Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2022 » Sausio » 4

Vokietijos vyriausybė pripažįsta, kad 95 proc. omikrono atvejų yra tarp visiškai paskiepytų asmenų

(Paranormal) Remiantis nauja Vokietijos vyriausybės ataskaita, 95 proc. naujų omikrono kovido-19 atvejų yra tarp "visiškai paskiepytų" asmenų. Roberto Kocho institutas (Robert Koch Institute) šią informaciją paskelbė 2021 m. gruodžio 30 d. pristatytoje ataskaitoje. Ataskaitoje buvo pateikta informacija apie 4206 asmenų skiepijimo būklę ir jiems nustatytą kovid-19 diagnozę. Šiuo metu dauguma asmenų, kuriems nustatytas teigiamas kovid-19 testas, yra dvigubai arba trigubai paskiepyti. Būtent ši žmonių grupė įtvirtina viruso mutacijas ir perduoda jį visiems kitiems.

Skiepų sukeltas "bandos imunitetas" NEGALI egzistuoti: Vokietijos vyriausybė pripažįsta, kad 95 proc. omikrono atvejų yra tarp visiškai paskiepytų asmenų.

Nuostabu (galbūt kvaila), kad paskiepyti žmonės jaučia poreikį tikrintis dėl infekcijos, nuo kurios pirmiausia turėtų būti apsaugoti. Dėl šios priežasties "visiškai paskiepytųjų" infekcijų skaičius bet kurioje populiacijoje gali būti daug didesnis, nes daugelis tikriausiai mano, kad jų ligas po skiepijimo sukėlė koks nors kitas virusas, nesusijęs su "covid-19".

"Visiškai paskiepyti" žmonės tapo superplatintojais, kurių kadaise bijota

Ataskaitoje 4020 "visiškai paskiepytų" žmonių užsikrėtė "covid-19" pavadinimu "omikron". Šiame tyrime "visiškai paskiepytieji" reiškia asmenis, kurie gavo bent dvi covid-19 vakcinos dozes. Kai kurie užsikrėtę asmenys (28 proc.) gavo tris vakcinos dozes. Vakcinacijos lygis galiausiai neturėjo reikšmės. "Visiškai paskiepytųjų" grupė sudarė 95,6 proc. visų atvejų!

Šis tyrimas įrodo, kad dvigubai ir trigubai paskiepyti asmenys 21 kartą dažniau užsikrečia covid-19 pagal omikrono pavadinimą. Tik 186 asmenys, užsikrėtę "omikrono" variantu, buvo neskiepyti. Tyrime nepateikta išsamesnės informacijos apie 186 asmenų, kurie buvo "neskiepyti", ankstesnę ekspoziciją ir natūralų imunitetą. Tikėtina, kad šie neskiepyti žmonės niekada nebūtų susirgę, jei "visiškai paskiepyta" populiacija nebūtų tapusi imlesnė, labiau užkrečiama ir labiau linkusi platinti naujus variantus. "Visiškai paskiepytiems" gyventojams sudarant didžiąją dalį susirgimų, jie tapo ligų pernešėjais, kurių kadaise bijota. Po visų jų demonstruojamų teigiamų ženklų "visiškai paskiepyti" dabar yra tikroji grėsmė visuomenės sveikatai.

Skiepijimo lygis nėra bandos imuniteto sinonimas

Dabar tai aiškiau nei bet kada anksčiau: Vakcinacijos lygis tam tikroje populiacijoje nėra bandos imuniteto sinonimas. Galiausiai šios prievartinės, rizikingos masinio skiepijimo kampanijos neduoda jokios išmatuojamos naudos visuomenės sveikatai, nesvarbu, kiek pakiltų skiepijimo lygis. Kadangi ligos plinta "visiškai paskiepytose" populiacijose, masinio skiepijimo kampanijos nebegali būti laikomos moksliniais standartais, nesvarbu, ar jos skirtos visuomenės sveikatai skatinti, ar neteisėtiems skiepų reikalavimams įgyvendinti.

