Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Stichinės Nelaimės » 2021 » Gruodžio » 17

Smarki liūtis sukėlė staigų potvynį Erbilyje, Irake

Mažiausiai aštuoni žmonės žuvo ir dar daugiau dingo be žinios po to, kai antrą kartą per šešias savaites Kurdistano autonominio regiono sostinę Erbilio miestą Irako šiaurėje nusiaubė staigūs potvyniai.

Valdžios institucijos pranešė, kad 2021 m. gruodžio 16 d. prasidėjo smarkios liūtys, kurios kitos dienos pradžioje sukėlė potvynius Erbilio mieste ir aplinkinėse Erbilio gubernijos teritorijose. Automobiliai, autobusai ir sunkvežimiai važinėjo gatvėmis, pakartodami šių metų spalio pabaigoje Erbilyje kilusį potvynį.


Nuo gruodžio 17 d. pranešta apie aštuonias mirtis, įskaitant septynis žmones, kurie nuskendo potvynio vandenyje, ir vieną žmogų, žuvusį nuo žaibo. Baiminamasi, kad vis dar dingo daugiau žmonių, o paieškos ir gelbėjimo operacijos tęsiamos. Pareigūnai paragino gyventojus nevažiuoti į kelius ir vengti užlietų teritorijų. Gruodžio 17 d. pabaigoje potvynio vanduo nuslūgo, o valdžios institucijos pradėjo šalinti nuolaužas nukentėjusiose teritorijose.


Irako Kurdistano regiono ministras pirmininkas Masrooras Barzani pareiškė:

"Esu labai nuliūdintas dėl žmonių aukų ir žalos, padarytos per vakarykštį smarkų lietų ir potvynį. Mintimis esu su aukų šeimomis ir visais nukentėjusiaisiais. Nurodžiau visoms vyriausybinėms agentūroms nedelsiant suteikti paramą ir pagalbą nukentėjusioms vietovėms."

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
28.08.2018 laikas 07:21 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai esant radikulito skausmams gydymui

Radikulitas liaudies medicinoje, Radikulitas, liaudiškomis priemonėmis, receptai nuo radikulito, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis.

Skaityti daugiau

05.11.2019 laikas 17:31 Receptai – Patiekalai Eklerai Su Avietėmis

Sviestą ir vandenį pakaitinti. Sumažinti ugnį ir suberti miltus. Maišyti, kol susiformuos tešla. Atvėsinti ir nuolat maišant po vieną įmušti 3 kiaušinius. Konditeriniu švirkštu formuoti eklerus ir ištepti likusio kiaušinio plak...

Skaityti daugiau

28.06.2019 laikas 18:26 Receptai – Patiekalai Kiaulienos karbonadas

Gaminame. Kiaulienos karbonadas. Kiaušinį išplakame. Kiaulieną pjaustome 1,5-2 cm storio gabaliukais, gerai išmušame, apibarstome druska, pipirais, pavilgome kiaušinio plakinyje ir apvoliojame džiūvėsėliuose. Kepame įkaitintame...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 22:20 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. kovo 29 d.
Siūlome jums trumpą horoskopą 2024 m. kovo 29 d., penktadieniui, kuris padės kiekvienam Zodiako ženklo atstovui šią dieną būti budriam ir atsargiam.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:55 Sąnariams padės citrina ir jodas
Įvairių ligų gydymui aš dažnai naudoju liaudiškus receptus. Jums pateikiu tuos, kurie padėjo man pačiai.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:09 Kokie vaistiniai augalai palengvina gripo pasekmes?

Šaltyje atsirandantis, o šilumoje pranykstantis kosulys gali pažymėti refleksinę organizmo reakciją į šaltį, aštrius kvapus, dūmus, dulkes. Staiga kosėti žmogus dažnai pradeda, kai suserga virusine infekcija. Tokiu atveju būtina nustatyti kosulį s...

Skaityti daugiau