Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2022 » Gegužės » 3

Reumatologas: Vakcinos smarkiai pažeidžia 40 proc. pacientų, o mirtingumas padidėja 12 kartų

Robertas Džeksonas (Robert Jackson), reumatologas, turintis 35 metų darbo patirtį, per savo karjerą nėra matęs nieko panašaus. Apie 40 proc. jo visiškai paskiepytų pacientų dabar praneša apie didelius eksperimentinių COVID vakcinų sukeltus sužalojimus. Daugelis sužalojimų susiję su naujai diagnozuotais kraujo krešėjimo sutrikimais.

Šiame straipsnyje gali būti teiginių, kurie atspindi autoriaus nuomonę

Nors pranešimų apie nepageidaujamus įvykius, susijusius su vakcinomis, sistema (VAERS) fiksuoja rekordiškai daug sužeidimų po COVID vakcinacijos, skaičiai neatspindi šokiruojančio 40 proc. nepageidaujamų įvykių, apie kuriuos praneša daktaras Džeksonas, skaičiaus. Taip yra todėl, kad vakcinų sužalojimai yra normalizuojami. Gydytojai aklai tiki, kad vakcinos yra saugios, ir atsisako sekti bei pranešti apie vakcinų sukeltus sužalojimus savo pacientams. Štai kodėl, kaip rodo tyrimai, apie tik vieną procentą reakcijų į vakcinas pirmiausia pranešama VAERS.

Kasmetinis mirtingumas šokteli 12 kartų po to, kai daktaro Džeksono pacientai pasiskiepija kovidinėmis vakcinomis

Per metus daktaras Džeksonas priima apie 5000 pacientų. Maždaug 3000 pacientų gavo bent dvi kovid-19 mRNA injekcijos dozes. Iš šių visiškai paskiepytų pacientų 40 proc. pacientų pranešė apie reikšmingą vakcinos pažeidimą ar nepageidaujamą įvykį. Maždaug 5 proc. pacientų po metų vis dar kenčia nuo vakcinų sukeltų kraujo krešėjimo sutrikimų.

Per visą savo karjerą Džeksonas kasmet pranešdavo apie 1-2 mirties atvejus. Po to, kai jo pacientai gavo kovidų vakcinas, buvo užregistruota beprecedentis 12 mirčių skaičius. Netikra gelbėtojo vakcina nebuvo nei saugi, nei veiksminga ir sukelia tokį mirtingumo šuolį, kokio gydytojas per savo trisdešimt penkerių metų karjerą dar nebuvo matęs! Tikėtina, kad vakcinos pražudė maždaug 1 iš 300 pacientų.

EULAR duomenų bazė, paskelbta žurnale "British Medical Journal", patvirtina šias išvadas. Tyrime dalyvavo daugiau kaip 5 000 "visiškai paskiepytų" pacientų, sergančių reumatinėmis ar raumenų ir skeleto ligomis; maždaug 37 proc. šių pacientų po skiepijimo patyrė nepageidaujamų reiškinių, o 4,4 proc. pacientų po skiepo pasireiškė ligos "paūmėjimas". Tyrimo autoriai padarė niekšingą išvadą, kad covid-19 vakcinos saugumo profilis yra "užtikrinantis", nes "dauguma pacientų gerai toleravo skiepijimą".

COVID vakcinos gali dar labiau pakenkti žmonėms, kurių imuninė sistema yra pernelyg aktyvi arba nusilpusi.

Dr. Džeksonas yra sudaręs subrangos sutartis visame Vidurio Vakarų regione ir vyksta į įvairias ligonines stebėti pacientų. Kadangi jis nėra įdarbintas centrinėje medicinos įstaigoje, jis negali būti verčiamas vartoti šias vakcinas ar cenzūruojamas, kai kalba apie vakcinų žalos savo pacientams dažnumą.

Daktaras Džeksonas galėjo gauti tikslesnius duomenis apie vakcinų sukeltus sužalojimus, nes galėjo laisvai kalbėti apie savo stebėjimus ir išdrįso atlikti tolesnį darbą, kurio daugelis gydytojų bijo arba yra per daug arogantiški. Daktaras Džeksonas aklai netikėjo, kad vakcinos yra saugios, kaip nuolat skelbė žiniasklaida ir CDC. Jis iš tikrųjų klausinėjo savo pacientų, kas nutiko po skiepų.

