Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2021 » Gruodžio » 30

Radiologas pranešė apie 360 kartų padidėjusį adenopatijos atvejų skaičių po skiepijimo nuo kovidų

(Paranormal) Anoniminis radiologas praneša apie šokiruojantį 2021 m. pastebėjimą. Šis radiologas pastebėjo 360 kartų padidėjusį nepaaiškinamos adenopatijos atvejų skaičių po skiepų covid-19 vakcina. Adenopatija yra medicininis terminas, reiškiantis patinusias liaukas arba padidėjusius limfmazgius (limfadenopatija). Adenopatija nėra specifinė liga, tačiau ji yra svarbus tam tikros pagrindinės ligos simptomas. Gydytojai gali būti nepakankamai apmokyti nustatyti, kada adenopatijos priežastis yra vakcinos.

Radiologas kalba anonimiškai, nes baiminasi, kad už pranešimus apie šiuos su vakcinomis susijusius pastebėjimus praras darbą. Savo praktikoje radiologas kas šešis mėnesius susiduria su maždaug vienu nepaaiškinamos adenopatijos atveju. Tačiau pradėjus naudoti covid-19 vakcinas, radiologas per dieną pastebėjo nuo dviejų iki trijų nepaaiškinamos adenopatijos atvejų! Tai yra 360 kartų didesnis retos būklės atvejų skaičius, ir tai yra pats konservatyviausias jo vertinimas.

Ar covid vakcinos sukelia limfos sutrikimus, autoimunines ligas ir (arba) vėžį?

Žmogaus organizme yra maždaug šeši šimtai limfmazgių. Šie limfmazgiai perneša limfą ir yra neatsiejama žmogaus "imuninės sistemos" dalis. Skysčiai, kurie patenka į organizmo audinius, pirmiausia filtruojami per limfmazgius. Limfinė sistema yra atsakinga už baltųjų kraujo kūnelių aprūpinimą baltaisiais kraujo kūneliais, padedančiais kovoti su infekcinėmis bakterijomis ir virusais. Jei limfmazgiai ir liaukos patinsta, tai dažnai rodo, kad organizmas kovoja su infekcija, pavyzdžiui, peršalimu. Limfmazgių patinimą dažnai lydi sloga, gerklės skausmas, ausų skausmas, karščiavimas ir nuovargis. Patinimas taip pat gali reikšti rimtesnę infekciją, pavyzdžiui, streptokokoko, Laimo ar ŽIV.

Infekcija nėra vienintelė adenopatijos priežastis. Žinoma, kad adenopatiją sukelia tam tikri vaistai, pavyzdžiui, fenitoinas. Bet kurios kūno vietos sužalojimas gali sukelti edemą, dėl kurios limfmazgiai padidėja netoli sužalojimo vietos. Ar gali savaime besidauginantys spyglių baltymai iš mRNA vakcinos pažeisti viso kūno ląsteles ir audinius?

Autoimuninės ligos, tokios kaip reumatoidinis artritas, gali sukelti limfmazgių, sąnarių ir kitų organų uždegimą, sukeliantį adenopatiją. Vilkligė yra kita autoimuninė liga, sukelianti limfmazgių, odos, organų ir sąnarių uždegimą. Limfmazgių patinimas taip pat gali būti sarkoidozės pasekmė. Ši uždegiminė liga diagnozuojama, kai įvairiose kūno dalyse, įskaitant plaučius, išauga uždegiminės ląstelės (vadinamos granulomomis). Ar gali būti, kad imuninės reakcijos ląstelės puola paties organizmo ląsteles, siekdamos išjungti šiuos transkribuotus spyglių baltymus?

Adenopatija taip pat gali rodyti, kad yra vėžys. Dažniausiai pasitaikantis iš jų yra limfoma - limfinės sistemos arba limfmazgio vėžys. Kita - leukemija, kuri yra kraujo ir kaulų čiulpų vėžys. Ar kovidų vakcinos gali paruošti organizmą šiems vėžio tipams? Trumpalaikiai įrodymai yra neaiškūs. Tačiau šiuo metu atliekami ilgalaikiai tyrimai, kurie atliekami gyvai su gyventojais.

