Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2021 » Gruodžio » 11

Jauni ir sveiki žmonės kenčia nuo TRAGINIO šalutinio COVID vakcinų poveikio

Ilgėja žmonių, patyrusių tragiškų pasekmių dėl Wuhan koronaviruso (COVID-19) vakcinų, sąrašas, į kurį patenka jauni žmonės ir visiškai sveiki sportininkai, kurie dėl šalutinio poveikio griuvo arba mirė.

Žiniasklaida elgiasi taip, tarsi tokie dalykai būtų normalūs, tačiau taip nėra. COVID-19 vakcinos naikina širdį ir sukelia kraujo krešulius.

Viena naujausių aukų - Florianas Dagoury, pasaulio rekordininkas statinio kvėpavimo sulaikymo laisvuoju nardymu (angl. freediving). Prieš skiepijimą "Pfizer" vakcina jis galėjo sulaikyti kvėpavimą 10 minučių ir 30 sekundžių. Po antrosios dozės jo nardymo našumas sumažėjo apie 30 proc. ir jam buvo diagnozuotas miokarditas, perikarditas ir triviali mitralinė regurgitacija. Pastaroji yra būklė, kai širdies mitralinis vožtuvas tampa nesandarus ir leidžia kraujui tekėti atgal į kairįjį skilvelį.

Savo patirtimi jis pasidalijo "Instagram" tinkle, sakydamas, kad po antrosios dozės pastebėjo, jog jo širdies ritmas buvo dažnesnis nei įprastai, o kvėpavimo sulaikymo pajėgumas sumažėjo.

"Praėjus dešimčiai dienų po antrosios injekcijos, nuėjau pas kardiologą ir jis man pasakė, kad tai dažnas "Pfizer" vakcinos šalutinis poveikis, nėra ko nerimauti, tiesiog pailsėkite, tai praeis. Praėjus keturiasdešimčiai dienų po antrojo skiepo, mano būklė negerėjo, todėl nuėjau pas kitą kardiologą ir man diagnozavo miokarditą ir trivialią mitralinę regurgitaciją", - rašė jis.

"Dabar sunkiai pasiekiu aštuonių minučių kvėpavimo sulaikymą, 150 metrų dinaminės apnėjos freedivingą ir net turiu stiprų norą kvėpuoti nardydamas 40 metrų gylyje. Mano nardymo rezultatai sumažėjo maždaug 30 procentų".

Tarp kitų sportininkų, kurie gailėjosi pasiskiepiję, yra tenisininkas Jeremy Chardy ir triatlonininkas Antoine'as Mechinas.

Mechino karjera dabar neribotam laikui sustabdyta dėl plaučių embolijos, kuri jam išsivystė pavartojus antrąją mRNA vakcinos dozę. Jis sakė: "Žaloti sveikus žmones, kad būtų išsaugota silpniausiųjų sveikata, - atsilikusios logikos pasirinkimas. Daugiau nesiskiepysiu, jei reikės tai daryti dar kartą".

COVID vakcinos skirtos reprodukcinei sveikatai

Širdies pažeidimai ir insultas yra dažniausiai po skiepijimo pasitaikantys nepageidaujami reiškiniai. Tačiau nerimą keliantis poveikis, kuriam neskiriama daug dėmesio, yra padidėjusi galimo persileidimo ir reprodukcinės sveikatos sutrikimų rizika.

Vakcinų skeptikai skambina pavojaus varpais dėl COVID-19 vakcinų poveikio nėščiosioms, tačiau pagrindinės žiniasklaidos atstovai bando nuslopinti pateikiamą informaciją. (Susiję su šia tema (angl.): Moterų perprogramavimas: Kitas mRNA vakcinų "technologijos" etapas - daugumos JAV mergaičių ir moterų sterilizacija).

