Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2021 » Gruodžio » 18

COVID skiepų žalos apžvalga: 82 proc. nėščiųjų, paskiepytų pirmąjį arba antrąjį nėštumo trimestrą, patiria savaiminius abortus

Sveiki atvykę į Orvelio mirties kultą, kuris atvirai spaudžia skiepų sukeliamus abortus ir nevaisingumą.

Ligų kontrolės ir prevencijos centro (CDC) vadovų būrelis socialinės žiniasklaidos stiliumi stumia propagandą dėl skiepų nuo Vakcinacijos koronaviruso (COVID-19) su tuo pačiu senu mirštančiu šūkiu "saugu ir veiksminga", kuris, kaip visi įsitikinome, kaip įrodė mokslas ir praktika, yra vienas didžiulis sufabrikuotas melas.

Dauguma nėščių moterų, kurioms Fauci skiepai buvo skirti pirmąjį ar antrąjį nėštumo trimestrą, patiria savaiminius abortus, tad kaip jie gali būti "saugūs" ar "veiksmingi", nebent "veiksmingi" reiškia veiksmingi žudant kūdikius įsčiose ir už jų ribų.

KŪDIKIŲ ŽUDYMO REŽIMAS: COVID skiepų žalos apžvalga: 82 proc. nėščiųjų, paskiepytų pirmąjį arba antrąjį nėštumo trimestrą, patiria savaiminius abortus

Pažiūrėkite (trumpus) vaizdo įrašus ir pasiruoškite šiurpiai, scenarijais paremtai farmacijos mirties kulto propagandai. "Jei ketinate netrukus pastoti, TIKRAI DABAR pasiskiepykite Covid-19 vakcina", - šnabžda ji šiurpiu balsu.

Tada jos bendražygis, praktikuojantis akušeris-ginekologas, ją pavadina "COVID-19 liga". Žinoma. Tada ji keliauja į korumpuotą CDC svetainę, kad gautų daugiau informacijos apie gyventojų skaičiaus mažinimo schemas.

Vakcinų stūmimas TIKRAI yra depopuliacijos stūmimas

Žurnale "New England Journal of Medicine" paskelbtas tyrimas, kuriame matyti, kad nėščios moterys, kurioms Fauci skiepai buvo suleisti pirmojo ir antrojo trimestro metu, spontaniškai nutraukia nėštumą netrukus po to, kai į jų kraujagysles buvo įšvirkšti spyglių baltymai. Šis vakcinų sukeltas abortų skaičius yra ne 4, 10 ar 50 procentų - jis siekia net 82 procentus.

Ar šio pasaulio moterys nori žaisti rusišką ruletę su savo kūdikio gyvybe, naudodamos keturias ar penkias kulkas šešių šovinių pistolete? Taip, esant tokiam žmogžudysčių skaičiui, bus nesvarbu, ar tai vadinsite abortu, "negyvu gimdymu", ar "staigia mirtimi" (prisimenant SIDS), nes jie tikrai neįvardys to, kas tai yra... vakcinos sukeltas abortas (paskelbta leidinyje Pub-Med).


CDC akivaizdžiai moka slaugytojoms ir gydytojams, kad šie žodis po žodžio skaitytų farmacininkų scenarijų ir trumpais vaizdo įrašais apipiltų socialinę žiniasklaidą. Vėl rinkitės Hitlerio laikus su mažais vaizdo klipais, panašiais į propagandinių filmų "treilerius". Bilas Geitsas (Bill Gates) geriausiai pasakė, kai pareiškė, kad galėtų išgelbėti pasaulį sumažindamas gyventojų skaičių keliais milijardais, jei "tikrai puikiai dirbtume su vakcinomis ir sveikatos priežiūra", o kalbėdamas apie sveikatos priežiūrą, nesupraskite klaidingai, jis turėjo omenyje abortus.

