstantis kosulys gali pažymėti refleksinę organizmo reakciją į šaltį, aštrius kvapus, dūmus, dulkes. Staiga kosėti žmogus dažnai pradeda, kai suserga virusine infekcija. Tokiu atveju būtina nustatyti kosulį s...

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 17:21 Poltergeistas Grotono ūkyje, Konektikute
Veiksmo vieta - ūkis Grotono mieste, Konektikuto valstijoje, JAV. Ūkyje gyveno pagyvenusi pora, 70 metų ponas Hemstedas ir jo žmona, ramiai ir taikiai gyvenę santuokoje daugiau kaip 30 metų, ir 13 metų sūnėnas Frenkis Gardneris bei jo jaunesnis broli...

Skaityti daugiau