Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2022 » Liepos » 26

Skiepyti asmenys "užkrečia" neskiepytus pavojingu grafeno oksidu, teigia biomedicinos ekspertas

Dr. Philippe'as van Welbergenas (Philippe Van Welbergen), vienas iš pirmųjų ekspertų, nustatęs, kad dėl Wuhan koronaviruso (COVID-19) vakcinų padaryta žala kraujyje, nustatė, kad neskiepytų asmenų kraujyje yra grafeno ir savaime besiformuojančių nanodalelių - tai skiepytų asmenų išskyrimo apraiška.

ĮSPĖJIMAS TEORETIKAMS IR MOKLO TIKRINTOJAMS: Tie, kurie ketina komentuoti biomedicinos specialistą Welbergeną ir šią teoriją, turėtų bent jau susipažinti su naujausiais biomokslų pasiekimais.

Šiame straipsnyje gali būti teiginių, atspindinčių autoriaus nuomonę

Van Welbergenas (Van Welbergen) yra biomedicinos specialistas, dirbantis su lėtinėmis ligomis. Jis yra baigęs moterų sveikatos farmakologijos, biofarmakologijos, pažangaus skausmo gydymo ir estetinės medicinos magistro darbą, todėl sugebėjo pastebėti pacientų pokyčius, kurie iš pažiūros buvo nebūdingi arba neturėjo prasmės, atsižvelgiant į pacientų diagnostikos istoriją.

"Vienas iš tyrimų, kuriuos mes reguliariai atliekame kaip pagalbinę diagnostikos priemonę, yra raudonųjų kraujo kūnelių morfologija - tai reiškia, kad tam tikros būklės gali pakeisti visiškai gero raudonojo kraujo kūnelio formą iš gražaus mažo keksiuko su įdubimu į labai keistų formų", - paaiškino jis neseniai pasirodęs laidoje "Dr. Jane Ruby Show".

Laidos vedėja daktarė Jane Ruby atkreipė dėmesį, kad yra du pagrindiniai būdai, kaip injekcijos - kad ir kas jose būtų - gali būti perduotos kitam neskiepytam asmeniui. Tai gali įvykti įkvėpus arba per odos sąlytį su oda.

Van Velbergeris sakė, kad žiūrėdamas į gryno kraujo tepinėlius, kuriuos tiesiai iš žmogaus paėmė į mikroskopą, pastebėjo, kad nedažytame kraujyje "ėmė ryškėti neįprastos, mažytės struktūros", kurių jis niekada anksčiau nematė.

Tuomet jis pateikė duomenis, rodančius, kad raudonuosius kraujo kūnelius, kurie paprastai būna apvalūs ir koldūno formos, pažeidė baltymas spyglys. Tos ląstelės tapo ne apvalios, o keturkampės ar aštuonkampės formos. Dėl smailiojo baltymo pažeidimo jos tapo netvarkingos ir negali būti atkurtos. (Susiję: Ar dėl grafeno oksido Japonijos valdžios institucijos sustabdė "Moderna" "užkrėstų" kovidų vakcinų gamybą?)

"Raudonųjų kraujo kūnelių negalima pataisyti, - paaiškino Van Welvergeris. "Taigi, šie dalykai iš esmės mums yra prarasti."

Be to, kadangi šios ląstelės yra praradusios savo formą, jos negali judėti makrocirkuliacine sistema. Vietoj to jos tiesiog susitelkia į krūvą ir viską užstoja.

Neskiepytųjų kraujyje kažkodėl atsidūrė pilna grafeno ir savaime besiformuojančių nanodalelių, o tai yra tų, kurie patys vartojo vakcinas, išskyrimo apraiška. Tai dažnai pastebima neskiepytiems vaikams, kurių tėvai skiepyti.

Vaikams, kurių organizme buvo grafeno oksido, pasireiškė skirtingas poveikis, nors dažniausiai pasitaikantys yra virškinimo trakto negalavimai. Taip yra todėl, kad ląstelės siejamos su opomis, kraujavimu ir net kai kuriomis vėžio formomis.

