Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2022 » Vasario » 1

Balzamuotojas pranešė: mirusiems žmonėms, randami pluoštiniai kraujo krešuliai (video)

Šiame straipsnyje gali būti teiginių, atspindinčių autoriaus nuomonę.

Dešimtmečių patirtį turintis balzamuotojas neseniai duotame interviu teigė, kad jau daugiau nei metus kai kurių mirusių žmonių, kuriems buvo suleista COVID-19 vakcina, kūnuose rado "ilgų, pluoštinių kraujo krešulių".

Pasak "The Exposé" pranešimo, sertifikuotas laidojimo direktorius ir balzamuotojas Ričardas Hiršmanas (Richard Hirschman) savo pastebėjimus atskleidė interviu su daktare Džeine Rubi (Jane Ruby), "medicinos specialiste, turinčia patirties farmacijos vaistų kūrimo srityje ir daugiau kaip 20 metų patirties FDA vaistų patvirtinimo reguliavimo procesuose", pranešė svetainė.

Konkrečiai R. Hiršmanas pranešė radęs "arterijų ir venų, pripildytų nenatūralių kraujo krešulių kombinacijų", kuriose taip pat yra "keistų pluoštinių medžiagų", visiškai užpildžiusių daugelio žmonių, mirusių pandemijos metu ir pradėjus plačiai naudoti vakcinas, kraujagyslių sistemas.

Interviu Ruby Hirschmanas ne tik pranešė, kad niekada nėra matęs nieko panašaus į tai, ką dabar vis dažniau randa, bet ir aptarė savo radinius su kitais balzamuotojų specialistais ir daugelis jų susidūrė su tuo pačiu reiškiniu, pranešė "The Exposé".

"Hiršmanas teigė, kad šie krešuliai ar į kirminus panašios struktūros mikroskopu atrodo labai panašios į skiepytą kraują, tačiau jis niekada anksčiau nėra matęs nieko panašaus į tokio dydžio", - pranešė leidinys ir pridūrė, kad balzamuotojas teigia, jog su ilgų, tamprių, pluoštinių krešulių reiškiniu pradėjo susidurti 2020 m. lapkričio mėn.

Ilgainiui jis pranešė, kad krešulių rasdavo net 50 proc. mirusių žmonių, kuriuos balzamavo, tačiau šiandien šis skaičius yra artimesnis 80 proc., pranešė leidinys, remdamasis Hirschmano teiginiais jo interviu su Ruby.

Leidinys priduria:

Jis taip pat sakė, kad galėjo patvirtinti, jog kai kurie iš tų mirusiųjų, kuriems susidarė šie kraujo krešuliai, iš tiesų buvo paskiepyti Covid-19 vakcinomis, tačiau negalėjo patvirtinti, kad visi jie buvo paskiepyti ir kas konkrečiai lemia, kad mirusiųjų kraujotakos sistemose padaugėjo šių paprastai ilgų kraujo krešulių.

Hiršmanas pridūrė, kad jis pastebėjo, jog padaugėjo mirčių dėl širdies priepuolių ir insultų. Kadangi tokių kraujo krešulių daugėja, tai nenuostabu.

Toliau jis sakė, kad ir kiti jo srities specialistai pradeda "nervintis" dėl to, ką vis dažniau randa, ypač kai tai susieja su didėjančiu žmonių, mirštančių po COVID vakcinų, skaičiumi.

"Jei tai sukelia vakcina, o mano nuojauta man sako, kad taip yra, negaliu to įrodyti, bet jei tai sukelia vakcina, įsivaizduokite, kiek žmonių mirs ateityje, nes žmonės negali gyventi su tokia medžiaga, plūduriuojančia jų kraujagyslėse", - sakė jis Ruby.

Toliau jis sakė, kad, jo nuomone, "nuostabu", jog pastaruoju metu tiek daug žmonių miršta nuo širdies priepuolių ir insultų, ir pridūrė: "Jei vienas iš šių mažų skaidulinių audinių pateks į smegenis, jus ištiks insultas.

"Jei jis pateks į širdį, ištiks širdies priepuolis, - pridūrė jis.

Pirmą kartą pastebėjęs, kad 2020 m. lapkričio mėn. padaugėjo balzamuotų žmonių, kurių kraujyje atsirado vadinamųjų kirmėlių, Hiršmanas sako, kad pradėjo sekti jų skaičių ir dokumentuoti savo išvadas.

Vien sausio mėn. iš 35 balzamuotų žmonių jis apskaičiavo, kad bent 20 iš jų kraujyje buvo skaidulinių anomalijų.

"Nereikia nė sakyti, kad tai reikėtų nedelsiant ištirti, jei ne dėl pagarbos mirusiajam, tai bent jau tam, kad būtų galima nustatyti, ar šie ilgi, pluoštiniai kraujo krešuliai iš tiesų yra fiziologinis vakcinų "Covid-19" rezultatas", - sakė jis "Ruby" ir pridūrė, kad jei tai ne vakcinos, akivaizdu, kad vyksta kažkas kita.

Šaltiniai:

DailyExpose.uk

NaturalNews.com

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
02.11.2019 laikas 16:40 Receptai – Patiekalai Vištienos kepsneliai pievagrybių ir Marsala vyno padaže
Pievagrybius supjaustykite griežinėliais. Vištienos krūtinėlę perpjaukite išilgai ir išmuškite iki plonų kepsnelių, pagardinkite druska bei pipirais. Kepsnelius išvoliokite miltuose ir dėkite į įkaitintą keptuvę. Apkepkite iš abie...

Skaityti daugiau

21.11.2017 laikas 10:33 Receptai – Patiekalai Arbata nuo laringito (šalavijas, ramunės žiedai)
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Laringitas. Ingredientai: šalavijas, ramunės žiedai

Skaityti daugiau

09.06.2019 laikas 07:55 Receptai – Patiekalai Naminiai vafliai su karamele
Pasigaminkite skanius vaflius su kondensuotu pienu “rududu”. Vaflių su karameliniu įdaru receptas.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
23.04.2024 laikas 19:30 Spuogai ant veido: kaip atsikratyti problemos namuose
Spuogai anksčiau ar vėliau "užnuodija" beveik kiekvieno žmogaus gyvenimą. Visų pirma, remiantis statistiniais duomenimis, odos problemų turi apie 85 % planetos žmonių. Jie sukelia daug rūpesčių kasdieniame gyvenime. Kaip atsikratyti problemos ir užki...

Skaityti daugiau

23.04.2024 laikas 18:18 [testas] Tai, ką pirmiausia pastebėsite paveikslėlyje, atskleis jūsų stipriąsias puses
Nors vizualiniai testai nesuteikia tokio gilumo ir detalumo kaip profesionalūs testai, jie skatina mus introspekcijai ir padeda geriau suprasti save. Pavyzdžiui, tai, kaip interpretuojame optines iliuzijas, gali atskleisti asmenybės aspektus, apie ku...

Skaityti daugiau

23.04.2024 laikas 10:01 Žolininkė ragina prisirinkti pavasarį šių augalų
Visų pirma, Jolanta akcentavo, kad svarbu žoleles rinkti ir dėti į tokią talpą, kurioje galėtų cirkuliuoti oras. Taip pat ji pridėjo, kiek laiko galima tokias žoleles vartoti, „Dabar labai palankus metas prisirinkti šviežių valgymui žolelių....

Skaityti daugiau