Vakcinų sukeliamo bandos imuniteto koncepcija remiasi teiginiu, kad labiausiai pažeidžiami populiacijos nariai yra apsaugoti, kai dauguma populiacijos yra paskiepyti. Tačiau šios vakcinos nėra tikri skiepai, o jų poveikis išnyksta per du mėnesius. Deja, šios vakcinos kelia pavojų pažeidžiamiausiems žmonėms, nes sparčiai mutuoja ir perduoda naujus koronavirusų variantus.

Visuomenės sveikatos priežiūros institucijos, pražudžiusios tūkstančius žmonių ir sužeidusios dar milijonus, turi PRIPAŽINTI, kad masinis skiepijimas nuo kovidų NIEKADA nebuvo naudingas. Milijardai dolerių buvo iššvaistyti, kad gyventojai būtų priversti dalyvauti šiame destruktyviame medicinos eksperimente. Dabar, kai reketas atskleistas, belieka tik apgailestauti ir laikytis masinių Niurnbergo kodekso pažeidimų.

Šimtams milijonų žmonių sukėlusios pavojų gyvybei pavojingoms reakcijoms, uždegiminėms širdies ir kraujagyslių ligoms, kraujo krešuliams, autoimuninėms ligoms ir imuniteto nepakankamumui, visuomenės sveikatos priežiūros institucijos privalo PRIPAŽINTI, kad kovid-19 vakcinos vis dėlto neteikia jokios naudos visuomenės sveikatai. Šiuo metu po masinio skiepijimo kovid-19 atvejų yra daugiau nei kada nors prieš pradedant skiepyti, o sunkios ligos išlieka. Tiesą sakant, gyvybės draudimo bendrovės skambina pavojaus signalu dėl beveik 100 000 perteklinių mirčių, kurios kiekvieną mėnesį įvyksta JAV!

Šaltiniai:

TheNationalPulse.com

RKI.de

Planet-Today.com

Planet-Today.com

Planet-Today.com

Planet-Today.com

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
06.11.2019 laikas 16:12 Receptai – Patiekalai Cukinijų Blynai Su Morkomis
Cukinijas ir morką sutarkuojame burokine tarka. Česnaką pjaustome labai smulkiai. Viską dedame į dubenį, mušame kiaušinius, išmaišome. Beriame miltus, druską, smulkintus žalumynus ir išmaišome. Cukinijų blynus kepame keptuvėje įka...

Skaityti daugiau

23.07.2019 laikas 20:14 Receptai – Patiekalai Kepti varškėčiai
Gaminame namuose. Kepti varškėčiai. Varškėčius apvoliojame miltuose ir kepame keptuvėje įkaitintame aliejuje, iš abiejų pusių. Kepti varškėčiai tiekiami su grietine ir/ar mėgstama uogiene. Skanaus!

Skaityti daugiau

14.12.2017 laikas 15:14 Receptai – Patiekalai Šlapimą varantis nuoviras (kadagio, rugiagėlių, šventagaršvės)
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Inkstus. Ingredientai: kadagio uogų, rugiagėlių žiedų, vaistinės šventagaršvės.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 22:20 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. kovo 29 d.
Siūlome jums trumpą horoskopą 2024 m. kovo 29 d., penktadieniui, kuris padės kiekvienam Zodiako ženklo atstovui šią dieną būti budriam ir atsargiam.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:55 Sąnariams padės citrina ir jodas
Įvairių ligų gydymui aš dažnai naudoju liaudiškus receptus. Jums pateikiu tuos, kurie padėjo man pačiai.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:09 Kokie vaistiniai augalai palengvina gripo pasekmes?

Šaltyje atsirandantis, o šilumoje pranykstantis kosulys gali pažymėti refleksinę organizmo reakciją į šaltį, aštrius kvapus, dūmus, dulkes. Staiga kosėti žmogus dažnai pradeda, kai suserga virusine infekcija. Tokiu atveju būtina nustatyti kosulį s...

Skaityti daugiau