Tėvai iš esmės leidžia mirti vaikams, jei leidžia juos skiepyti nuo COVID-19

Paėmęs trejų metų vaiko mėginį, Van Welbergenas parodė, kad vaiko kraujyje rasta šliužo grafeno fragmentų, kurie, jo teigimu, greičiausiai buvo perduoti iš kartos į kartą.

Kitame mėginyje, paimtame iš neskiepyto aštuonerių metų vaiko, jo dešinioji ranka ir dešinės kojos viršutinė dalis buvo iš esmės paralyžiuotos, o šlaunis negalėjo normaliai judėti. Van Welbergenas teigė, kad tai reiškia, jog vaikas patyrė grafeno perdavimą ir infekciją.

Van Welbergenas nėra vienintelis, pastebėjęs neigiamą grafeno oksido, esančio vakcinose, poveikį žmogaus raudoniesiems kraujo kūneliams.

Dr. Bärbel Ghitalla (Bärbel Ghitalla) ir jo kolega Axelis Bollandas (Axel Bolland) bei du teisininkai Holgeris Fischeris (Holger Fischer) ir Elmaras Beckeris (Elmar Becker) savo kūnuose rado grafeno oksido po to, kai jiems buvo sušvirkšta Johnson & Johnson vakcina COVID-19.

Šveicarų mokslininkas Arminas Koroknajus (Armin Koroknay) taip pat nustatė, kad skiepai iš karto sukelia kraujo krešėjimą mikroskopiniame lygmenyje, o blogiausias poveikis žmogaus kraujui pasireiškė po antrosios injekcijos. (Susiję: Tyrėjas, COVID-19 vakcinose aptikęs PARAZITŲ, nanorobotų ir grafeno, skambina pavojaus signalu).

Britų mikrobiologas daktaras Sicharitas Bhakdi (Sicharit Bhakdi) taip pat teigė, kad jei tėvai leidžia skiepyti savo vaikus nuo COVID-19 viruso, vadinasi, jie nori, kad jų vaikai būtų nužudyti.

Daugiau informacijos apie COVID-19 vakcinų keliamą pavojų rasite svetainėje Vaccines.news.

Žiūrėkite toliau pateiktą vaizdo įrašą ir sužinokite, kokią įtaką skiepyti asmenys daro neskiepytiems.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
15.09.2019 laikas 19:41 Receptai – Patiekalai Pyragėlių su kopūstais receptas be kiaušinių
Pasigaminkite namuose skanius pyragėlius su kopūstais. Receptas be kiaušinių!

Skaityti daugiau

15.06.2019 laikas 10:22 Receptai – Patiekalai Šokoladinių keksiukų receptas
Labai gardžių, burnoje tirpstančių, šokoladinių keksiukų receptas. Skanaus!

Skaityti daugiau

15.11.2019 laikas 20:53 Receptai – Patiekalai Keistos formos pyragas be kepimo nustebins kiekvieną!
Tai yra paprasčiausias ir greičiausias pyragas be kepimo, kurį visada galite gaminti su savo šeimos nariais. Keistos formos pyragas nustebins kiekvieną!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
18.04.2024 laikas 07:14 Šie 3 Zodiako ženklai gali išsiskirti 2024 m
Jei jūsų santykius ištiko krizė, tai gali būti dėl to, kad jūs ir jūsų partneris iš esmės netinka vienas kitam arba žvaigždės nenori, kad išsiskirtumėte, arba dėl abiejų priežasčių. Bet kokiu atveju dėl tam tikrų planetų judėjimo kai kurių Zodiako že...

Skaityti daugiau

18.04.2024 laikas 07:02 Likimas neįsako: Zodiako ženklų poros, kurioms pranašauja išsiskyrimą
Astrologijos pasaulyje daug kalbama apie Zodiako ženklų suderinamumą, apie tai, kurioms poroms lemta būti kartu, kurti harmoningas sąjungas, kupinas meilės ir supratimo. Tačiau yra ir ženklų derinių, kuriuos astrologai laiko ne tokiais laimingais ir ...

Skaityti daugiau

18.04.2024 laikas 06:50 Egipto kapų paslaptys
Mastabų kapavietės, esančios senovės Egipto laidojimo vietose, liudija ankstyvosios Egipto civilizacijos architektūrinį puošnumą ir kultūrinius tikėjimus.

Skaityti daugiau