Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2021 » Gruodžio » 29

Daugiau ligoninių slaugytojų praneša apie "didžiulį" širdies priepuolių ir kraujo krešulių skaičių tarp visiškai paskiepytų asmenų

(Paranormal) Per Pietų Kalifornijos ligonines ritasi vakcinų sukeltų ligų banga, ir kelios drąsios slaugytojos prabilo apie tai.

Venturos apygardoje, esančioje į šiaurę nuo Los Andželo, apylinkės ligoninėse sparčiai daugėja "nepaaiškinamų" širdies sutrikimų, insultų ir kraujo krešėjimo atvejų. Ir daugelis vietos gydytojų atsisako sieti šiuos įvykius su Vuchano koronaviruso (Covid-19) injekcijomis.

Venturos apygardos intensyviosios terapijos skyriaus slaugytojas, dirbantis intensyviosios terapijos skyriuje, laikraščiui "Conejo Guardian" pasakojo, kad jam "atsibodo visa ta nesąmonė", nes medikai atsisako pripažinti, kad kambaryje yra dramblys.

"Beprotiška, kad niekas daugiau niekuo neabejoja", - cituojamas šis asmuo, vardu Samas.

Samas sako, kad pastebimai padaugėjo jaunų žmonių, kuriems po "Operacijos "Warp Speed" injekcijų buvo suleista adatų, patyrusių tokių sunkių sveikatos problemų.

"Į mus kreipiasi daug jaunesnių žmonių", - pridūrė Samas. "Matome daug insultų, širdies priepuolių."

Vienu atveju į skubios pagalbos skyrių atvyko 38-erių metų moteris, kurios smegenyse buvo užblokuota kraujotaka.

"Jie [gydytojai] ieškojo visko po saule ir dokumentavo tai kortelėje, bet niekur nematyti, ar ji buvo skiepyta, ar ne", - pridūrė Samas.

"Vienas dalykas, kurį sukelia vakcina, yra trombozė, krešėjimas. Štai čia turite 38 metų moterį, kuri buvo dukart skiepyta, ir ją ištinka insultas, kurio jie negali paaiškinti. Nė vienas gydytojas nesieja to su vakcina. Tai šiukšlė. Tai visiškas šlamštas."

Ligonines užplūsta nuo vakcinos nukentėję žmonės

Kitu atveju 63 metų moterį, kuri anksčiau nebuvo sirgusi širdies ligomis, ištiko širdies priepuolis. Tyrimai parodė, kad jos vainikinės arterijos buvo švarios, tačiau ji ką tik buvo susileidusi "Moderna" injekciją.

"Vienas gydytojas iš tikrųjų suabejojo dėl vakcinos, bet jie to nepaminėjo kortelėje, nes to negalima įrodyti, - sakė Samas.

Samas sako, kad ligoninėse visoje apylinkėje pastebimas didelis miokardito, gerai žinomo nepageidaujamo poveikio, kurį sukelia skiepai nuo kiniškojo gripo, atvejų pagausėjimas.

"Visi nori tai sumenkinti - "Tai reta, tai reta", - Samas apgailestauja dėl to, kad medicinos įstaigos į tai nežiūri rimtai.

"Gydytojai nenori tuo abejoti. Vyksta šie masiniai skiepijimai ir mes vis dažniau matome miokarditą, o niekas nenori kelti raudonos vėliavos. Kai aptariame šį atvejį, jie net nekalba apie tai. Jie apie tai neužsimena. Jie elgiasi taip, tarsi neturėtų priežasties, kad tai spontaniška".

Kita intensyviosios terapijos skyriaus slaugytoja, vardu Dana, laikraščiui "Conejo Guardian" sakė, kad jos įstaiga "niekada nebuvo tokia užimta" ir kad "nė vienas iš jų nėra Covid-19".

"Įprastai nematome tiek daug insultų, aneurizmų ir širdies priepuolių vienu metu, - sako Dana.

"Paprastai per metus matome nuo šešių iki dešimties aortos disekacijų. Per pastarąjį mėnesį užfiksavome šešis. Tai beprotiška. Mirtingumas nuo jų labai didelis."

Beveik niekada Danos ligoninės gydytojai net nepagalvoja, kad dėl viso to gali būti kalti skiepai nuo Vuchano gripo. Vietoj to jie dėl šio staigaus suaktyvėjimo kaltina "šventes", o tai neturi jokios prasmės.

"Nesuprantu, kaip galima pažvelgti į tai, kas vyksta, ir sugalvoti tiesiog: "Taip, tai šventės". Visų gyvenime įvyko didelis pokytis, ir tai yra vakcina".

Didžioji dauguma priimamų pacientų yra visiškai paskiepyti, tačiau, pasak Danos, dar neregėtai daug jų yra "su spaudimo aparatais, kad būtų palaikomas kraujospūdis, žmonės prijungti prie dirbtinės plaučių ventiliacijos aparatų, turi kraujo krešėjimo problemų, todėl turime daug heparino lašų, kad įsitikintume, jog jų neištiks insultas".

Daugiau naujienų apie Fauci gripo injekcijas galite rasti svetainėje ChemicalViolence.com.

Šio straipsnio šaltiniai:

ConejoGuardian.org

Planet-Today.com

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
08.06.2019 laikas 21:49 Receptai – Patiekalai Gardus šokoladinis pyragas

Paprastai pagaminamas, drėgnas ir gardus šokoladinis pyragas. Šokoladinio pyrago receptas. Skanaus!

Skaityti daugiau

21.11.2017 laikas 10:28 Receptai – Patiekalai Morkos su medumi laringitui gydyti
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Laringitas. Ingredientai: morkų, medus

Skaityti daugiau

04.09.2020 laikas 12:58 Receptai – Patiekalai Orkaitėje kepti vištų ketvirčiai su bulvėmis ir obuoliais

O jau skonis šios vištienos, iškeptos su bulvėmis ir obuoliais, kvapni ir labai minkšta. Nieko nelaukite ir eikite gaminti!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
25.04.2024 laikas 07:30 Japonija pirmauja reikalaudama didžiosios farmacijos ir politikų atsakomybės už COVID marmalų genocidą

Žmonių, kurie mirė "pasiskiepiję" nuo Vuchano koronaviruso (COVID-19), artimieji reikalauja kompensacijų iš Japonijos vyriausybės, kuri, kaip ir Jungtinių Valstijų vyriausybė, skiepus stūmė panašiu formatu kaip operacija "Warp Speed...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 07:07 Kodėl kai kurie COVID-19 "vakcinos" šalutiniai poveikiai primena ŽIV simptomus?

Žurnale "AIDS Research and Therapy" paskelbtame atvejo aprašyme atskleidžiama, kad Wuhan koronaviruso (COVID-19) "vakcinos" šalutinis poveikis beveik visiškai atitinka simptomus, susijusius su ūmia ŽIV (žmogaus imunodeficito vi...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 06:50 Koks yra geriausias romėnų inžinerijos pavyzdys?
Visi žino akveduko veikimo principą - transportuoti vandenį pasitelkiant gravitaciją. Tai jau sudėtingas menas, nuolydis turi būti taisyklingas dideliais atstumais (ir švelnus, kad nenusidėvėtų akmuo), o tais laikais jie neturėjo šiuolaikinių geodezi...

Skaityti daugiau