Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2021 » Gruodžio » 17

Nustatyta, kad J&J vakcina sukuria NULIUS antikūnus prieš omikrono padermę... vakcina dabar yra bevertė

(Paranormal) Naujausias koronaviruso variantas, kuriam pasaulis turėtų nusilenkti, vadinamas "omikronu". Kiekvieną sezoną baimei suteikiamas naujas pavadinimas, tačiau infekcinės ligos simptomai lieka tie patys. Per pastaruosius dvejus metus visuomenės sveikatos srityje padaryta labai nedidelė pažanga, nes viešpataujanti doktrina - teroro, izoliacijos ir vyriausybės paklusnumo politika.

Šioje isterijoje germafobija ir nesveika ištikimybė mikrobų teorijai tapo svarbesnė už reljefo teoriją ir visas jos viltingas galimybes sustiprinti įgimtą imuninį atsaką. Šis akivaizdus natūralaus imuniteto nepaisymas paskatino tam tikrą procentą gyventojų tapti pavaldžiais Didžiosios farmacijos nesėkmingiems genetiniams eksperimentams. Šie genetiniai eksperimentai pasirodė esą visiškai nesėkmingi, nes Pfizer ir J&J covid vakcinos dabar sukuria NULIUS antikūnus prieš naujausią koronaviruso atmainą. Vakcina dabar yra bevertė ir tik pagilino sveikatos problemas, į kurias žmonės buvo pasąmoningai išmokyti sutelkti dėmesį savo baiminga ir paranojiška elgsena.

Kovido vakcinos pasiūla nesuteikia jokios reikšmingos apsaugos, nes išmatuojamas antikūnų kiekis paskiepytiems asmenims krenta

Pietų Afrikos Respublikos virusologai išmatavo antikūnų kiekį kraujo plazmos mėginiuose, paimtuose iš žmonių, gavusių dvi Pfizer mRNA dozes, arba tų, kurie gavo vieną Johnson & Johnson vakcinos dozę. Antikūnų lygių matavimas vadinamas geometriniu titrų vidurkiu. Pfizer vakcinos atveju geometrinis titrų vidurkis buvo maždaug 1,419 prieš pirminį, prieš dvejus metus sukurtą nesvarbų SARS-CoV-2 virusą. Tačiau geometrinis titrų vidurkis buvo tik 80 prieš naujausią omikrono padermę. J&J vakcinos vidutinis geometrinis titrų lygis prieš originalią padermę buvo 303, o prieš naujausią reklamuojamą padermę sumažėjo iki neaptinkamo lygio. Abi vakcinos nebeturi jokios reikšmės stabdant infekcijos perdavimą ar užkertant kelią kovidui-19, todėl jos neturėtų patekti į imunizacijos apibrėžtį.

"Omicron" iš tiesų pasižymi dideliu imuniteto pabėgimu nuo antikūnų", - sakė Johanesburgo Witwatersrand universiteto profesorė Penny Moore. "Manau, kad J&J vakcinos situacija kelia dar didesnį nerimą - mūsų tyrime nebuvo aptikta jokios apčiuopiamos neutralizacijos".

Vakcinos yra netikras gelbėtojas, sukeliantis imuniteto sunaikinimą ir sezoninę priklausomybę nuo didžiosios farmacijos

Per pastaruosius dvejus metus SARS-CoV-2 genetinė seka nuspėjamai mutavo, todėl atsirado daugybė įvairių imuninių iššūkių - daugelis lengvų, kai kurie sunkūs. Žmogaus imuninė sistema gali prisitaikyti prie šių iššūkių tik veikiama poveikio ir sveiko, natūralaus imunologinio atsako. Tai vienintelis būdas susilpninti (susilpninti) labiausiai užkrečiamas viruso savybes, kai jis bando daugintis populiacijoje.

