Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2022 » Gegužės » 3

COVID skiepai padidina insulto riziką 11 361 proc

Vyriausybės duomenys rodo, kad "skiepijimasis" nuo Wuhan koronaviruso (COVID-19) yra puikus būdas smarkiai padidinti riziką patirti insultą.

Šiame straipsnyje gali būti teiginių, kurie atspindi autoriaus nuomonę

Jungtinių Amerikos Valstijų vyriausybės Vakcinų nepageidaujamų įvykių registravimo sistemos (VAERS) duomenys rodo, kad paskiepytam asmeniui tikimybė patirti insultą yra maždaug 115 kartų didesnė nei nepaskiepytam.

Dabar žinome, kad pasiskiepijus nuo Fauci gripo arba pasiskiepijus du kartus, insulto rizika padidėja 11 361 procentu - ar tikrai verta tai daryti?

Nuo 2020 m. gruodžio mėn. iki 2022 m. vasario 11 d. buvo užregistruoti 4 532 su kovido skiepais susiję insulto atvejai. Turėkite omenyje, kad VAERS užfiksuoja tik apie vieną procentą visų reakcijų į vakcinas.

Palyginimui, 2008-2020 m., t. y. 12-13 metų laikotarpiu, dėl skiepų nuo gripo įvykusių insultų skaičius yra tik 122.

"Vertinant šiuos skaičius nominaliąja verte, galima daryti prielaidą, kad Covid-19 injekcijos pasirodė esančios 37 kartus labiau linkusios sukelti insultą nei vakcinos nuo gripo", - praneša "Daily Exposé" (JK).

"Tačiau, jei iš tiesų pareikštumėte tokį teiginį, tikriausiai jums būtų pasakyta, kad tai normalu, nes Covid-19 injekcijas gavo daug daugiau žmonių. Tačiau, deja, abu šie teiginiai yra klaidingi.

Kalbant apie vakcinas, COVID injekcijos yra unikaliai žalingos širdžiai

Tiesa ta, kad per pastarąjį dešimtmetį į žmonių organizmus buvo sušvirkšta daug daugiau gripo injekcijų nei KOVID vakcinų. Vis dėlto insulto atvejų skaičius, lyginant su kitomis šalimis, yra neginčytinas.

"Iš viso nuo 08/09 gripo sezono iki 19/20 gripo sezono JAV buvo suleista 1 720 400 000 (1,7204 mlrd.) gripo skiepų dozių", - aiškina "Exposé".

"Tuo tarpu nuo Covid-19 vakcinacijos kampanijos pradžios iki vasario 11 d. 22 d. JAV iš viso buvo suleista 557 637 223 (557,6 mln.) Covid-19 vakcinos dozių."

Atrodo, kad dėl "spyglių baltymų" (o gal tai iš tikrųjų gyvūnų nuodai?) COVID injekcijos yra daug mirtinesnės, nes sukelia širdies ir kraujagyslių pažeidimus.

Per šiek tiek daugiau nei metus nesuskaičiuojami tūkstančiai "visiškai paskiepytų" žmonių patyrė insultą, miokarditą, perikarditą ar daugybę kitų su injekcijomis susijusių širdies problemų.

Širdies problemos, susijusios su skiepais nuo gripo, pasitaiko itin retai. Nors per pastaruosius 13 metų buvo atlikta daugiau nei tris kartus daugiau skiepų nuo gripo, palyginti su kovidų injekcijomis nuo 2020 m. pabaigos, širdies ir kraujagyslių problemų, susijusių su pastaraisiais skiepais, nėra.

"Vien iš neapdorotų skaičių matyti, kad per 14 mėnesių pranešimų apie nepageidaujamus įvykius, susijusius su Covid-19 vakcinomis, dėl kurių įvyko insultas, buvo 37 kartus daugiau nei pranešimų apie nepageidaujamus įvykius, susijusius su gripo vakcinomis, per 13 metų", - atskleidžia "Exposé".

