Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2021 » Lapkričio » 19

Vyro nekrologas įspėja "neskiepytus": "Nedarykite to, jei nesate pasirengę kentėti ir mirti"

(Paranormal) Per nugarą perbėgo šiurpas, kai antradienio popietę Bradlis Dynas (Bradlee Dean) per Laisvės sūnų radijo (The Sons of Liberty Radio) programą eteryje perskaitė nekrologą.  Nekrologą iš esmės parašė jis pats, o pradžioje ir pabaigoje buvo pateikti šeimos narių komentarai.  Šiurpą kelianti žinia buvo įspėjimas "neskiepytiems".

(Tim Brown straipsnis perspausdintas iš SonsOfLibertyMedia.com)

Legacy.com paskelbtame nekrologe buvo tokia žinutė: Maiklas "Maikas" Entonis Granata (Michael "Mike" Anthony Granata), kuris mirė 2021 m. lapkričio 1 d. nuo komplikacijų, kilusių po eksperimentinės injekcijos "Moderna COVID" vartojimo.

Štai kas nutiko paties Mike'o žodžiais:

"Daugelis slaugytojų ir ne slaugos personalo maldavo manęs ir mano žmonos paskelbti visuomenei tiesą apie vakciną "Covid-19", nes tiesa apie mirtis nuo šios vakcinos buvo slepiama medikų profesijoje. Pažadėjau, kad šią žinią paskleisiu. 

Taigi, štai mano žinia: Aš bijojau pasiskiepyti, nes bijojau, kad galiu mirti.

Gydytojui primygtinai reikalaujant, pasidaviau spaudimui pasiskiepyti. 

Rugpjūčio 17 d. gavau "Moderna" vakciną ir po trijų dienų pradėjau blogai jaustis.

Niekada nepasveikau, bet ir toliau blogėjau. Man išsivystė multisisteminis uždegimas ir multisisteminis nepakankamumas, kurio medikai negalėjo sustabdyti.

Mano raumenys išnyko, tarsi suiro. 

Kelias savaites gulėjau intensyviosios terapijos skyriuje ir tas kelias savaites buvau badomas adatomis iki 24 kartų per dieną, taip pat vienu metu (nepertraukiamai) gaudavau 6 ar 7 lašelines.

Tai buvo nuolatinis kankinimas, kurio negaliu apibūdinti.

Su manimi nebebuvo elgiamasi kaip su žmogumi, turinčiu jausmus ir gyvenimą.

Buvau ne kas kita, kaip kovidinės vakcinos žmogiškas bandomasis triušis, o gydytojai džiaugėsi galėdami dalyvauti mano žaviame progresavime iki mirties.

Jei norite sužinoti daugiau, klauskite mano žmonos. 

Norėjau, kad niekada nebūčiau pasiskiepijęs.

Jei nesate pasiskiepiję, nesiskiepykite, nebent esate pasirengę kentėti ir mirti".

Sakoma, kad Maikas buvo "geras ir sąžiningas žmogus", buvo "malonus, dėmesingas ir visada mandagus".

Jo šeima teigė, kad jis "nenusipelnė skausmo ir kančių, kurias patyrė", ir kad jis "nusipelnė geresnio".

Kaip liudijimą apie Maiką jo šeima rašė:

Mike'as lankė Las Animaso pradinę ir Gilrojaus vidurinę mokyklas.  Jis baigė San Chosė valstybinį universitetą ir Santa Klaros universitetą, įgydamas kelis mokslo laipsnius.

Maikas buvo protingas žmogus, bet niekada tuo nesididžiavo.  Mike'as pasirinko kasdien apsirengti nuolankumu, gerumu ir švelnumu ir mieliau tyliai dirbo užkulisiuose, darydamas gerus darbus ir nieko už tai nesitikėdamas.

