Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2022 » Sausio » 4

Ekspertai teigia, kad "Omicron" yra "natūrali vakcina" - nereikia jokių papildomų skiepų

(Paranormal) Viso pasaulio vyriausybėms stumiant ketvirtąją "stiprinamąją" vakciną nuo Vuhano koronaviruso (Kovid-19), tokie mokslininkai kaip profesorius Ianas Džounsas (Ian Jones), Readingo universiteto virusologas, įspėja, kad tai yra klaida.

Pasirodo, kad pasigauti naująjį Omikrono (Moronio) Fauci gripo variantą yra geriau nei gauti injekciją, nes ši atmaina veikia kaip "natūrali vakcina". Pranešama, kad ji yra pakankamai švelni, kad nesukeltų didelės žalos - galbūt tik kelis kartus peršalus - ir kartu sukurtų antikūnus, reikalingus ilgalaikiam imunitetui.

Kuo daugiau injekcijų žmonės gaus, tuo sunkiau jiems bus išsiugdyti tokį natūralų imunitetą - jei tai apskritai įmanoma po skiepų. (Susiję: Ar maronikas yra sprendimas plandemijai?)

"Kai kurie ekspertai teigia, kad papildomų skiepų nauda yra minimali, nes jų pagrindinis tikslas - užkirsti kelią mirtims ir hospitalizacijoms - po metų ir kelių Covid variantų vos nesusilpnėjo, faktiškai tai reiškia, kad stiprinamosios injekcijos papildo ir taip aukštą bazinį imunitetą", - nurodoma pranešimuose apie vakcinų nesėkmę.

Nustokite skiepyti ir plandemija baigsis

JAV Ligų kontrolės ir prevencijos centro (CDC), kuris retai pasižymi tiesos sakymu, duomenimis, Moronio variantas šiuo metu sudaro nuo 40 iki 70 proc. visų naujų Fauci gripo "atvejų".

Nors nėra jokio Moronic testo - ar bet kurios kitos kinų mikrobų atmainos, nes SARS-CoV-2 niekada nebuvo išskirtas pagal Kocho postulatus, - vyriausybė teigia, kad jis plinta žaibiškai.

Didžioji dauguma Moronic atvejų taip pat pasitaiko tarp visiškai paskiepytų asmenų, o tai rodo, kad neskiepyti žmonės arba jau turi imunitetą, arba neskuba atlikti tyrimų vos pajutę pirmą slogos požymį.

Nors anksčiau, kai buvo teigiama, kad dominuoja Delta atmaina, Jungtinėje Karalystėje kasdien miršta apie 2 800 žmonių, nuo to laiko šis skaičius sumažėjo perpus - iki 1 400 žmonių, susirgusių Moronic virusu.

Tai dar vienas įrodymas, kad dėl "Moronic" tikrai nėra ko nerimauti ir kad ji tikrai gali padėti visiems laikams išsivaduoti iš šios plandemijos.

"Šis sumažėjimas įvyko po to, kai daugybė tyrimų parodė, kad "Omicron" gali sukelti iki 80 proc. mažiau hospitalizacijų nei "Delta", nors mokslininkai įspėjo, kad reikia daugiau duomenų, ir teigia, kad didžiulis naujojo varianto sukeltų infekcijų skaičius galiausiai gali sukelti papildomą sunkių ligų ir mirčių šuolį", - pranešė "Daily Mail".

Nepaisant to, Izraelis ir kitos šalys, kaip pranešama, siekia, kad būtų skiriama ketvirtoji sustiprinamoji injekcija, kuri padėtų "išlyginti kreivę", net jei hospitalizacijos ir mirčių skaičius šoktelėtų į naujas aukštumas.

Džounsas (Jones) teigia, kad "Moronic" yra švelnus, tačiau būsimi variantai "gali būti dar švelnesni". Tai gera žinia, kuri turėtų (teisingame pasaulyje) nedelsiant nutraukti plandemiją ir visus jos apribojimus.

Dr. Simonas Klarkas (Simon Clarke), Džounso kolega mikrobiologas, pridūrė, kad, remdamasis naujausiais duomenimis, "nemato", kad vyriausybės dar ilgai stumtų kovidų injekcijas.

"Nors po dviejų su puse mėnesio imunitetas pradeda silpnėti, tai nereiškia, kad jis nebėra itin veiksmingas", - apie injekcijas teigia S. Klarkas.

"Tokius ilgalaikius duomenis galime gauti tik per ilgesnį laiką, čia nėra krištolinio rutulio", - pridūrė jis. "Mes tiesiog nežinome, kokia yra optimali strategija."

Kiti epidemiologai teigia, kad bandymas tęsti švirkšti žmonėms injekcijas kas šešis ar net tris mėnesius yra "bauginanti perspektyva", kuri yra nereali ir greičiausiai vis tiek labai neveiksminga.

Naujausias žinias apie Kinijos virusą galite rasti svetainėje Pandemic.news.

Šio straipsnio šaltiniai:

DailyMail.co.uk

Planet-Today.com

NaturalNews.com

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
23.08.2018 laikas 15:53 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai peršalus vaikui
Vaikui peršalus liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai peršalus vaikui, receptai vaikui peršalus, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, kaip gydyt...

Skaityti daugiau

14.07.2019 laikas 07:20 Receptai – Patiekalai Virti varškėtukai “tinginukai”

Gaminame namuose skanius varškėčius. Virti varškėtukai. Varškėtukai, tinginukai patiekiami su mėgstama uogiene arba sviesto - grietinės padažu. Jeigu nesugalvojate, ką valgyti, tai puiki įdėja pasigaminti patiekalą iš varškės. ...

Skaityti daugiau

10.06.2019 laikas 09:53 Receptai – Patiekalai Sausainiai su šokolado gabaliukais ir riešutais

Skanių sausainių su šokolado gabaliukais receptas. Gaminame. Sausainiai su šokolado gabaliukais ir riešutais. Skanaus!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
26.04.2024 laikas 20:27 Ar esate subrendęs meilei? Patikrinkite 7 požymius!
Daugelis žmonių svajoja apie tvirtus ir laimingus santykius. Tačiau ne visi yra pasirengę juos užmegzti iš tikrųjų. Dažnai žmonės elgiasi kaip kaprizingi vaikai, griaudami sąjungas dėl savo nesubrendimo. Tad kaip žinoti, ar žmogus yra subrendęs sveik...

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 20:10 Kuo labiau bijote būti apleistas, tuo greičiau būsite apleistas
Dažniausiai santykiai nutrūksta, kai vienas asmuo bijo būti paliktas ar paliktas, net jei tam nėra jokio pagrindo: jis pats sukuria tokį pagrindą. Kartais netiesiogiai, bet jis juos sukuria. Ir pernelyg dažnai jis tikrina siūlą, traukia už jo....

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 19:58 O jūs ar žaidžiate santykių žaidimą?
Visi mėgstame žaisti žaidimus, tai įdomu, malonu, o kartais net pažintina. Ne veltui mūsų gyvenimas lyginamas su žaidimu. Tačiau ne visi žaidimai gali būti naudingi žmogui. Tiksliau, jo vidinei būsenai.

Skaityti daugiau