Prieš Pasaulio sveikatos organizacijai paskelbiant pasaulinę pandemiją, farmacijos bendrovės jau daugino genetinę seką, pavadintą SARS-CoV-2. Ši pasiuntinio RNR buvo uždaroma į lipidų nanodaleles arba adenoviruso apvalkalą, kad jos instrukcijos galėtų būti nepastebimai pristatytos į žmogaus ląsteles ir replikuojamos. Šios instrukcijos skirtos perprogramuoti ląstelės ribosomas, kad jos sukurtų modifikuoto, laboratorijoje sukurto svetimo smaigalio baltymo kopijas. Teoriškai taip būtų sukurtas specifinis imuninis atsakas, dėl kurio atsirastų tvirta atmintis, apsauganti nuo būsimų imuninių iššūkių.

Vietoj to šis genetinis eksperimentas sukėlė daugybę medicininių problemų ir padarė spaudimą atskiroms dygliuotojo baltymo aminorūgščių sekoms, sukeldamas sustiprintas mutacijas, dėl kurių koronavirusai tampa labiau užkrečiami. Dėl šių patobulintų mutacijų koronavirusai tampa labiau užkrečiami arba mirtinai pavojingi, todėl pirminė vakcinos pasiūla tampa bevertė, o įgimtas imunitetas populiacijoje tampa vis stipresnis. Šis reiškinys yra panašus į atsparumą antibiotikams; nors taikinys, nukreiptas į konkrečią bakterijos infekcinę savybę, verčia tą bakteriją mutuoti, kad išgyventų.

Skiepytųjų imuninė sistema programuojama nesėkmei ir mokoma atpažinti nebeaktualias smailiojo baltymo savybes. Naujausios genetinės koronaviruso smaigalio baltymų savybės pakerta paskiepytųjų imuninių ląstelių atmintį, pasinaudojant jų susilpnėjusia būkle. Štai kodėl mRNA vakcinų kūrėjai kasmet nori pakoreguoti dygliuotojo baltymo genetinę seką, padarydami žmones priklausomus nuo jų produktų. Iš tiesų, "Johnson & Johnson" ir "Pfizer" šiuo metu atvirai įsipareigojo siekti konkrečiam variantui pritaikytos vakcinos technologijos, kuri galėtų būti atnaujinama kiekvienais metais arba sezoniškai pagal "poreikį".

Šaltiniai:

Bloombergquint.org

Journals.Plos.org

Journals.Plos.org

NaturalNews.com

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
10.06.2019 laikas 09:53 Receptai – Patiekalai Sausainiai su šokolado gabaliukais ir riešutais

Skanių sausainių su šokolado gabaliukais receptas. Gaminame. Sausainiai su šokolado gabaliukais ir riešutais. Skanaus!

Skaityti daugiau

10.11.2019 laikas 13:45 Receptai – Patiekalai Nepakeičiamas griliažinis tortas: vaikystės nostalgija
Planuojate savo artimuosius palepinti saldžiais gaminiais? Išbandykite griliažinį pyragą, kuris ne tik sukels vaikystės nostalgiją, bet sužavės ir visą šeimą.

Skaityti daugiau

31.10.2017 laikas 09:43 Receptai – Patiekalai Smalkinis tvertikas gydo širdies ligas

Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Širdies ligos. Ingredientai: Smulkintas džiovintas smalkinio tvertikas, Verdantis vanduo

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
24.04.2024 laikas 15:18 Aš nusprendžiau paimti svetimą močiutę iš senelių namų
Nė vienas iš draugų ar kaimynų nepritarė mano poelgiui. Visi kaip vienas pasukiojo pirštu prie smilkinio, tardami: ir taip dabar sunkus metas, o tu dar sau išlaikytinę namo pasiėmei!

Skaityti daugiau

24.04.2024 laikas 14:20 Nežinau ką daryti. Gailiuosi, kad ištekėjau už 15 metų vyresnio vyro
Visada buvau energinga, linksma mergina, mėgau aktyvų poilsį ir sportą. Tačiau būdama 32-ejų virtau sena griuvena ir nebejaučiu gyvenimo skonio.

Skaityti daugiau

24.04.2024 laikas 14:17 Myliu vedusį vyrą, kurio atsisakiau vardan dukros ramybės
Rašau ir suprantu, kad šį kryžių nešiu visą gyvenimą. Sumokėti už klaidas tenka akimirksniu – dabar aš pajutau, kas yra pragaras, sielos skausmas, sudaužyta širdis. Įsimylėjau, iš tikrųjų, nuoširdžiai.

Skaityti daugiau