Gyvename įtakingųjų amžiuje, todėl CDC surado keletą šulų, kurie elgiasi taip, tarsi būtų

Kiek toli pažengė viešųjų paslaugų skelbimai, kuriuose CDC apmokami aktoriai meluoja ir sako, kad moterims saugu skiepytis COVID-19 vakcinomis prieš nėštumą, jo metu ir po jo, kai milijonams nėščiųjų kyla didelė kraujo krešulių, neurologinių sutrikimų, miokardito, ekstremalių alerginių reakcijų, COVID variantų, ADE rizika ir sąrašas tęsiasi. Taigi dabar CDC naudojasi senu vakcinų melu "saugu ir veiksminga" ir kažkokiu šnibždančiu lunatiku, kad įkalbėtų moteris prieš pat pastojant gauti spygliuotų baltymų injekcijas. Kaip tai padeda?

Jie pasakys, kad antikūnai iš mamos patenka naujagimiui, bet tai būtų siaubinga. Įsivaizduokite pasekmes, jei turėsite naujagimį, kuris bus labiau linkęs užsikrėsti ir mirti nuo COVID variantų, nes buvo netiesiogiai "paskiepytas" toksiška genų terapijos "technologija". Netikėkite viskuo, ką matote ir ką reklamuoja reguliavimo agentūra. Taip pat venkite "įsisavinti" patarimus apie savo nėštumą iš "Big Pharma" abortų mirties kulto. Tai labai toksiška kempinė.

Apsilankykite tinklalapyje Vaccines.news, kur rasite naujausią informaciją apie eksperimentines vakcinas (visus COVID skiepus), sukeliančias kraujo krešulius ir kitus siaubingus šalutinius poveikius.

Šaltiniai:

Planet-Today.com

CitizenFreePress.com

PubMed.NCBI.NLM.NIH.gov

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
03.07.2019 laikas 21:08 Receptai – Patiekalai Naminė „daktariška“ dešra. Kaip ją pasigaminti?
Virtą česnakinę dešrą pasigaminti labai paprasta ir tam nereikia specialių įrankių. Išsamesnę informacija apie dešros gamybą galite pamatyti toliau pateiktame vaizdo įraše. Skanaus!

Skaityti daugiau

30.08.2018 laikas 07:48 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai pleiskanų gydymui

Pleiskanų naikinimas liaudies medicinoje, Pleiskanų naikinimas, receptai nuo pleiskanų, liaudiškomis priemonėmis, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis

...

Skaityti daugiau

31.01.2018 laikas 19:09 Receptai – Patiekalai Vaisingumui skatinti (Paprastoji takažolė)
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Vaisingumas. Ingredientai: Džiovinta takažolė, Verdančio vandens

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
26.04.2024 laikas 09:24 Mėnulio šventyklos Maču Pikču paslapčių atskleidimas: inkų išradingumo ir dvasinio ryšio liudijimas
Giliai Andų kalnų masyve slypi istorikus ir turistus šimtmečius žavinti šventa vieta - Mėnulio šventykla Maču Pikču. Šį inkų civilizacijos pastatytą architektūros stebuklą iki šiol gaubia paslaptis, tačiau jo svarba inkų dvasingumui ir astronominiams...

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 08:31 Kokio ūgio buvo Jėzus Kristus?
2015 m. birželio 21 d. nuotraukoje popiežius Pranciškus liečia Šventąją drobulę Turino katedroje. Ji yra Šventojo Sosto nuosavybė.

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 08:12 2024 m. balandžio 26 d. horoskopas visiems Zodiako ženklams: kas laukia kiekvieno iš mūsų?

Šiandien Merkurijus baigia savo retrogradinį judėjimą, tampa tiesioginiu ir pamažu įsibėgėja. Tai reiškia, kad daugelis žmonių šiandien bus sulėtėję, sutrikę, pamirš įprastus dalykus ir viską darys lėčiau nei įprastai.

...

Skaityti daugiau