Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2022 » Vasario » 8

Paslaptingi balti krešuliai rasti mirusiems skiepytiems asmenims

Šiame straipsnyje gali būti teiginių, atspindinčių autoriaus nuomonę.

Brighteon.com kanalas High Hopes neseniai pasidalijo vaizdo įrašu, kuriame daktarė Jane Ruby Show aptaria keistus, niekada anksčiau nematytus baltuosius krešulius, rastus mirusiems paskiepytiems asmenims.

Krešulių rasta mirusių žmonių, kurie buvo paskiepyti nuo Wuhan koronaviruso (COVID-19) vakcinomis, venose ir arterijose, kurių dauguma staiga mirė dėl širdies sustojimo ar insulto.

Po pokalbio su sertifikuotu balzamuotoju Ričardu Hiršmanu (Richard Hirschman) apie tai prabilo daugybė kitų žmonių, o kai kurie mokslininkai ėmė svarstyti šį klausimą. Žmonės nori žinoti, kas yra baltų, pluoštinių krešulių gabalėlių, kurie ištraukiami iš mirusiųjų kūnų, nes blokuoja bandymus balzamuoti, viduje.

Vedėja Jane Ruby parodė Hirschmano darytą nuotrauką, kurioje matyti krešuliai. Ištraukti krešuliai buvo labai dideli, kojų ilgio, sudarantys lietą struktūrą, panašią į viso laivo vidaus formą.

Vaizdo įraše taip pat parodyta, kad iš arterinės kraujagyslės pašalintas krešulys suformavo visą koją.

Arterijomis deguonies prisotintas kraujas išnešiojamas į organizmą, o venomis deguonies netekęs kraujas grąžinamas atgal į širdį ir plaučius, kad vėl būtų prisotintas deguonies. Taip sakant, perskirstymas. Patikrinęs ir nuplovęs krešulių gabalėlius, Hiršmanas paėmė mėginius ir atliko cheminę bei struktūrinę medžiagų, sudarančių keistus baltus pluoštus, analizę.

Krešuliai yra labai pluoštiniai, su į plauką panašiomis atšakomis. (Susiję: Laidotuvių direktorius skiepytų žmonių kūnuose rado keistų guminių kraujo krešulių).

Krešuliai gali būti COVID viruso baltymai smaigai

Ruby taip pat pasidalijo daktaro Sucharito Bhakdi vaizdo įrašu, kuris pats įtarė, iš ko gali būti sudaryti krešuliai.

Bhakdi mano, kad tai yra viruso spyglių baltymai. "Tai tos ląstelės, žinote, išklojančios kraujagysles. Taigi kraujagyslės pamušale kraujas yra priekyje, o ląstelė užima geną. Tada ląstelė pradeda gaminti geną. Ląstelės iškloja jūsų kraujagysles, visą kūną ir visus organus", - sakė jis.

"Ta ląstelė dabar pradės gaminti geną, šis viruso genas yra viruso baltymas smaigalys, ranka, ir jis pradės matysite, kaip jis išeina iš ląstelės, tuo pačiu metu iš šio nepanaudoto baltymo gaminamos atliekos šiukšlės. Ir tas šiukšles, kurios gamina produkciją, ląstelė deda priešais save. Taigi jūs turite smaigalį ir atliekas".

Bhakdi tęsė: "Dabar šis smaigalys pats turi nuostabią savybę, savybę, kuri yra nuostabi mokslui, bet ne nuostabi jums, nes jis turi polinkį, turi gebėjimą žinoti, kas bus. Šie trombocitai, tos mažos ląstelės, nuo kurių prasideda kraujo krešėjimas, vos tik prie jų prisilietus suaktyvėja ir ima norėti pradėti krešėti kraują.

"Deja, yra kito tipo ląstelė, kuri aplanko, kad pamatytų šiukšles, ir ši ląstelė yra limfocitas žudikas, ir jūs ją nužudote. Limfocitai yra išmokyti pamatyti virusų šiukšles, nes tada jie ateis ir bandys nužudyti ląstelę, kuri drįsta gaminti virusą, kuris yra ląstelė, išklojanti jūsų kraujagyslių sienelės gobeleną, tai gali atsitikti bet kur." (Susiję su: "Tai, kad virusas yra virusas, kuris gali sukelti virusą, yra labai svarbus, nes jis gali sukelti virusą: Nauji tyrimai rodo ryšį tarp "AstraZeneca" vakcinos ir kraujo krešulių).

