Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2021 » Gruodžio » 25

PANDEMIJOS PABAIGA? Nuotekų mėginiuose iš beveik visų Hjustono valymo įrenginių rasta tariamo "omikrono" varianto

(Paranormal) Dauguma žmonių, susidūrę su silpnesne viruso atmaina, susidaro antikūnų, kurie padeda apsisaugoti nuo visų to viruso versijų, net ir nuo naujų mutacijų. Tokia yra natūralaus imuniteto galia, kuri gali išlikti visą gyvenimą, priešingai nei šios dirbtinai stimuliuojamos "vakcinos", kurios nurodo jūsų ląstelėms kurti toksiškas virusus imituojančias "daleles", amžinai įsiveržiančias į organizmą.

Štai 35 iš 39 Hjustono (Teksaso valstija) nuotekų valymo įrenginių, kuriuose vos per dvi savaites "Omicron" virusų kiekis padidėjo net 164 %. Tai didina pandemijos "grėsmės lygį" (galimos pabaigos), kai milijonai žmonių užsikrečia gana nekenksmingu Omicron variantu ir įgyja imunitetą likusiai Kovidai.

CDC teigia, kad 40 proc. užsikrėtusių SARS-CoV-2 amerikiečių išskiria viruso RNR su savo išmatomis, net jei jiems nėra simptomų

Kadangi beveik visi Hjustono nuotekų valymo įrenginiai yra užkrėsti Omicron variantu, tai reiškia, kad šiuo metu beveik VISI kiti Amerikos vandens valymo įrenginiai taip pat yra užkrėsti Omicron variantu. Kaip Džordžas Bušas (George W. Bush) nustatė senus terorizmo grėsmės "lygius", taip dabar visi sukčiavimo propagandistai pakelia Kinijos gripo grėsmės lygį iki labai bauginančio oranžinio, II lygio, skirto Omikrono (kretinų) pandemijai, susijusiai su išmatų pandemija.

Ar visi amerikiečiai turėtų kelioms savaitėms nustoti kakoti, kad būtų galima išlyginti kreivę? Galbūt "Amazon" turėtų bendradarbiauti su CDC ir išleisti vienkartinius biologinius tualetus (biologinius maišelius) ir įteisinti tai kaip įpareigojimą visiems Amerikos tuštinimosi atvejams. Tik dvi savaites, o paskui grįšime prie "normalaus" režimo.

"Sparčiai augantis" debiliškasis variantas - masinio holokausto ir tolesnio bandymo komunistams užvaldyti Ameriką raktas.

Dauguma amerikiečių savo namuose neturi kokybiškos vandens filtravimo sistemos, todėl jie netiesiogiai labai greitai, jei dar ne dabar, "gers" Omikrono vandenį. Dauguma pigių vandens filtrų tipiniuose namuose ir biuruose nefiltruoja fluorido, sunkiųjų metalų ar virusinių ligų sukėlėjų. Savivaldybės "apdorotas" omikronas taip pat tekės iš čiaupų. Tai kaip tada, kai į Amerikos vakarinę pakrantę atplaukė visi kruiziniai laivai su Covid-19 iš Kinijos. CDC yra gerai žinomas dėl pandemiją galinčių sukelti virusų, tokių kaip Ebola, AIDS ir kiaulių gripas, "importo".

Naujausi Omikronu užkrėstų išmatų mėginiai miesto nuotekų valymo įrenginiuose visame Hiustone buvo paimti gruodžio 13 d., taigi tai naujausia žinia. Tai galima palyginti su "šlapio turgaus" teorija apie tai, kaip atsirado Kovidas, lyginant su gerai finansuojamu laboratorijų sugalvotu košmaru, vadinamu "funkcijos įgijimu".

Diena, kai kakučiai nuniokojo Ameriką, jau atėjo, ir mes pasiekėme oranžinį grėsmės lygį, kad ir ką tai reikštų (iš tikrųjų tai reiškia, kad eikite ir gaukite tuos mirtinus stiprintuvus). Jie netgi teigia, kad Hjustone kažkas mirė nuo "Omikrono", bet greičiausiai tai buvo vakcinos. Matome, kad net sportininkai miršta žaidimų aikštelėse ir kortuose iškart po to, kai gavo Fatal Fauci Fix "krešulių injekcijas".