Reumatologiniai ligoniai dažnai vadinami "imuninės sistemos nusilpimu", nes jų imuninė sistema yra pernelyg aktyvi. Dėl jau esamos būklės šiems pacientams sakoma, kad jiems gresia didžiausia COVID komplikacijų rizika, todėl jie turi būti skiepijami pagal CDC nurodymus. Tačiau, daktaro Jacksono tyrimų duomenimis, vakcinos greičiausiai pablogins jų esamą autoimuninę būklę ir sukels sunkių nepageidaujamų reiškinių.

Izraelyje atlikto tyrimo metu pacientai, kuriems jau buvo nustatyta autoimuninė būklė, dar labiau nukentėjo po to, kai jiems buvo suleista stiprinamoji vakcina. Vakcinos gali sustiprinti sunkią būklę, vadinamą antifosfolipidiniu sindromu. Šis vakcinų sukeltas sindromas sukelia kraujo krešėjimą pacientams, kurie jau turi autoimuninių sutrikimų.

Atvejų serijoje "Neurologinės autoimuninės ligos po skiepų nuo SARS-CoV-2" tyrėjai nustatė, kad covid-19 vakcinos sustiprina neurologines autoimunines ligas. Škotijoje atlikto tyrimo metu covid-19 vakcina sukėlė trombocitopeninius, tromboembolinius ir hemoraginius reiškinius. Vokietijoje atlikto tyrimo metu covid-19 vakcinos sukėlė smegenų venų trombozę. Įrodymų yra labai daug: Kovid-19 vakcinos sukelia dar daugiau kančių ir mirčių.

P komentaras: tiesa slypi kažkur anapus, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"...

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
30.08.2019 laikas 20:20 Receptai – Patiekalai Subtilus obuolių pyragas, kuris tiesiog tirpsta burnoje. Visi svečiai prašo recepto.

Skanesnio nebūna! Obuolių pyrago receptas. Skaniausias obuolių pyragas, kepinys labai švelnus, kvapnus, tirpsta burnoje! Ypač skanu su rūgščiais obuoliais.

Skaityti daugiau

21.08.2018 laikas 10:49 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai virškinimo gydymui
Virškinimas liaudies medicinoje, Virškinimas, liaudiškomis priemonėmis, receptas nuo virškinimo, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis

Skaityti daugiau

22.06.2019 laikas 09:21 Receptai – Patiekalai Cukinijų blynai
Gardžių cukinijų blynų receptas. Skanaus

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.03.2024 laikas 08:48 Kaip pagaląsti tarką: ji bus kaip nauja

Tačiau laikui bėgant tarka pradeda blogiau tarkuoti, jos ašmenys nusitrina. Tačiau neskubėkite tarkos išmesti. Iš tikrųjų virtuvės įrankius galite galąsti patys. Šiam tikslui pravers priemonės, kurias turi kiekviena namų šeimininkė.

...

Skaityti daugiau

19.03.2024 laikas 08:29 Senovės ateiviai: žmonių ir "dievų" maišymas

Visuose pasaulio religiniuose tekstuose randame keletą bendrų dalykų, susijusių su senovės būtybių iš dangaus apsilankymais. Graikų ir romėnų imperijų mitologijoje skaitome apie titanus, milžinus, kurie buvo "dievų" ir jų žmogiškų žmonų ...

Skaityti daugiau

19.03.2024 laikas 08:19 100 dienų po vandeniu mokslininką atjaunino 20 metų

Į pensiją išėjęs karinio jūrų laivyno naras Džozefas Dituri pateko į laikraščių antraštes, kai 2023 m. kovo 1 d. ėmėsi novatoriško eksperimento. Dituri apskaičiavo, kad 100 dienų, praleistų Atlanto vandenyne maždaug 9 metrų gylyje po vandeniu, gal...

Skaityti daugiau