Kituose pranešimuose pastebėta, kad COVID vakcinos sukelia rimtą šalutinį poveikį, susijusį su kraujo krešuliais, todėl kai kurios šalys ragino laikinai nutraukti jų vartojimą. Pranešta apie kraujo krešulius venose įvairiose kūno vietose, įskaitant smegenis, šlaunį ir blauzdą, o kiti su vakcina susiję krešuliai sistemingai keliavo į plaučius, sukeldami plaučių emboliją ir trombozę.

Ruby sakė tikinti, kad paskelbus cheminės analizės rezultatus bus daug geriau suprantama, kas galėtų būti tie paslaptingi krešuliai.

"Kol kas tai yra imuninis atsakas. Tai organizmo kova", - sakė ji. "Vienas kraujagyslių chirurgas sakė, kad [krešulius] pašalino chirurginiu būdu iš gyvo paciento. Ir per kelias dienas ar savaites jie toliau atsinaujindavo ir užpildydavo kraujagysles. Taigi, problema yra prieš srovę. Tai mRNA, skatinanti organizmą, ypač kraujagyslių endotelio ląsteles, gaminti baltymą špygą ir pagrindinę krešėjimo kaskadą."

Toliau žiūrėkite visą daktarės Jane Ruby pasakojimą apie paslaptingus baltuosius krešulius, rastus mirusių paskiepytų žmonių kūnuose.

Šis vaizdo įrašas yra iš "High Hopes" kanalo svetainėje Brighteon.com.

Sekite Pandemic.news, kad sužinotumėte daugiau naujienų, susijusių su koronaviruso pandemija.

Šaltiniai:

Brighteon.com

BangkokHeartHospital.com

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
08.06.2019 laikas 06:21 Receptai – Patiekalai Varškės ir uogų vyniotinis, kas nori sulieknėti, ar tiesiog prižiūrintiems savo figūrą!
Pats paprasčiausias kepinys prie arbatos – tai lavašas, o dietiškiausias ir skaniausias variantas – tai vyniotinis iš lavašo su varškės įdaru. Į varškę galima dėti įvairias uogas, vaisius, daržoves, žalumynus, sūrį ir t.t. – įdaro...

Skaityti daugiau

03.09.2018 laikas 07:23 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai praguloms gydyti

Pragulos liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai praguloms gydyti, receptai nuo pragulų, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, kaip gydytis vais...

Skaityti daugiau

21.08.2018 laikas 10:49 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai virškinimo gydymui
Virškinimas liaudies medicinoje, Virškinimas, liaudiškomis priemonėmis, receptas nuo virškinimo, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
26.04.2024 laikas 20:27 Ar esate subrendęs meilei? Patikrinkite 7 požymius!
Daugelis žmonių svajoja apie tvirtus ir laimingus santykius. Tačiau ne visi yra pasirengę juos užmegzti iš tikrųjų. Dažnai žmonės elgiasi kaip kaprizingi vaikai, griaudami sąjungas dėl savo nesubrendimo. Tad kaip žinoti, ar žmogus yra subrendęs sveik...

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 20:10 Kuo labiau bijote būti apleistas, tuo greičiau būsite apleistas
Dažniausiai santykiai nutrūksta, kai vienas asmuo bijo būti paliktas ar paliktas, net jei tam nėra jokio pagrindo: jis pats sukuria tokį pagrindą. Kartais netiesiogiai, bet jis juos sukuria. Ir pernelyg dažnai jis tikrina siūlą, traukia už jo....

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 19:58 O jūs ar žaidžiate santykių žaidimą?
Visi mėgstame žaisti žaidimus, tai įdomu, malonu, o kartais net pažintina. Ne veltui mūsų gyvenimas lyginamas su žaidimu. Tačiau ne visi žaidimai gali būti naudingi žmogui. Tiksliau, jo vidinei būsenai.

Skaityti daugiau