Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2021 » Lapkričio » 17

Frazė "mirė staiga" yra "Google" paieškos tendencija, norėdama apibūdinti staigias paskiepytų asmenų mirtis

(Paranormal) Pastaraisiais mėnesiais paieškų skaičius pagal terminą "staigi mirtis" išaugo - ši nerimą kelianti tendencija, regis, rodo, kad padaugėjo staigių mirčių, susijusių su vakcinacijos nuo Wuhan koronaviruso (COVID-19) pastangomis.

Tai galima pamatyti naudojantis "Google" naujienų paieškos ir tendencijų priemone, kuri leidžia naudotojams matyti tendencingus arba populiarius interneto terminus ir paieškas.

Įvedus "mirė staiga", paieškos sistema pateikia daug nerimą keliančių sąrašų žmonių, kurie staiga mirė dėl netikėtų ar nepaaiškinamų priežasčių, dažnai priskiriamų plaučių ar koronarinėms problemoms - abu šie reiškiniai yra "Pfizer" ir "Moderna" mRNA vakcinų šalutinis poveikis.

Manoma, kad šios staigios mirtys yra susijusios su COVID-19 vakcinų įvedimu ir įgaliojimais. YouTube vaizdo įrašų gamintojas taip pat surinko kelių šalių duomenis, rodančius staigų mirčių skaičiaus padidėjimą kaip tik tuo metu, kai vyriausybės pradėjo diegti eksperimentines vakcinas.

Nuo COVID miršta daugiau paskiepytų žmonių

Taip pat yra kelių valstijų ir federalinės vyriausybės duomenų, rodančių, kad mirčių tarp visiškai paskiepytų amerikiečių pastaruoju metu smarkiai padaugėjo, kilus infekcijų bangai, tačiau ekspertai sako, kad tai nėra netikėta, nes vis daugiau gyventojų imunizuojasi.

Ligų kontrolės ir prevencijos centras (CDC) parodė, kad nuo spalio 11 d. iki spalio 18 d. bendras mirčių nuo persirgtų ligų skaičius šoktelėjo 51 proc. ir konservatoriai bei vakcinų skeptikai nurodė, kad tai drastiškas padidėjimas, siekiant sustiprinti argumentus prieš privalomo skiepijimo politiką.

Džordžijos valstijos atstovė Marjorie Taylor Greene teigė, kad 40 proc. mirčių per minėtą savaitę buvo paskiepytų asmenų. "Sustabdykite skiepų įpareigojimus ir priverstinį maskavimą", - pridūrė ji.

Tačiau CDC teigė, kad duomenys apie proveržį nėra renkami realiuoju laiku ir gali praeiti kelios savaitės, kol apie atvejį pranešama, todėl šis pokytis nereiškia staigaus mirčių skaičiaus padidėjimo per savaitę.  Be to, proveržio mirčių stebėjimo puslapyje pateikiami tik 16 valstijų ir vietos sveikatos departamentų duomenys, todėl jie neatspindi tikslaus JAV atvejų skaičiaus bet kuriuo metu.

Kituose pasaulio kraštuose daktaras Hamza Duygu iš Šiaurės Kipro Artimųjų Rytų universitetinės ligoninės teigė, kad nėra jokio ryšio tarp staigių mirčių ir vakcinų. Jis pažymėjo, kad pastarosiomis dienomis pasitaikančius staigius mirties atvejus dažniausiai lemia su širdimi susijusios ligos.

"Priešingai, širdies raumens ar perikardo uždegimo išsivystymo dažnis COVID-19 infekcija užsikrėtusiems žmonėms yra apie 3-5 proc. Taip pat faktas, kad po užsikrėtimo COVID infekcija pasitaiko staigių mirčių ir dauguma jų yra susijusios su širdies veikla, o moksliniai tyrimai šia tema tęsiami", - sakė jis.

"Todėl staigios mirties rizika neegzistuoja tiems, kurie buvo paskiepyti, priešingai, tiems, kurie buvo užsikrėtę COVID infekcija. Vadovaujantis šiais moksliniais duomenimis, visuomenė neturėtų dvejoti dėl skiepų".

Anglijoje, jei mirtį patvirtina koroneris, koronerio teismas, spręsdamas dėl mirties priežasčių, vadovaujasi teisinėmis įrodinėjimo taisyklėmis.

Kad mirties liudijime būtų paminėta vakcina, mirtį patvirtinantis medicinos specialistas, remdamasis savo žiniomis, turi būti įsitikinęs, kad vakcina sukėlė mirtį. Tačiau šios informacijos gavimas užtruks ilgiau, nes mirčių registravimas gali užtrukti kelis mėnesius, jei jas tiria koroneris.

Tuo tarpu gydytojai pagal įstatymą privalo patvirtinti mirties priežastį "pagal savo geriausias žinias ir įsitikinimus", o tai reiškia, kad jie, remdamiesi savo medicininėmis žiniomis, turi nuspręsti mirties priežastį, remdamiesi simptomais, fizine apžiūra, ligoninės įrašais, laboratoriniais tyrimais ir kita turima informacija.

Daugiau skaitykite Pandemic.news.

Šaltiniai:

InfoWars.com

NBCMontana.com

NearEastHospital.com

Blog.ONS.gov.uk

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
04.12.2017 laikas 11:14 Receptai – Patiekalai Nuovirai skrandžio darbui palengvinti (vyšnios; mėlynės)
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Skrandis. Ingredientai: Vyšnių, Mėlynių

Skaityti daugiau

01.09.2019 laikas 14:05 Receptai – Patiekalai Skaniausi pyragėliai per 20 minučių
Skanūs pyragėliai su įdaru. Labai sunku nuo jų atsitraukti. Dingsta akimirksniu! Norėdami sužinoti daugiau apie paruošimą, žiūrėkite vaizdo įrašą:

Skaityti daugiau

10.07.2019 laikas 21:12 Receptai – Patiekalai Cepelinai su varške
Gaminame namuose. Cepelinai su varške. Skanių tradicinių cepelinų su varške receptas. Cepelinai tiekiami su spirgučiais ir grietine arba sviesto-grietinės padažu. Skanaus!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 09:51 Istorijos paslaptys "Dievo miestas"
Šis atradimas sukėlė NASA pasipiktinimą, kai mokslininkai Hubble teleskopo padarytoje nuotraukoje aptiko didelį baltą miestą tiesiai kosmose. Nuotrauka buvo paskelbta oficialioje agentūros interneto svetainėje anksčiau, nei ją pavyko paslėpti....

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 09:47 Doto piramidės paslaptys
Doto piramidė iškyla kaip jos kūrėjų išradingumo ir įgūdžių liudijimas. Kiekvienas kruopščiai sudėliotas akmuo, tiksliai apskaičiuotas kampas byloja apie senovės civilizacijos pažangias architektūros žinias.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 08:45 Senovės civilizacijų paslaptys ir mįslės: kas sugriovė senovės civilizacijas?
Žmonijos istorija skaičiuoja tūkstančius metų, tačiau daugybė paslapčių ir mįslių lieka neišspręstos. Pasak visuotinai priimtos nuomonės, žmonija savo kelionę pradėjo kaip primityvi būtybė, palaipsniui evoliucionavo ir tapo vis protingesnė ir pajėges...

Skaityti daugiau