Maiklas buvo licencijuotas profesionalus inžinierius ir įmonių "Engineering By Design", "Design Engineering" ir "Professional Engineering and Design" savininkas. Pastaruosius daugiau nei 10 metų Maiklas dirbo jūrų pramonėje, naudodamas savo intelektinę nuosavybę projektavimo ir inžinerijos srityje, kuri žinoma ir naudojama visame pasaulyje.

Pastaruosius daugiau nei 20 metų Maiklą buvo galima pamatyti du kartus per dieną vaikštinėjantį su savo auksaspalviu retriveriu po apylinkes arba Gavilano koledže su džinsais, marškinėliais ir skrybėle.

Maiklas didžiavosi, kad yra įrankių mėgėjas, tikras automobilių restauravimo entuziastas ir meistras.  

Maikas mėgo leisti laiką su žmona, šunimi, automobiliais ir groti būgnais, nes buvo gabus muzikantas.

Prieš Maiklo mirtį mirė jo broliai Anthony Edward Granata ir Salvatore Anthony Granata.

Jį pergyvena žmona Susie Granata iš Gilrojaus, tėvai Anthony ir Elizabeth Granata iš Morgan Hillo, sesuo Catherine Flowers (John) iš Brentwoodo, Kalifornijoje, dukterėčios: Granata: Heather Trumbull (Christopher), Mindy Peterson (Ryan), Jeannene Brady ir Alyssa Granata, ir didieji sūnėnai ir dukterėčios: Anthony ir Trevor Peterson, Karlie ir Colin Trumbull.

Mike'o niekas negali sugrąžinti atgal, todėl nuoširdžiai užjaučiame jo šeimą, tačiau daugelį galima išgelbėti dalijantis Mike'o istorija.  Taigi, jei mylite žmogų, kuris svarsto galimybę pasidaryti šį mirtiną šūvį, pasidalykite su juo Mike'o istorija ir perspėkite jį.

Daugiau informacijos rasite adresu: SonsOfLibertyMedia.com

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
11.09.2018 laikas 08:01 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nuo nemigos

Nemiga liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai nuo nemigos, nemiga, receptai nuo nemigos, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, kaip gydytis vai...

Skaityti daugiau

24.09.2018 laikas 07:37 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai artrito gydymui
Artritas liaudies medicinoje, Artritas, artrito gydymas, liaudiškomis priemonėmis, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis

Skaityti daugiau

19.09.2018 laikas 08:51 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai gerklės gydymui

Gerklės ligos liaudies medicinoje, liaudiški patarimai gerklės gydymui, gerklės ligos, gerklė, gerklės gydymas, gerklės skausmas, receptai gerklei, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydyt...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
25.04.2024 laikas 07:30 Japonija pirmauja reikalaudama didžiosios farmacijos ir politikų atsakomybės už COVID marmalų genocidą

Žmonių, kurie mirė "pasiskiepiję" nuo Vuchano koronaviruso (COVID-19), artimieji reikalauja kompensacijų iš Japonijos vyriausybės, kuri, kaip ir Jungtinių Valstijų vyriausybė, skiepus stūmė panašiu formatu kaip operacija "Warp Speed...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 07:07 Kodėl kai kurie COVID-19 "vakcinos" šalutiniai poveikiai primena ŽIV simptomus?

Žurnale "AIDS Research and Therapy" paskelbtame atvejo aprašyme atskleidžiama, kad Wuhan koronaviruso (COVID-19) "vakcinos" šalutinis poveikis beveik visiškai atitinka simptomus, susijusius su ūmia ŽIV (žmogaus imunodeficito vi...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 06:50 Koks yra geriausias romėnų inžinerijos pavyzdys?
Visi žino akveduko veikimo principą - transportuoti vandenį pasitelkiant gravitaciją. Tai jau sudėtingas menas, nuolydis turi būti taisyklingas dideliais atstumais (ir švelnus, kad nenusidėvėtų akmuo), o tais laikais jie neturėjo šiuolaikinių geodezi...

Skaityti daugiau