Daugelis suaugusiųjų prisimena laikus, kai buvo išmintinga pasiskiepyti nuo silpnų vėjaraupių ir tymų, nes tai reiškė stiprų natūralų imunitetą, kuris yra veiksmingas ir patvarus ir trunka daugelį metų, jei ne amžinai. Dabar CDC ir FDA išdavė visus paskiepytus žmones, įtikindami juos, kad žmogaus organizmas yra silpnas ir pasiruošęs mirti, jei užsikrės bet kokiu virusu gamtoje, todėl jie visi turi gauti begalę stiprinamųjų skiepų, kad tik "išliktų gyvi" per šią sukčiavimo epidemiją ir visas kitas, kurios, kaip matėme, buvo specialiai platinamos.

Jei norite gauti patikimų sveikatos naujienų internete, įsijunkite svetainę Vaccines.news, kurioje rasite naujausią informaciją apie eksperimentines vakcinas (visus "Covid" skiepus), sukeliančias kraujo krešulius ir kitus siaubingus šalutinius poveikius.

Šio straipsnio šaltiniai:

Pandemic.news

TruthWiki.org

Planet-Today.com

DennisMichaelLynch.com

CitizenFreePress.com

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
29.10.2019 laikas 22:56 Receptai – Patiekalai Saldumynų mėgėjams: šokoladinis pyragas su šokolado užpilu (video)
Orkaitę įkaitinkite iki 180 laipsnių. Apvalioje torto kepimo formoje išmaišykite visus birius produktus, supilkite, aliejų, actą, vanilės ekstraktą, karštą vandenį ir mentele maišykite iki vientisos masės. Tešlą dėkite į orkaitę i...

Skaityti daugiau

16.07.2019 laikas 07:17 Receptai – Patiekalai Tortas iš sausainių su vyšniomis
Kartais labai norisi tortuko, bet visiškai nėra laiko jo kepti. Būtent tokiais atvejais pravers šis receptas. Gaminame namuose. Tortas iš sausainių receptas. Štai ko mums prireiks

Skaityti daugiau

29.08.2019 laikas 20:18 Receptai – Patiekalai Tik trys ingredientai ir jūs nustosite pirkti sūrį parduotuvėje!

Sūris – puikus produktas. Iš jo galite gaminti sumuštinius, karštą patiekalą, pridėti prie salotų. Parduotuvių sūrių kokybė pastaruoju metu norėtųsi, kad būtų geresnė. Kodėl, nenorite atsisakyti jo iš parduotuvės, galite ...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
25.04.2024 laikas 06:50 Koks yra geriausias romėnų inžinerijos pavyzdys?
Visi žino akveduko veikimo principą - transportuoti vandenį pasitelkiant gravitaciją. Tai jau sudėtingas menas, nuolydis turi būti taisyklingas dideliais atstumais (ir švelnus, kad nenusidėvėtų akmuo), o tais laikais jie neturėjo šiuolaikinių geodezi...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 06:43 2024 m. balandžio 25 d. horoskopas visiems Zodiako ženklams: kas laukia kiekvieno iš mūsų?
Ką gi, mieli skaitytojai, išgyvenome vakarykštę pilnatį su Mėnuliu Skorpione, tikiuosi, kad visi gyvi ir sveiki! Šiandien Mėnulis toliau keliauja Skorpiono ženklu ir tampa labai užsispyręs bei kaprizingas. Tokias energijas jausime visą dieną, ypač pi...

Skaityti daugiau

24.04.2024 laikas 20:48 H5N1 paukščių gripas rastas maisto prekių parduotuvių piene, nes pradedami Gateso finansuojamos vakcinos bandymai
Ligų kontrolės ir prevencijos centras nurodė valstijoms pasirengti "greitiems paukščių gripo tyrimams" po to, kai pasterizuotame piene iš maisto prekių parduotuvių buvo rasta H5N1 viruso fragmentų.

Skaityti daugiau