"Tačiau, kai iš tikrųjų nustatome, kiek insulto atvejų tenka vienai vakcinos dozei, paaiškėja, kad Covid-19 vakcinos yra dar žalingesnės, nei atrodo iš pirmo žvilgsnio."

2008-2020 m. pranešimų apie nepageidaujamus reiškinius, susijusius su skiepais nuo gripo, dėl kurių įvyko insultas, skaičius prilygsta vienam insultui iš 14 101 639 suleistų dozių. COVID injekcijų atveju, taikant tuos pačius parametrus, tai yra vienas insultas iš 121 340 suleistų dozių.

"Šie skaičiai visiškai paneigia bet kokius valdžios institucijų teiginius, kad COVID-19 injekcijos yra visiškai saugios, kaip ir oficialūs Jungtinės Karalystės vyriausybės duomenys paneigia bet kokius valdžios institucijų teiginius, kad COVID-19 injekcijos yra labai veiksmingos", - rašoma "Exposé" išvadose.

Komentarų skiltyje kažkas pridūrė, kad tai siaubinga ir kad kai kurie iš jų gali įsitikinti tiesa iš pirmų lūpų, matydami savo draugų ir šeimos narių, kuriems buvo atliktos injekcijos, sveikatos būklę.

Naujausias naujienas apie kinų viruso injekcijų žalą sveikatai galite rasti svetainėje ChemicalViolence.com.

P komentaras: tiesa slypi kažkur anapus, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"...

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
15.01.2020 laikas 19:45 Receptai – Patiekalai Naujas Receptas: Vaisių Ir Riešutų Duona
Kol kepa pyragas, paruoškite užpilą. Dubenėlyje išmaišykite cukraus pudrą su vanilės ekstraktu, tarkuota apelsino žievele ir apelsinų sultimis. Užipilą tolygiai paskirstykite ant iškepto pyrago viršaus ir pabarstykite kepintomis p...

Skaityti daugiau

28.09.2019 laikas 09:38 Receptai – Patiekalai Vištienos krūtinėlės kepsniai orkaitėje

Vištienos krūtinėlės file nuplauname, nusausiname, dedame ant lentelės, delnu prispaudžiame, aštriu peiliu perpjauname išilgai pusiau ir uždengę maistine plėvele truputį pamušame

Skaityti daugiau

10.06.2019 laikas 09:53 Receptai – Patiekalai Sausainiai su šokolado gabaliukais ir riešutais

Skanių sausainių su šokolado gabaliukais receptas. Gaminame. Sausainiai su šokolado gabaliukais ir riešutais. Skanaus!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
25.04.2024 laikas 07:07 Kodėl kai kurie COVID-19 "vakcinos" šalutiniai poveikiai primena ŽIV simptomus?

Žurnale "AIDS Research and Therapy" paskelbtame atvejo aprašyme atskleidžiama, kad Wuhan koronaviruso (COVID-19) "vakcinos" šalutinis poveikis beveik visiškai atitinka simptomus, susijusius su ūmia ŽIV (žmogaus imunodeficito vi...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 06:50 Koks yra geriausias romėnų inžinerijos pavyzdys?
Visi žino akveduko veikimo principą - transportuoti vandenį pasitelkiant gravitaciją. Tai jau sudėtingas menas, nuolydis turi būti taisyklingas dideliais atstumais (ir švelnus, kad nenusidėvėtų akmuo), o tais laikais jie neturėjo šiuolaikinių geodezi...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 06:43 2024 m. balandžio 25 d. horoskopas visiems Zodiako ženklams: kas laukia kiekvieno iš mūsų?
Ką gi, mieli skaitytojai, išgyvenome vakarykštę pilnatį su Mėnuliu Skorpione, tikiuosi, kad visi gyvi ir sveiki! Šiandien Mėnulis toliau keliauja Skorpiono ženklu ir tampa labai užsispyręs bei kaprizingas. Tokias energijas jausime visą dieną, ypač pi...

Skaityti daugiau