Lapkričio 19 d. duomenimis, vakcinų nepageidaujamų įvykių pranešimo sistemoje (VAERS) buvo užregistruotas 3071 persileidimas. Taip pat užfiksuota tūkstančiai menstruacijų sutrikimų ir kraujavimo iš makšties bei gimdos atvejų. Vyrams buvo pranešimų apie sėklidžių skausmą ar patinimą ir erekcijos sutrikimus.

Visi šie poveikiai rodo, kad jie kenkia žmonių reprodukcinei sveikatai. Ypač rizikinga COVID injekciją gauti per pirmąsias 20 nėštumo savaičių - persileidimo rizika siekia 82-91 proc.

Dėl šių skaičių komentare pažymima, kad nėščioms ir krūtimi maitinančioms moterims mRNA vakcinų naudojimas turėtų būti nutrauktas.

Eksperimentinių, genais pagrįstų gydymo metodų teikimas moterims yra neatsakingas, o teiginys, kad saugumo duomenys "kaupiasi", tik prisideda prie vyriausybės propagandos. Viskas dar tik eksperimentinėje stadijoje, o visi iki šiol surinkti duomenys yra preliminarūs, nes prireiks ne vienerių metų, kad susidarytų aiškesnis vaizdas, kaip šios injekcijos gali paveikti moteris ir jų kūdikius.

Daugiau naujienų, susijusių su koronaviruso pandemija ir šalutiniu vakcinos poveikiu, skaitykite svetainėje Pandemic.news.

Šaltiniai:

WakingTimes.com

PolitiFact.com

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
06.10.2019 laikas 18:42 Receptai – Patiekalai Ypatingai Skanus Omletas Prancūziškai

Ypatingas skanus negi profesionalūs virėjai kartais nesugeba pagaminti tinkamai šio patiekalo. Todėl reikia žinoti šio recepto smulkmenas ir paslaptis. Šiandien jūs sužinosite, kaip pagaminti švelnų ir skanų prancūzišką omletą ...

Skaityti daugiau

07.02.2018 laikas 11:13 Receptai – Patiekalai Kaip ruošiamos arbatos
Vaistažolių arbatas geriausia ruošti tik tam skirtuose emaliuotuose neįskilusiuose induose. Nerūdijančio plieno visiškai netinka, nes turi kenksmingų priedų. Nenaudokite aliumininių indų, nes iš jų į arbatą patenka metalo jonų....

Skaityti daugiau

20.08.2019 laikas 12:20 Receptai – Patiekalai Virtinukai su bulvėmis ir šonine

Gaminame namuose. Virtinukai su bulvėmis ir šonine. Virtinukai su bulvių ir šoninės įdaru tiekiami su grietinės-sviesto arba grietinės-spirgučių padažais. Skanaus!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
18.04.2024 laikas 07:14 Šie 3 Zodiako ženklai gali išsiskirti 2024 m
Jei jūsų santykius ištiko krizė, tai gali būti dėl to, kad jūs ir jūsų partneris iš esmės netinka vienas kitam arba žvaigždės nenori, kad išsiskirtumėte, arba dėl abiejų priežasčių. Bet kokiu atveju dėl tam tikrų planetų judėjimo kai kurių Zodiako že...

Skaityti daugiau

18.04.2024 laikas 07:02 Likimas neįsako: Zodiako ženklų poros, kurioms pranašauja išsiskyrimą
Astrologijos pasaulyje daug kalbama apie Zodiako ženklų suderinamumą, apie tai, kurioms poroms lemta būti kartu, kurti harmoningas sąjungas, kupinas meilės ir supratimo. Tačiau yra ir ženklų derinių, kuriuos astrologai laiko ne tokiais laimingais ir ...

Skaityti daugiau

18.04.2024 laikas 06:50 Egipto kapų paslaptys
Mastabų kapavietės, esančios senovės Egipto laidojimo vietose, liudija ankstyvosios Egipto civilizacijos architektūrinį puošnumą ir kultūrinius tikėjimus.

Skaityti daugiau