Ar gydytojai yra tinkamai apmokyti sieti vakcinas su limfinės sistemos sutrikimais?

Biopsijos metu gydytojai adata paima limfmazgio mėginį, kad jį būtų galima ištirti mikroskopu. Apie adenopatijos atvejų padažnėjimą prabilęs radiologas teigė, kad biopsijų rezultatai buvo panašūs. Biopsijos metu nenustatyta metastazių ir limfomos. Patinimas laikomas "nespecifiniu", todėl nepaaiškinamas ir nustatomas dėl nežinomų priežasčių. Nepaaiškinamas adenopatijos padidėjimas gali būti patologinis vakcinų sukelto uždegimo, limfos sutrikimų ir autoimuninių ligų, kurios tik pradeda formuotis, įrodymas.

Ar gydytojai yra tinkamai apmokyti susieti limfinius sutrikimus su eksperimentinių mRNA vakcinų sukeliamais toksinais, šalutiniais produktais ir nenormaliais imuniniais atsakais? Žmonėms, kurie kenčia nuo adenopatijos, nurodoma paklausti gydytojo, kodėl jų limfmazgiai yra padidėję. Gydytojai turi užrašyti, kada simptomai prasidėjo, kokio sunkumo jie yra ir kokie vaistai vartojami. Gydytojai apčiuops limfmazgius ant odos ir patikrins jų dydį. Gydytojai ištirs limfmazgių skausmo lygį ir patikrins jų dydį bei struktūrą, kad galutinai nustatytų priežastį. Ar gydytojai yra tinkamai apmokyti objektyviai ištirti covid-19 vakcinas kaip galimą sužalojimų, ligų ir vėžio priežastį? Kiek gydytojų turi drąsos nutraukti ryšius su farmacijos kompanijomis, kurios juos dominuoja jau daugelį metų?

Šaltiniai:

SteveKirsch.substack.com

Healthline.com

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
03.07.2019 laikas 18:39 Receptai – Patiekalai Tinginys su graikiniais riešutais

Gaminame. Tinginys su graikiniais riešutais. Į puodą beriame cukrų, kakavą, pilame pieną ir maišant užkaitiname. Nukeliame nuo ugnies ir dedame sviestą, išmaišome. Jeigu sviestas neišsilydė, dar truputėlį pakaitiname, bet neužv...

Skaityti daugiau

02.11.2019 laikas 16:40 Receptai – Patiekalai Vištienos kepsneliai pievagrybių ir Marsala vyno padaže
Pievagrybius supjaustykite griežinėliais. Vištienos krūtinėlę perpjaukite išilgai ir išmuškite iki plonų kepsnelių, pagardinkite druska bei pipirais. Kepsnelius išvoliokite miltuose ir dėkite į įkaitintą keptuvę. Apkepkite iš abie...

Skaityti daugiau

08.11.2017 laikas 09:20 Receptai – Patiekalai Arbata slopinanti karščiavimą
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: karščiavimas. Ingredientai: avietės vaisiai, liepos žiedai, triskiautis lakišius, raudonėlis, raktažolė, varnalėšos šaknys, juoduogio šeivamedžio žiedai

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 20:55 Sąnariams padės citrina ir jodas
Įvairių ligų gydymui aš dažnai naudoju liaudiškus receptus. Jums pateikiu tuos, kurie padėjo man pačiai.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:09 Kokie vaistiniai augalai palengvina gripo pasekmes?

Šaltyje atsirandantis, o šilumoje pranykstantis kosulys gali pažymėti refleksinę organizmo reakciją į šaltį, aštrius kvapus, dūmus, dulkes. Staiga kosėti žmogus dažnai pradeda, kai suserga virusine infekcija. Tokiu atveju būtina nustatyti kosulį s...

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 17:21 Poltergeistas Grotono ūkyje, Konektikute
Veiksmo vieta - ūkis Grotono mieste, Konektikuto valstijoje, JAV. Ūkyje gyveno pagyvenusi pora, 70 metų ponas Hemstedas ir jo žmona, ramiai ir taikiai gyvenę santuokoje daugiau kaip 30 metų, ir 13 metų sūnėnas Frenkis Gardneris bei jo jaunesnis broli...

Skaityti daugiau